انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:52pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
جعفر خان

نمی خوام خدای ناکرده نا امیدت کنم ولی داداش اخه با این سنگها هیچی رو نمیشه ثابت کرد بعدشم داداش شما دنبال چی هستی با این سنگهایی که شما اوردین خونه اگه نشانه ای هم بوده نابودش کردین برو ازمکان مورد نظر عکس بگیر اینجوری فایده ای نداره

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
اریانا جان واقعأ دستت دردنکنه ازاین که راهنمای کردی چطور عکش بذارم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این سنگا به این صورت که طرف پشت جوقنها تو ساروج بود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اریانا جان اخه چون سنگ یک تیکه نبود فکر کردیم سنگ ماسه ایه که شانسی علائمو روش دیدیم

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان بخصوص اساتید بزرگوار parsi , kasra
با تشکر از اظهار نظر آقای پارسی و کسرا ، منم با نظر آقا کسرا موافقم، چون در نقطۀ مشخص شدۀ جنوب شرقی قبلا حفاری کردن و دیوار آجری درومده ! و همچنین پلۀ موجود در سنگ و سایر علائم به نظر بنده بیدلیل نمیتونه باشه. از آقا پارسی خواهش میکنم بفرمایند: اگه نشان دفینه نیست، پس چیست؟ آن علائم نشانۀ چه چیزی هستند مخصوصا علائم ضربدر و سوراخ و پله؟ اگه استاد دستان هم نظر بدن خیلی ممنون میشم. آقا کسرا به نظر شما بدون دستگاه میشه موفق شد؟ یا راه موفقیتش چیه؟
با تشکر و تجدید احترامات
مدد یا رئوف الله.

سلام دوست عزیز چند دلیل وجود داره
یکی اینکه علائم دفینه روی حساب کتاب هستند و طوری علائم رو قرار میدادند که نشون دهنده موضوع خاص با ساماندهی سیستماتیک باشد
دوم اینکه سنگ مورد نظر به راحتی قابل شکست و جابجایی هست کسی علامتی برای بارش نمیذاره یا مثلا برای مزار بارداری علامتی نمیذاره که به این سادگی دستخوش تحول بشه شما از کجا میدونید این مکان اصلی هست؟!!!!!!!!!!! بنده از این منظر که این سنگ از حکاکیهای مراسمات ایینی و عقیدتی باشه به این سنگ مینگرم نه به دید سنگ علامت دفینه به هر حال نظر همه دوستان مغتنم هست و شما هم میتونید هر کاری دوست دارید در مورد این مکان انجام دهید و در ضمن صرف وجود دیوار و خشت دلیل بر وجود دفینه نیست دنیا محل زندگی بوده بله دنیا محل زندگی بوده ولی همه مکانی دارای دفینه نیست مطمئن باشید کسانی که اون مکان رو کندن حتما از وجود این سنگ هم با خبر بودن و هر کس به زرنگی خود مباهات میکند ;)
مدد یا رزاق

آخرین بار توسط parsi در سه شنبه 1 مهر1392 - 1:08am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جعفر جان ببین اونجا قبلا سدی یا اب بندی واسه جمع اوری اب نبوده اخه از ساروج واسه ابندی خیلی از مکانها هم استفاده میشده لذا ساروج دلیل حتمی بر دفن دفینه نیست خوب واین چیزی که من میبینم تو عکسا اینا سنگهای رودخانه ای داداش و دال بر محل دفینه نیست برو دنبال یه مکان با نشانه های موثق باش

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام جعفر خان !
یکم از مکانیکه این سنگها روشچسبیده بود میگی ...
مثلا مکان کلیکجاست ؟جنگله...کوهه...دشته... غار یاسایر موارد ...
اطراف مکان چسباندن سنگها رو توصیف میکنیعزیز... متاسقانه عکسی از مکان اصلی نذاشتی ...لااقل بگو شاید چیزی دستگیرمون شد ...
یا حق.

سه شنبه 1 مهر1392 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آریانای عزی حرفات درسته ولی نا امیدیه مطلق هم خوب نیست و انسان بدون امید دیگه یک مرده ی متحرکه ...
من 20 ساله پیش رفتم تو این کار ولی در کل برای خودم 5 بار هم بیرون نرفتم ... البته بیشتر از 500 بار برای کمک به دیگران رفتم و تا جائیکه ازم بر اومده کمک کردم و رفتم ... ولی اینکه بگم دائم به فکرش باشم یا اعتیاد داشته باشه بهیچ وجه اینطور نیست .... ولی در کل بخاطر هیجاناتی که داره آدمو گرفتار میکنه و مثل بازیه قمار میمونه ...
بنده این کار رو به کسی پیشنهاد ندادم ولی کسانیکه تو این کار بودن رو هم نهی نکردم ...
ولی خیلی از حرفات رو قبول دارم ...
موفق باشی عزیز .
یا حق.

سه شنبه 1 مهر1392 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اره مجید جان بهتره بگیم دنیای ناشناخته ها و این هیجانش آدمو میبره به نا کجا آباد :-s

دکتر حسابی.

سه شنبه 1 مهر1392 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پارسال سه نفر از اصفهان امدند که نسخه اینجا را داشتند وقتی متوجه شدیم اسلحه دارند بیخیال شدیم

سه شنبه 1 مهر1392 - 1:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 132 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure