انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 11:07pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
سلام دوستان گل و گلاب خودم @};-
حمزه جان و کانی عزیز واقعا دمتون گرم :x
چند روزی میشه که رو 5 جا کار کردم و تازه یاد گرفتم که بگم جایی چیزی نیست ;;)
فقط تو این 5 جا یه یکیرو خوب قیچی میکرد و حرکت آنتن ها هم بد نبود .عمق هم در اومد 4 متر که بعد از کندن 4 متر همون سنگهای سیاه بیرون اومدن .تا حالا ندیده بودم واقعا چه قدر عجیبن. من نمیدونم چرا اینقدر با تعداد کم تو یه جا وجود دارن باید تحقیق کنم ببینم دلیل به وجود اومدنشون چیه آخه یه لشکر آدمو اسیر خودش کرده. :-w
دو جا مونده که فعلا دست نگه داشتیم یکی به خاطر دوری راه و یکی هم شلوغی.یکی که تو عمق 2 متری اون تخته سنگ سفید رو پیدا کردیم و یکی دیگه هم تو عمق 1.5 یه سنگ حکاکی شده به نقش خوک پیدا کردیم .
به امید خدا اگه چیزی پیدا شد همتون به یکی از تالارای شهرمون دعوتید به صرف شام . :D
دعا کنید ان شاءالله همه موفق بشیم .

سلام و خدا قوت دوست عزیز
خسته نباشی

اون سنگ سیاه رو توصیف کن چه جوری بود و با چی گرفتی؟ طلا یا نقره یا ....؟

@};- @};- @};-

دوشنبه 8 مهر1392 - 8:48pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

موفقیت شما آرزوی قلبی من و دوستان هستش.ایشاالله شیر برمی گردی و موفقیت شما به ما هم قوت قلب میده.فقط تو تست هات عجله نکن و اجازه بده آنتن ها بهت بگن چیزی هست یا نه !سنگ سیاه هم تو زمین شناسی اگه برید مطالعه کنید دارای سیلیس و سنگ خیلی سخت و محکمی هست.برای تشخیص سیلیس هم اونو با آب تمیز کنید و تو تاریکی زیر نور کم درخشنگی ستاره مانندی داره

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 8 مهر1392 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان چندميني هست اومدم بايكي جايي رفتم كه اگه ردياب جواب دادفردابريم سره همين جايه سندش كه گفتم.يه قبرستانه كوچكي بودكه مادربزرگه يكي ازدوستان طبقه وصيتش باانگشتره طلاش دفن شده و3تاازدندوناشم ازروكش طلاوقبرم سنگه قبرنداشت چون قديمي بودفقط سنگ چين داشت وقبرم زيادبودش كنرش .باولوومه نيم وبيسيم وفاصله 2دست 25سانت تويه تايمه 4دقيقه مشخصش كردم قبرووقيچي هاروكه دقيق هم قبردرست بودهم نقطه ش كه دقيق زدواين طرفموقانع كردكه فردابريم سره جاش

دوشنبه 8 مهر1392 - 9:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی ممنون دوستان گلم حمزه جان و کانی عزیز ان شاءالله به بهترین ها برسید @};- :-*
سنگی که اوردیم بیرون سیاه سیاه بود و با گلد 2 گرفتم .ولی خدا رو شکر همین که تونستم نقطه دقیق و عمق دقیقو بگیرم چیزای خوبی دستگیرم شد. ولی چه کنیم که دوستان حفارم به زحمت افتادن و خیلی خسته شدند #:-s . به قول شما داش حمزه باید بیشتر از اینا دقت کنیم و به امید خدا به نتیجه برسیم.
خیلی ممنون از محبتاتون داش حمزه گل و کانی عزیز خدا پشتو پناهتون باشه :x

دوشنبه 8 مهر1392 - 11:07pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
خیلی ممنون دوستان گلم حمزه جان و کانی عزیز ان شاءالله به بهترین ها برسید @};- :-*
سنگی که اوردیم بیرون سیاه سیاه بود و با گلد 2 گرفتم .ولی خدا رو شکر همین که تونستم نقطه دقیق و عمق دقیقو بگیرم چیزای خوبی دستگیرم شد. ولی چه کنیم که دوستان حفارم به زحمت افتادن و خیلی خسته شدند #:-s . به قول شما داش حمزه باید بیشتر از اینا دقت کنیم و به امید خدا به نتیجه برسیم.

شما لطف دارید
خدا پشت و پناه همه باشه و همه مارو از شر مخبرها محفوظ کنه :D

موفقیت دوستان آرزوی قلبی ماست.

