انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:56pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

parsi نوشته است:
maha نوشته است:
باعرض سلام خدمت دوستان و استادان محترم
ما چند وقت پیش یه مکانی رو حفاری کردیم وبه این علائم برخورد کردیم
بالای یک تپه ی کوچکی رو کندیم حدود 2/5 متر و به یک ساروج دست سازی رسیدیم که شبیه شتر بود با ابعاد 1/5×1 متر وارتفاع حدود 70سانت .سر شتر درست به طرف خورشید بود و انتهاش هم به طرف غروب خورشید .در سر و ته شتر دو تونل بود که با سنگ دست چین مسدود شده بود. حالا ما موندیم با ساروج چیکار کنیم و دقیقا نمیدونیم دفینه این مکان کجا قرار داره. تو تصاویر هم کامل توضیح دادم
از دوستان و اساتید خواهشمندیم مارو راهنمایی کنن

سلام چند عکس نزدیک از خود تل بذارید اگر شتری بوده در زیر تل که نشسته بوده هدایت کننده دو مسیر میباشد یکی زیر خود شتر و دیگری روبروی شتر که مورد اول محتمل تر میباشد اگر تل مورد نظر دستی باشد درون خود تل چیزی وجود ندارد بلکه بار چند متر در زیر سطح زیرین تل قرار دارددقیقا درست در زیر حفاری نقطه وسط تل

استاد پارسی عزیز ممنون از راهنمایی هاتون
تقریبا 200متری تل یک کوه هست که بالاش یک سنگ جوغن دار هست عکساشو براتون میذارم. چیزی که ذهن منو مشغول کرده اون تونلی بود که به سمت غروب خورشید میرفت و اینکه من خیلی شنیدم دفینه شتر از جنس ساروج در داخل شتر هست. و سوال دیگمم اینه که ساروجو چطور میشه شکست؟ و ایا به نظر شما این مکان دفینه داره و دفینش چی میتونه باشه؟ نظر خودم اینه که شتر سر باره و دفینه اصلی داخل تونل به سمت غروبه. ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 9 مهر1392 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام سامالی جان عکسهای سری دومت برام باز نشد ولی الان دیدم از تپه ها از چهار طرف عکس بذار با ذکر جهت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 9 مهر1392 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haloo نوشته است:
تهم جان داداش تو چیزی نمیدونی چرا الکی نظر میدی ما با استاد بارسی یه بحث دیگه میکردیم تو اخر حرف ما رو خوندی حالا نظر میدی اول برو بقیه ی صفحات رو نگاه کن بعد قضاوت بکن

اخه داداش من اینجا که انجمن خصوصی نیست :-?
همه میان یه چیزی یاد بگیرن
جنابعالی هم از درودیوار عکس میزاری یه بار میگن مورد خاصی نیست دوبار میگن ولی شما هی صفحات رو پر میکنی :o)
حالا هم من بهت میگم برو یاد بگیر میگی چیزی حالیم نیست؟ :))
دوست داری بهت بگن گنج نمرود رو پیدا کردی؟ :p
خب بابا برو یه کم اموزشهای انجمنو بخون بعد نشونه های بهتری هم پیدا میکنی :-BD
خیلی جالبه اکثر بچه هایی که دنبال این برنامه ها هستن اعصاب ندارن ~X( گ
بابا یه کم خونسرد باشین YMWHISTLE

