نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
:D چطوره باهاشون رو راس باشیم بهشون بگیم گنج یاب بعدشم بگیم نصف نصف :D
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
آخرین بار توسط ramin در جمعه 12 مهر1392 - 5:14pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 12 مهر1392 - 4:42pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
رامين جان يكم دير اومدي.اين ردياب فعلا آب يابه و قراره باهاش بريم تو اين خشكسالي دنبال آب :D
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 12 مهر1392 - 4:48pm |
|
 |
ramin
مدیر سایت
|
حالا از بچه های فعال و زحمت کش این سایت یه سوال دارم چن سال پیش تو یه روستایی رو تپه یه جایی رو پیدا کردم به علت نداشتن دستگاه اونجارو بیخیال شدم الان میخوام با این 35 برم سروقتش روی تپه یه سوراخی پیدا کردیم داخل اون سوراخ که شیرجه میریم دو تا اتاقک پیدا کردیم دهانه اون سوراخو خودمون پیدا کردیم خودمون باز کردیم سنگ چین هم بود داخل اون سوراخ که روی اون تپه هست دو تا اتاقک هست اولی کمی بزرگتر از دومی هست حالا با توجه به کوچک بودن جا درون اون سوراخ که دوتا اتاقک پیدا شده چطور میتوان نقطه زنی کرد که تو اتاقک اولی هست یا دومی هر دوتا اتاقکم بهم چسبیدن :-? بعد چن سال فکرمو مشغغول کرده و مطمعنم که هست.به نظرمن یه نقطه زن میخواد یا با همین 35 کار تمومه؟ :YMPRAY:
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
جمعه 12 مهر1392 - 5:25pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
ramin نوشته است: حالا از بچه های فعال و زحمت کش این سایت یه سوال دارم چن سال پیش تو یه روستایی رو تپه یه جایی رو پیدا کردم به علت نداشتن دستگاه اونجارو بیخیال شدم الان میخوام با این 35 برم سروقتش روی تپه یه سوراخی پیدا کردیم داخل اون سوراخ که شیرجه میریم دو تا اتاقک پیدا کردیم دهانه اون سوراخو خودمون پیدا کردیم خودمون باز کردیم سنگ چین هم بود داخل اون سوراخ که روی اون تپه هست دو تا اتاقک هست اولی کمی بزرگتر از دومی هست حالا با توجه به کوچک بودن جا درون اون سوراخ که دوتا اتاقک پیدا شده چطور میتوان نقطه زنی کرد که تو اتاقک اولی هست یا دومی هر دوتا اتاقکم بهم چسبیدن  بعد چن سال فکرمو مشغغول کرده و مطمعنم که هست.به نظرمن یه نقطه زن میخواد یا با همین 35 کار تمومه؟  رامين جان اگه ردياب ببريد از بالاي تپه خيلي راحت مي تونيد محل بار رو پيدا كنيد.تو بلندترين جاي تپه قرار مي گيري و انتن ميزني.مسير و محل رو پيدا كردي ميري سراغ ولوم فاين و بعد ولوم وزن.تاييد شد دوباره شيرجه ميزني 
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 12 مهر1392 - 6:18pm |
|
 |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام به دوستان.
افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم.
|
جمعه 12 مهر1392 - 11:28pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
پوریا جان اول بهت تبریک میگم و آفرین بهت که رفتی عملی باهاش کار کنی.شما از با استعداد های این سایت هستید و مطمنم شما و جناب سودوکو موفق خواهید بود ایشاالله.هر دوی شما خیلی با استعداد بودید تو ردیاب اول.برای شما آرزوی موفقیت می کنم...
|
جمعه 12 مهر1392 - 11:49pm |
|
 |
Kani
استادیار
|
پوریا نوشته است: سلام به دوستان.
افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم. پوریای عزیز بهت تبریک میگم
انشالله موفق میشی و با دست پر به انجمن برگردی.
و همچنین آرزوی موفقیت برای سایر دوستان. 
|
جمعه 12 مهر1392 - 11:56pm |
|
 |
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
Kani نوشته است: پوریا نوشته است: سلام به دوستان.
افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم. پوریای عزیز بهت تبریک میگم
انشالله موفق میشی و با دست پر به انجمن برگردی.
و همچنین آرزوی موفقیت برای سایر دوستان.  پوریا جان موفق باشی 
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
شنبه 12 مهر1392 - 12:10am |
|
 |
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
پوریا خان موفق باشی مراقب خودتون باشید
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
شنبه 12 مهر1392 - 12:15am |
|
 |
kurosh
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: سلام به دوستان.
افتخار داشتم به عنوان اولین نفر ردیاب رو دریافت کردم.از استاد حمید و مجتبی جان تشکر ویژه میکنم واقعا دستگاه با کیفیته و تو تست های اولیه خیلی عالی جواب داد.به خصوص که چند مورد ذرات رو که 22 میزد روی 2 گرم حذف کرد.الان هم با 4 اکیپ مشغول حفاری هستم اگر نرسیدم جواب بدم معذرت میخوام .انشاالله نتایج این حفاری های گسترده رو حتما اعلام میکنم. پوریا جان من هم به شما تبریک میگم ، ولی 4 اکیپ!!!  مگه دارین میرین شهر بازی خیلی مراقب خودتون باشید عزیز
|
شنبه 12 مهر1392 - 12:32am |
|
 |
|