سنگی که من بیرون آوردم سیاه سیاه همراه با نقاط ریز که کاملا در همه جای سنگ وجود داشت اون نقاط مثل شیشه خرد شده بود.
من نمیدونم سیلیس چیه شاید اون باشه که اینقد با قدرت و سرعت میگیره.
ولی من فقط با نقره گرفتم. سرعت آنتن ها بقدری بود که یه بار یکیشون از جاش در اومد.
قبلا هم نقطه زن زده بودند و گفته بودند نقره ست.
اینا مجابم کرد حفاری کنیم.
جالب اینه که وقتی سنگ رو بیرون آوردیم ضعیف میرفت روی سنگ قیچی میشد.

دوشنبه 8 مهر1392 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
سنگی که من بیرون آوردم سیاه سیاه همراه با نقاط ریز که کاملا در همه جای سنگ وجود داشت اون نقاط مثل شیشه خرد شده بود.
ولی من فقط با نقره گرفتم. سرعت آنتن ها بقدری بود که یه بار یکیشون از جاش در اومد.
جالب اینه که وقتی سنگ رو بیرون آوردیم ضعیف میرفت روی سنگ قیچی میشد.[/color][/b]

سلام کانی جان !
کلا ذرات و منجمله سیلیس (یکی از مواد تشکیل دهنده ی طلا) که بلای جان اپراتور ها و حفاران هست وقتی از زمین بیرون میاد قدرتشونو از دست میدن ...
یا حق.

سه شنبه 8 مهر1392 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:

مجيد جان اگه رديابتون ردياب انجمن هستش مي تونيد از روش عقب عقب رفتم استفاده كنيد.
براي حفره و چاه دقيقا از وسط جا كه آنتن قيچي هست بطرف عقب ميريد و زماني كه آنتن ها ده سانت از هم باز شدن ايستاده و فاصله باز شدن آنتن تا مركز رو اندازه مي گيريد و حاصل رو از ارتفاع دست تا زمين كم مي كنيدونتيجه ميشه عمق تا سقف چاه
براي تونل بايد از اين روش استفاده كنيد البته در جهت عرض تونل

سلام حمزه جان ! ممنون از راهنمائیت ...

آره عزیز از ردیاب انجمن استفاده میکنم ... ولی با ردیابه خاموش میشه از روش چرخش آنتن هم استفاده کرد و دقیق هست ...
امشب رفتم رو کانال و از روش عقب رفتن و چرخش استفاده کردم و هر دو یک متراژو بهم داد ...

میگم همین جا که کانال داره من رو گلد یک و دو بار رو ر دیابی کردم و با نقطه زن هم تائیدش کرد... حدود 10 روزه که از صبح اول وقت گرفته تا عصر و آخر شب و ... تمام روشهای آزمون خطا از سرکه گرفته تا قفل آنتن و نقطه ی فرعی و فلز حذف کننده و غیره رو آزمایش کردم و همگی طبق گفته ی دوستان عزیز عمل شد و جواب مثبت گرفتم و همونطور که عرض کردم با نقطه زن هم تائید شده ...
کنارش یک تونل تقریبا 10 متری داره که عرض آن حدود 3 متره و عمق آن هم از سطح زمین تا سقف آن 3 تا 3.5 متره و قسمتی که بار در اونجاست عمق حفره حدود 5 متره که با عمق بار یکیه ...
ضمنا نا گفته نمونه تو اون قسمت الماس و ذغال یا کربن رو هم گرفته ولی عمق ذغال رو 2.5 متر زده و عمق الماس و طلا و حفره رو حدود 5 متر زده و بقیه ی فرکانسها رو یا جای دیگه گرفته و یا اصلا نگرفته ...

یه مشکل این وسط هست :
هیچگونه علائم و نشانه ای نداره و بطور اتفاقی من اینجارو پیدا کردم و زمین کشاورزی هست (اینجارو برای تست انتخاب کرده بودم و میخواستم توش وسایل مختلف بکارم )... خوبیش اینه که برای حفاری تو این مکان مشکلی ندارم ولی خاکش خیلی سفته و بجز خودم کسی دیگه رو نمیتونم برای حفاری ببرم ...
حالا میخواستم بدونم بنظر شما همچین چیزی ممکنه یا نه بازم خطا زده در کل حفاری کنم یا نه هنوز آزمون خطائی دیگه مونده که نکردم ...

سه شنبه 8 مهر1392 - 1:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

Kani نوشته است:
sodoko نوشته است:

شما لطف دارید
خدا پشت و پناه همه باشه و همه مارو از شر مخبرها محفوظ کنه :D

موفقیت دوستان آرزوی قلبی ماست.

جالب اینه که وقتی سنگ رو بیرون آوردیم ضعیف میرفت روی سنگ قیچی میشد.

خلاصه هرچی که هست ناکس هممونو الاف خودش کرده.فکر کنم این سیلیس جان جاش زیر زمین زیاد خوب نیست .زیر زمین دادو هوارو فریاد وقتی که میاد بیرون یه نفس راحت میکشه و روی منو شمارم یه ماچ آبدار میکنه.