سه شنبه 9 مهر1392 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آق maha عزیر
اولا من به شما تبریک و خدا قوت میگم. :ymapplause: این لطف و عنایت خداوند را باید لحظه به لحظه شاکر باشی و سجدۀ شکر به جا آوری. و باید پیوسته این آیه را ورد زبانت کنی:"هذا من فضل ربی". ^:)^ ^:)^ ^:)^ قدر این نعمت را بدان و فرصت تکرار نشدنی را غنیمت بزرگی بدان و این فرصت را از دست نده. با رعایت تمام اصول ایمنی ، از قبیل تله فیزیکی و مخبرین و غیره... سریع اقدام کن و کارو تموم کن. :-BD :-BD :-BD
این محل شما قطعا بار بسیار با ارزشی داره. چون شتر خوابیده است، این احتمال هم وجود دارد که بار زیرش باشه و عمقش هم به نظر بنده کمتر از 4 متر نیست. ولی اساتید فن، نظر دیگری هم دارن که اگه شتر خوابیده باشه به نشانه بعدی نظر داره. در هرصورت، این محل بسیار با ارزشه. پبشنهاد میکنم: چون احتمال وجود تله هم هست، اگه خواستی مستقیم بری پایین، یه طناب به کمرت ببند و به اندازۀ 50 سانت یا کمتر شُلش کن و در قسمت پشتت قرار بده که مزاحم کار کردنت نباشه. اگه یک متر رفتی پایین و دیدی خاک طبیعیست، ولش کن و جهت دید شتر و اگه نشد بعد سمت پشتشو کار کن. احتمال اینکه در طول مسیر به تله ای برخورد کنی هست،که ممکنه زیر پاتو خالی کنه یا از بالای سرت بیافته یا ضربه بزنه! خیلی مواظب باش. با خودت خاک هیزم سوخته و سرکه بردار و ترکیبشون کن و جلوی بینیت ببند چون احتمال وجود گاز خطرناک هست. قبل از اینکه طول مسیر طونل را جلوتر بری، ابتدا کف تونل را خوب پاکسازی کن و مطمئن باش که تله ای نیست. حتی اگه چند سانت مسیر را بکنی بهتره و مطمئن باش که هیچ مورد مشکوکی که حاکی از تله باشه ، وجود ندارد.
شبانه روزی کار کنید. زیاد طولش نده. فقط با دوستانی که دارید با هم کاملا هماهنگ عمل کنید. در مورد از بین بردن ساروج هم از اینترنت میتونی کمک بگیری. ابتدا باید نوع ساروج را بدونی و بعد به تخریبش اقدام کنی. مواد ازبین برندۀ بیصدای ساروج هم وجود داره که مطمئن تره.
خیلی خوشحال میشم اگه نتیجۀ مثبت کارتون را بشنوم. @};-
مدد یا الله . الله یارت. ^:)^
بهترین ها را برای شما و تیمتون از خداند تمنا دارم.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

سه شنبه 9 مهر1392 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تهم نوشته است:
haloo نوشته است:
تهم جان داداش تو چیزی نمیدونی چرا الکی نظر میدی ما با استاد بارسی یه بحث دیگه میکردیم تو اخر حرف ما رو خوندی حالا نظر میدی اول برو بقیه ی صفحات رو نگاه کن بعد قضاوت بکن

اخه داداش من اینجا که انجمن خصوصی نیست :-?
همه میان یه چیزی یاد بگیرن
جنابعالی هم از درودیوار عکس میزاری یه بار میگن مورد خاصی نیست دوبار میگن ولی شما هی صفحات رو پر میکنی :o)
حالا هم من بهت میگم برو یاد بگیر میگی چیزی حالیم نیست؟ :))
دوست داری بهت بگن گنج نمرود رو پیدا کردی؟ :p
خب بابا برو یه کم اموزشهای انجمنو بخون بعد نشونه های بهتری هم پیدا میکنی :-BD
خیلی جالبه اکثر بچه هایی که دنبال این برنامه ها هستن اعصاب ندارن ~X( گ
بابا یه کم خونسرد باشین YMWHISTLE

تهم جان بیخیال کاکا جان :-*
هالو جان شما هم بیخیال داداش :-*

سه شنبه 9 مهر1392 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ماها جان اون تونل در افتاب غروب درب ورودی تل هست که از طرف افتاب غروب به طرف شتر میرفته وقتی به شتر میرسیده علامت زیر شتر رو کاوش کردن رو میده این تل تونل دار بودنش معلومه از گرده ماهی بودنش
شما دقیقا زیر شتر رو کاوش کنید

سه شنبه 9 مهر1392 - 11:21pm

افشین1 نوشته است:
سلام آق maha عزیر
اولا من به شما تبریک و خدا قوت میگم. :ymapplause: این لطف و عنایت خداوند را باید لحظه به لحظه شاکر باشی و سجدۀ شکر به جا آوری. و باید پیوسته این آیه را ورد زبانت کنی:"هذا من فضل ربی". ^:)^ ^:)^ ^:)^ قدر این نعمت را بدان و فرصت تکرار نشدنی را غنیمت بزرگی بدان و این فرصت را از دست نده. با رعایت تمام اصول ایمنی ، از قبیل تله فیزیکی و مخبرین و غیره... سریع اقدام کن و کارو تموم کن. :-BD :-BD :-BD
این محل شما قطعا بار بسیار با ارزشی داره. چون شتر خوابیده است، این احتمال هم وجود دارد که بار زیرش باشه و عمقش هم به نظر بنده کمتر از 4 متر نیست. ولی اساتید فن، نظر دیگری هم دارن که اگه شتر خوابیده باشه به نشانه بعدی نظر داره. در هرصورت، این محل بسیار با ارزشه. پبشنهاد میکنم: چون احتمال وجود تله هم هست، اگه خواستی مستقیم بری پایین، یه طناب به کمرت ببند و به اندازۀ 50 سانت یا کمتر شُلش کن و در قسمت پشتت قرار بده که مزاحم کار کردنت نباشه. اگه یک متر رفتی پایین و دیدی خاک طبیعیست، ولش کن و جهت دید شتر و اگه نشد بعد سمت پشتشو کار کن. احتمال اینکه در طول مسیر به تله ای برخورد کنی هست،که ممکنه زیر پاتو خالی کنه یا از بالای سرت بیافته یا ضربه بزنه! خیلی مواظب باش. با خودت خاک هیزم سوخته و سرکه بردار و ترکیبشون کن و جلوی بینیت ببند چون احتمال وجود گاز خطرناک هست. قبل از اینکه طول مسیر طونل را جلوتر بری، ابتدا کف تونل را خوب پاکسازی کن و مطمئن باش که تله ای نیست. حتی اگه چند سانت مسیر را بکنی بهتره و مطمئن باش که هیچ مورد مشکوکی که حاکی از تله باشه ، وجود ندارد.
شبانه روزی کار کنید. زیاد طولش نده. فقط با دوستانی که دارید با هم کاملا هماهنگ عمل کنید. در مورد از بین بردن ساروج هم از اینترنت میتونی کمک بگیری. ابتدا باید نوع ساروج را بدونی و بعد به تخریبش اقدام کنی. مواد ازبین برندۀ بیصدای ساروج هم وجود داره که مطمئن تره.
خیلی خوشحال میشم اگه نتیجۀ مثبت کارتون را بشنوم. @};-
مدد یا الله . الله یارت. ^:)^
بهترین ها را برای شما و تیمتون از خداند تمنا دارم.

ممنون افشین جان
نگفتین احتمال داره بار داخل شتر باشه؟ درمورد میراث فرهنگی و اطلاعات هم اگه نکاتی هست بگین . این مکان جای مشهوریه و اطرافش هم زیاد حفاری شده واز یه شهر کوچیک هم 1کیلومتر فاصله داره . احتمال داره این مکان حفاظت شده باشه؟
و اسید دست ساز که فرمولش هم تو نت هست کارسازه و تاثیری داره؟

سه شنبه 9 مهر1392 - 11:26pm

سلام و ممنون از نظرات
لطفا درباره مورد دوم روی صفحه 119 هم نظر بدید

چهارشنبه 10 مهر1392 - 11:39am

parsi نوشته است:
سلام ماها جان اون تونل در افتاب غروب درب ورودی تل هست که از طرف افتاب غروب به طرف شتر میرفته وقتی به شتر میرسیده علامت زیر شتر رو کاوش کردن رو میده این تل تونل دار بودنش معلومه از گرده ماهی بودنش
شما دقیقا زیر شتر رو کاوش کنید

از راهنماییتون ممنونم
پس ما دقیقا زیر شتر رو کاوش کنیم؟
من تو اینش موندم چرا برای این مکان 2تا تونل گذاشته شده؟
اون مکان جای خطرناکیه و وقت ما هم محدوده ما فوقش 4/5 ساعت وقت داریم که کارو تموم کنیم وباید یک بار بریم اگه نتونیم تو یک شب کارو تموم کنیم ریسکش خیلی بالا میره و احتمال لو رفتن زیاد میشه برا همین میخوایم با اطمینان و با برنامه بریم سر زمین و باید مکان دقیق کاوش رو بدونیم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بله ماها جان زیر خودش هست ولی با چهار ساعت کار نمیتونید کاری بکنید احتمال اینکه تا پنج متر حفاری هم داشته باشید بسیار است

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 149 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure