نویسنده |
پیغام |
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام مجدد در ضمن خمسشرابدید به کسی که براتون نظر دادن.نامردی هم نکنین. موفق باشید
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
یکشنبه 6 مهر1392 - 12:34am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
اين سنگ توي صخره به نظر من هم ميتونه در ورودي پشتش باشه. و چيزايي هم كه افشين گفت در موردش درسته.با اون فاصله اي كه كرده فك كنم بتوني بري بالاي اون تيكه با يه چراغ قوه خوب احتمالا بشه چيزي پشتش ديد كه راهنما باشه. ولي خوب اگه جاش دوره برو با ديلم بنداز پايين. هم يه ورزشي ميكني هم اينكه بار داشت حالشو ميبري. فقط چون صخره است خيلي مواظب باش. اگه با ديلم تكون نخور با يه جك ماشين از جاش تكون بدي ديگه ديلم راحت تكونش ميده.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 1:09pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
افشین جان دستت درد نکنه در مورد استخان کاسه سر و دست ودنده که زیر ساروج بود چه میشه گفت
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 1:59pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
استادان ميخاستم بونم حمام هاي قديمي ودوران صفويه داخلش بارميذاشتندوكليتي ازبارداخل اين حمام هادارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:08pm |
|
|
Kani
استادیار
|
jafar نوشته است: افشین جان دستت درد نکنه در مورد استخان کاسه سر و دست ودنده که زیر ساروج بود چه میشه گفت اگه منظورتون اینه که تونستید به زیر ساروج دسترسی پیدا کنید
باید بگم که منم این مورد رو دیده ام و ساروج به شکل هلال روی جسد بود.
که البته به ساروج رسیدم و کله و استخوانهای بنده خدارو دیدم ادامه نداذم و موکول کردم به بعد.
قبر یه شخصیت مهمه که روی خودشو همراه با جنس با احتمال زیاد ساروج گرفتند. منم تا حالا نرفتم ببینم جنس داره یا نه و باید دستگاه و ردیاب بزنم.
اما اینطور که معلومه قبر یه شخصیت مهمه و احتمال داشتن جنس هم دور از انتظار نیست.البته در صورت داشتن جنس هم معلوم نیست کنار جسده یانه. باید دستگاه زد.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:08pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: استادان ميخاستم بونم حمام هاي قديمي ودوران صفويه داخلش بارميذاشتندوكليتي ازبارداخل اين حمام هادارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام بله اکثر حمام ها و کاروانسراها و پلهای صفوی که بیشتر از زمان شاه عباس اول هستند دارای بار میباشند که برای خرج و مخارج تعمیرات این اماکن استفاده میشدن حمامها در مکانهای مختلفی دارای بار هستند یکی زیر اتشدان یکی زیر پلکان ورودی یکی زیر پلکان نشیمن گاه یکی زیر خود خزینه
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 5:43pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سلام به همگی بازم چند تا عکس اوردم.... این عکس رو که میذارم مال یه اسیاب دستی هستش که قدیما همه تو باغمون ازش استفاده میکردن شایدم اسیاب نباشه خدا میدونه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 6:48pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
کانی جان من طبق پیکان شکسته و فلش چهار متر به سمت غرب رفتم که یه تکه ساروج که زیرش اون استخانا بود
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 7:01pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
کانی جان قبر نبود زمینو میکندیم دنبال پاهاش بودیم که این سنگو پیدا کردیم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 7:05pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
jafar نوشته است: کانی جان من طبق پیکان شکسته و فلش چهار متر به سمت غرب رفتم که یه تکه ساروج که زیرش اون استخانا بود جعفر جان اين علائم و خوندنشون تو رو خيلي معطل خواهد كرد بهتره يه دستگاه خوب پيدا كني و اين انرژيتو بزاري رو ردياب يا دستگاه تا بهتر جواب بگيري؟اين علائم علم فوق العاده بالاي مي خواد تا بتوني مفهوم اين آثار و جاي بار را بدوني.اميدوارم آدم پر تلاشي مثل شما زود به نتيجه برسه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 7:07pm |
|
|
|