سه شنبه 9 مهر1392 - 9:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

majid_famali نوشته است:
hamze2000 نوشته است:

مجيد جان اگه رديابتون ردياب انجمن هستش مي تونيد از روش عقب عقب رفتم استفاده كنيد.
براي حفره و چاه دقيقا از وسط جا كه آنتن قيچي هست بطرف عقب ميريد و زماني كه آنتن ها ده سانت از هم باز شدن ايستاده و فاصله باز شدن آنتن تا مركز رو اندازه مي گيريد و حاصل رو از ارتفاع دست تا زمين كم مي كنيدونتيجه ميشه عمق تا سقف چاه
براي تونل بايد از اين روش استفاده كنيد البته در جهت عرض تونل

آره عزیز از ردیاب انجمن استفاده میکنم ... ولی با ردیابه خاموش میشه از روش چرخش آنتن هم استفاده کرد و دقیق هست ...
امشب رفتم رو کانال و از روش عقب رفتن و چرخش استفاده کردم و هر دو یک متراژو بهم داد ...

میگم همین جا که کانال داره من رو گلد یک و دو بار رو ر دیابی کردم و با نقطه زن هم تائیدش کرد... حدود 10 روزه که از صبح اول وقت گرفته تا عصر و آخر شب و ... تمام روشهای آزمون خطا از سرکه گرفته تا قفل آنتن و نقطه ی فرعی و فلز حذف کننده و غیره رو آزمایش کردم و همگی طبق گفته ی دوستان عزیز عمل شد و جواب مثبت گرفتم و همونطور که عرض کردم با نقطه زن هم تائید شده ...
کنارش یک تونل تقریبا 10 متری داره که عرض آن حدود 3 متره و عمق آن هم از سطح زمین تا سقف آن 3 تا 3.5 متره و قسمتی که بار در اونجاست عمق حفره حدود 5 متره که با عمق بار یکیه ...
ضمنا نا گفته نمونه تو اون قسمت الماس و ذغال یا کربن رو هم گرفته ولی عمق ذغال رو 2.5 متر زده و عمق الماس و طلا و حفره رو حدود 5 متر زده و بقیه ی فرکانسها رو یا جای دیگه گرفته و یا اصلا نگرفته ...

یه مشکل این وسط هست :
هیچگونه علائم و نشانه ای نداره و بطور اتفاقی من اینجارو پیدا کردم و زمین کشاورزی هست (اینجارو برای تست انتخاب کرده بودم و میخواستم توش وسایل مختلف بکارم )... خوبیش اینه که برای حفاری تو این مکان مشکلی ندارم ولی خاکش خیلی سفته و بجز خودم کسی دیگه رو نمیتونم برای حفاری ببرم ...
حالا میخواستم بدونم بنظر شما همچین چیزی ممکنه یا نه بازم خطا زده در کل حفاری کنم یا نه هنوز آزمون خطائی دیگه مونده که نکردم ...

سلام دوست من @};-
حقیقتش من در اون حدی نیستم که نظر بدم استادان بسیاری هستن و با اجازه از اونها چند تا نکته : ولی فکر نمیکنم روی فرکانس الماس بشه زیاد حساب باز کرد.یه چیزی هم هست اینکه اگر میبینی آنتنها واقعا دارن باهات حرف میزنن و از سرو کول هم دیگه بالا میرن و تستهای خوبی رو هم که شما انجام دادین به نظر من راهی جز حفاری و فهمیدن ماجرا نیست .
ولی اینو هم بگم که به نظر من تنهایی حفاری کردن تو این عمق خدایی نکرده سلامتییونو به خطر میندازه ولی اگر اینقدر تجربه دارین که تنهایی حفاری کنین که هیچ.
ان شاءالله که موفق باشی و پیروز :x

سه شنبه 9 مهر1392 - 10:03am
استاد
استاد
آواتار کاربر

یه مشکل این وسط هست :
حالا میخواستم بدونم بنظر شما همچین چیزی ممکنه یا نه بازم خطا زده در کل حفاری کنم یا نه هنوز آزمون خطائی دیگه مونده که نکردم ...[/quote]

سلام.شما ميگيد اونجا تونل داره.خوب اول سعي كنيد ببينيد تونل شما از كجا شروع ميشه؟اگه محل شروع شدن تونل رو پيدا كرديد ببينيد درب ورودي داره يا نه.كار تو زمين هاي زراعي با ردياب خيلي سخت تر از كار تو قبرستان هستش البته بنظر من.در مورد نقطه زن هم واقعا تو 5 متري تونسته جواب بده يا حفره رو گرفته.بنده هم يه جا كه سند داشت الماس رو رديابي كردم ولي تا زماني كه حفاري نشه نميشه زود قضاوت كرد.شما سعي كنيد با ردياب درب ورودي اين تونل رو پيدا كنيد و ذهنتون رو با داشتن يا نداشتم علائم درگير نكنيد و ذهن و تلاشتون رو بزاريد براي رديابي.موفق باشي

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 9 مهر1392 - 10:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 261 , 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure