انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 11:28am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 264 , 265 , 266 , 267 , 268 , 269 , 270 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
jafar نوشته است:
چون کامپیوتر بلد نیستم با گوشی کار میکنم گوشیم نوکیا 206هست اگه کسی هست بهم بگه چکار کنم ممنون میشم

L-)
.
.
.
. :)]

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 9 مهر1392 - 1:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
دوستان جایی با ردیاب حجم 2در1طلا داد دقیقأ تو این نقطه گوشی انتنش صفر میشه دلیلش چی میتونه باشه

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 4:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
دوستان جایی با ردیاب حجم 2در1طلا داد دقیقأ تو این نقطه گوشی انتنش صفر میشه دلیلش چی میتونه باشه

یعنی چی میتونه باشه آقا جعفر ؟!؟! :D :-o :D

چهارشنبه 10 مهر1392 - 8:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
باور کن خودم هم نمیدونم جریان از چه قراره

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 9:08am

jafar نوشته است:
چون کامپیوتر بلد نیستم با گوشی کار میکنم گوشیم نوکیا 206هست اگه کسی هست بهم بگه چکار کنم ممنون میشم

آقا جعفر عزیز همینکه شما دارید با گوشی به اینترنت وصل میشید و پیام میدید یعنی اینکه براحتی میتونید با کامپیوتر هم کار کنید باور کنید کار با کامپیوتر خیلی راحتتر از کار با گوشی هستش؛ فوقش یک هفته با کامپیوتر کار کنید همه چیز میاد دستتون. اینکه بارها این سوال را کردی و دوستان جواب ندادند بخاطر اینه که کار با کامپیوتر اونقدر راحته که دوستان خیال میکنند آقا جعفر عزیز داره شوخی میکنه!!!

چهارشنبه 10 مهر1392 - 10:03am
استاد
استاد
آواتار کاربر

مجيد جان از فلز تست هم استفاده كرديد؟

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 11:11am
استاد
استاد
آواتار کاربر

jafar نوشته است:

جعفر جان عمق جاي كه زدي چند مياد.در كل شايد مغناطيسش اونجا زياد هستش كه رو گوشي اثر ميزاره.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 10 مهر1392 - 11:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:

آره حمزه جان گفتم که از 150 گرم طلا با عیار های 18 و 20 استفاده کردم ...
فلز حذف کننده رو هم در نقطه ی فرعی گذاشتم و هم با فاصله های 2 متر و 3 متر از مزکز بار ...
در تمام حالات با قدرت آنتنها به سمت هدف رفتن ...
دعا کنید خبری باشه چون در اونصورت با بعضی دوستان هماهنگ میکنم تا تمام تستهای مورد نظرو روش انجام بدن ...
باور کنید و قول میدم.

چهارشنبه 10 مهر1392 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
jafar نوشته است:

جعفر جان عمق جاي كه زدي چند مياد.در كل شايد مغناطيسش اونجا زياد هستش كه رو گوشي اثر ميزاره.

حمزه جان بعضی نواحی اونقد بار الکتریسته ی قوی داره که ردیاب و فلزیابهای قوی رو به چالش میکشه چه رسد به موبایل ...
بارها برای خودم پیش اومده تو بعضی نواحی کوهستانی که سنگهای بزرگ و معدنی داره این حالت پیش میاد...
ولی در مورد بار نشنیدم جائی بار باشه و موبایل کار نکنه ...البته شاید درست باشه ولی برای من پیش نیومده که در این مورد چیزی بشنوم یا تست کنم .
یا حق.

چهارشنبه 10 مهر1392 - 12:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
hamze2000 نوشته است:

آره حمزه جان گفتم که از 150 گرم طلا با عیار های 18 و 20 استفاده کردم ...
فلز حذف کننده رو هم در نقطه ی فرعی گذاشتم و هم با فاصله های 2 متر و 3 متر از مزکز بار ...
در تمام حالات با قدرت آنتنها به سمت هدف رفتن ...
دعا کنید خبری باشه چون در اونصورت با بعضی دوستان هماهنگ میکنم تا تمام تستهای مورد نظرو روش انجام بدن ...
باور کنید و قول میدم.

موفق باشي مجيد جان.تو زمين هاي زراعي يكم كار سخته.بخاطر وجود حيوانات زيرزميني و مدفوع اونا تا مي توني دقت كن و سعي كن كار رو از بالاي اون فضاي خالي شروع كني چون فكر نكنم از بالاي بار كار راحتي داشته باشي و ايشالله دست پر برمي گردي؟موفق باشي

چهارشنبه 10 مهر1392 - 12:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 264 , 265 , 266 , 267 , 268 , 269 , 270 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure