انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 11:16am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

:D چطوره باهاشون رو راس باشیم بهشون بگیم گنج یاب بعدشم بگیم نصف نصف :D

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

آخرین بار توسط ramin در جمعه 12 مهر1392 - 5:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 12 مهر1392 - 4:42pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

رامين جان يكم دير اومدي.اين ردياب فعلا آب يابه و قراره باهاش بريم تو اين خشكسالي دنبال آب :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 12 مهر1392 - 4:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

حالا از بچه های فعال و زحمت کش این سایت یه سوال دارم چن سال پیش تو یه روستایی رو تپه یه جایی رو پیدا کردم به علت نداشتن دستگاه اونجارو بیخیال شدم الان میخوام با این 35 برم سروقتش روی تپه یه سوراخی پیدا کردیم داخل اون سوراخ که شیرجه میریم دو تا اتاقک پیدا کردیم دهانه اون سوراخو خودمون پیدا کردیم خودمون باز کردیم سنگ چین هم بود داخل اون سوراخ که روی اون تپه هست دو تا اتاقک هست اولی کمی بزرگتر از دومی هست حالا با توجه به کوچک بودن جا درون اون سوراخ که دوتا اتاقک پیدا شده چطور میتوان نقطه زنی کرد که تو اتاقک اولی هست یا دومی هر دوتا اتاقکم بهم چسبیدن :-? بعد چن سال فکرمو مشغغول کرده و مطمعنم که هست.به نظرمن یه نقطه زن میخواد یا با همین 35 کار تمومه؟ :YMPRAY:

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

جمعه 12 مهر1392 - 5:25pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ramin نوشته است:
حالا از بچه های فعال و زحمت کش این سایت یه سوال دارم چن سال پیش تو یه روستایی رو تپه یه جایی رو پیدا کردم به علت نداشتن دستگاه اونجارو بیخیال شدم الان میخوام با این 35 برم سروقتش روی تپه یه سوراخی پیدا کردیم داخل اون سوراخ که شیرجه میریم دو تا اتاقک پیدا کردیم دهانه اون سوراخو خودمون پیدا کردیم خودمون باز کردیم سنگ چین هم بود داخل اون سوراخ که روی اون تپه هست دو تا اتاقک هست اولی کمی بزرگتر از دومی هست حالا با توجه به کوچک بودن جا درون اون سوراخ که دوتا اتاقک پیدا شده چطور میتوان نقطه زنی کرد که تو اتاقک اولی هست یا دومی هر دوتا اتاقکم بهم چسبیدن :-? بعد چن سال فکرمو مشغغول کرده و مطمعنم که هست.به نظرمن یه نقطه زن میخواد یا با همین 35 کار تمومه؟ :YMPRAY:

رامين جان اگه ردياب ببريد از بالاي تپه خيلي راحت مي تونيد محل بار رو پيدا كنيد.تو بلندترين جاي تپه قرار مي گيري و انتن ميزني.مسير و محل رو پيدا كردي ميري سراغ ولوم فاين و بعد ولوم وزن.تاييد شد دوباره شيرجه ميزني :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 12 مهر1392 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به دوستان.

افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم.

جمعه 12 مهر1392 - 11:28pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوریا جان اول بهت تبریک میگم و آفرین بهت که رفتی عملی باهاش کار کنی.شما از با استعداد های این سایت هستید و مطمنم شما و جناب سودوکو موفق خواهید بود ایشاالله.هر دوی شما خیلی با استعداد بودید تو ردیاب اول.برای شما آرزوی موفقیت می کنم...

جمعه 12 مهر1392 - 11:49pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
سلام به دوستان.

افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم.

پوریای عزیز بهت تبریک میگم

انشالله موفق میشی و با دست پر به انجمن برگردی.

و همچنین آرزوی موفقیت برای سایر دوستان.

@};- @};- @};-

جمعه 12 مهر1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
Kani نوشته است:
پوریا نوشته است:
سلام به دوستان.

پوریای عزیز بهت تبریک میگم

انشالله موفق میشی و با دست پر به انجمن برگردی.

و همچنین آرزوی موفقیت برای سایر دوستان.

@};- @};- @};-

پوریا جان موفق باشی :ymapplause:

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

شنبه 12 مهر1392 - 12:10am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
پوریا خان موفق باشی
مراقب خودتون باشید

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

شنبه 12 مهر1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
سلام به دوستان.

پوریا جان من هم به شما تبریک میگم ، ولی 4 اکیپ!!! :-\
مگه دارین میرین شهر بازی :D
خیلی مراقب خودتون باشید عزیز X_X

شنبه 12 مهر1392 - 12:32am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 41 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure