hamze2000 نوشته است:
مجيد جان اگه رديابتون ردياب انجمن هستش مي تونيد از روش عقب عقب رفتم استفاده كنيد.
براي حفره و چاه دقيقا از وسط جا كه آنتن قيچي هست بطرف عقب ميريد و زماني كه آنتن ها ده سانت از هم باز شدن ايستاده و فاصله باز شدن آنتن تا مركز رو اندازه مي گيريد و حاصل رو از ارتفاع دست تا زمين كم مي كنيدونتيجه ميشه عمق تا سقف چاه
براي تونل بايد از اين روش استفاده كنيد البته در جهت عرض تونل
سلام حمزه جان ! ممنون از راهنمائیت ...
آره عزیز از ردیاب انجمن استفاده میکنم ... ولی با ردیابه خاموش میشه از روش چرخش آنتن هم استفاده کرد و دقیق هست ...
امشب رفتم رو کانال و از روش عقب رفتن و چرخش استفاده کردم و هر دو یک متراژو بهم داد ...
میگم همین جا که کانال داره من رو گلد یک و دو بار رو ر دیابی کردم و با نقطه زن هم تائیدش کرد... حدود 10 روزه که از صبح اول وقت گرفته تا عصر و آخر شب و ... تمام روشهای آزمون خطا از سرکه گرفته تا قفل آنتن و نقطه ی فرعی و فلز حذف کننده و غیره رو آزمایش کردم و همگی طبق گفته ی دوستان عزیز عمل شد و جواب مثبت گرفتم و همونطور که عرض کردم با نقطه زن هم تائید شده ...
کنارش یک تونل تقریبا 10 متری داره که عرض آن حدود 3 متره و عمق آن هم از سطح زمین تا سقف آن 3 تا 3.5 متره و قسمتی که بار در اونجاست عمق حفره حدود 5 متره که با عمق بار یکیه ...
ضمنا نا گفته نمونه تو اون قسمت الماس و ذغال یا کربن رو هم گرفته ولی عمق ذغال رو 2.5 متر زده و عمق الماس و طلا و حفره رو حدود 5 متر زده و بقیه ی فرکانسها رو یا جای دیگه گرفته و یا اصلا نگرفته ...
یه مشکل این وسط هست :
هیچگونه علائم و نشانه ای نداره و بطور اتفاقی من اینجارو پیدا کردم و زمین کشاورزی هست (اینجارو برای تست انتخاب کرده بودم و میخواستم توش وسایل مختلف بکارم )... خوبیش اینه که برای حفاری تو این مکان مشکلی ندارم ولی خاکش خیلی سفته و بجز خودم کسی دیگه رو نمیتونم برای حفاری ببرم ...
حالا میخواستم بدونم بنظر شما همچین چیزی ممکنه یا نه بازم خطا زده در کل حفاری کنم یا نه هنوز آزمون خطائی دیگه مونده که نکردم ...