جناب مقدسی از شما بعیده!
البته بد هم نشد چنین موضوعی مطرح شد تا من توضیحاتی رو عرض کنم. چون دوست فروشنده ای هم ظاهرا در بخش دیگری همین صحبت رو به صورت یک جور توقع مطرح کرده بودن در صورتیکه فکر نمیکنم کسی همچین کاری انجام داده باشه که ما دومیش باشیم!
بهرحال ردیابی که ما روش کار کردیم 80 درصد کاراییش به برنامه نرم افزاریش هست. اما اون 20 درصد که واقعا به مدارش بستگی داره هم دارای نکات خاصی هست که نه بنده و نه مجتبی با توجه به صدها تست مختلفی که انجام دادیم تا به این طرح برسیم طبیعتا تمایلی نداریم که جزئیات این طرح بصورت عمومی منتشر بشه! ضمن اینکه تکنیکی در امواج تولیدی این ردیابها وجود داره که هر چند در ردیاب 35 بسیار کامل تر و پیچیده تر هست ولی از یک اصل خاصی پیروی میکنه و کاملا محرمانه و شخصی هست و من تمایلی به عمومی کردنش ندارم!
در مورد ردیاب 22 هم البته کار خیلی ساده تر بوده و در عین دقت در نقطه زنی که شاید منحصر بفرد باشه ؛ ولی سایر خطاها زیاد پیش میومد و باز هم نمیشد بعنوان یک ردیاب مطمئن روش حسابی کرد که شما بخواین فکر کنین اگر منتشر هم بشه کارتون دیگه راه میفته! ضمن اینکه در ساخت مدارش هم نکات ویژه ای هست که هر کسی نمیتونه بسازه! از طرف دیگه فکر نمیکنم اکثر خریداران قبلی و حتی فعلی ردیاب ما هم چندان راضی به این مساله باشن. ما هم چون فقط همین ردیاب اختصاصی خودمونو برای فروش داریم طبیعی هست که حساسیتمون روی این مساله بیشتر باشه.
بهرحال امیدوارم دوستان قانع شده باشن و به ما هم حق بدن. ردیاب 35 هم که بسیار کاملتر هست و در صورت کسب تجربه واقعا میتونه دوستان رو به موفقیت مطلوب برسونه ؛ در واقع در مقابل کاراییش انصافا قیمتی نداره! این رو عزیزان با تجربه ای که این ردیاب رو تست کردن اذعان داشتن.
پس دوستان اگر قصد ساخت ردیابی رو دارن ؛ سایر طرحهایی هست که در انجمن هم موجوده و ما هم مشکلی باهاش نداریم و دوستان میتونن روش کار کنن و حتی خودمون هم بعضا کمک کردیم. اما در مورد طرح خودمون باید ببخشید!