سلام آق maha عزیر
اولا من به شما تبریک و خدا قوت میگم.
این لطف و عنایت خداوند را باید لحظه به لحظه شاکر باشی و سجدۀ شکر به جا آوری. و باید پیوسته این آیه را ورد زبانت کنی:"هذا من فضل ربی".
قدر این نعمت را بدان و فرصت تکرار نشدنی را غنیمت بزرگی بدان و این فرصت را از دست نده. با رعایت تمام اصول ایمنی ، از قبیل تله فیزیکی و مخبرین و غیره... سریع اقدام کن و کارو تموم کن.
این محل شما قطعا بار بسیار با ارزشی داره. چون شتر خوابیده است، این احتمال هم وجود دارد که بار زیرش باشه و عمقش هم به نظر بنده کمتر از 4 متر نیست. ولی اساتید فن، نظر دیگری هم دارن که اگه شتر خوابیده باشه به نشانه بعدی نظر داره. در هرصورت، این محل بسیار با ارزشه. پبشنهاد میکنم: چون احتمال وجود تله هم هست، اگه خواستی مستقیم بری پایین، یه طناب به کمرت ببند و به اندازۀ 50 سانت یا کمتر شُلش کن و در قسمت پشتت قرار بده که مزاحم کار کردنت نباشه. اگه یک متر رفتی پایین و دیدی خاک طبیعیست، ولش کن و جهت دید شتر و اگه نشد بعد سمت پشتشو کار کن. احتمال اینکه در طول مسیر به تله ای برخورد کنی هست،که ممکنه زیر پاتو خالی کنه یا از بالای سرت بیافته یا ضربه بزنه! خیلی مواظب باش. با خودت خاک هیزم سوخته و سرکه بردار و ترکیبشون کن و جلوی بینیت ببند چون احتمال وجود گاز خطرناک هست. قبل از اینکه طول مسیر طونل را جلوتر بری، ابتدا کف تونل را خوب پاکسازی کن و مطمئن باش که تله ای نیست. حتی اگه چند سانت مسیر را بکنی بهتره و مطمئن باش که هیچ مورد مشکوکی که حاکی از تله باشه ، وجود ندارد.
شبانه روزی کار کنید. زیاد طولش نده. فقط با دوستانی که دارید با هم کاملا هماهنگ عمل کنید. در مورد از بین بردن ساروج هم از اینترنت میتونی کمک بگیری. ابتدا باید نوع ساروج را بدونی و بعد به تخریبش اقدام کنی. مواد ازبین برندۀ بیصدای ساروج هم وجود داره که مطمئن تره.
خیلی خوشحال میشم اگه نتیجۀ مثبت کارتون را بشنوم.
مدد یا الله . الله یارت.
بهترین ها را برای شما و تیمتون از خداند تمنا دارم.