انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 5:05am

پاسخ به موضوع  [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 54  بعدی
 GPX5000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب دستان عزیز نتیجه این ایمیل شرکت رو اعلام میکردن و یه فیلم کوتاه از تست غمق این gpx 5000 میذاشتن خیلی

خوب میشد و این تاپیک پر بحث gpx به جواب و نتیجه ای میرسید . بعد از این همه پیگیری و سوال وجواب تا حالا یه نتیجه

مشخص نداشته و هر دوستی یه عمقی رو ذکر کرده و نظرهای متفاوتی رو دادن.

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

یکشنبه 4 آبان1392 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز توی یوتیوب اگر دیده باشی بیشترین عمقی که تست کردن تا یک متر بوده...اونا مثل ما سرزمینشون پر از گنج نیست..اونا دنبال طلا میگردن توی عمق زیر یک متر و هر چی فیلم هست از هیمن عمق هست...دیگه اگر کسی لطف کنه خودش فیلم بگیره بزاره که در دسترس نیست فعلا #:-s

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

یکشنبه 5 آبان1392 - 3:57pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
جواب ایمیل به شرکت مینلب:

درباره عمق دستگاه gpx-5000 سوال پرسیدم که اونا در جواب این ایمیل رو دادن:

Hi,

There is no specific answer to this question as it depends on the target size, orientation, metallic content, ground minerals and conductivity, electrical and ambient noise in the area and etc.

However we commonly hear of GPX Series detectors finding large gold nuggets at 3 and sometimes 4 feet deep, and CTX 3030s finding coins and rings at over 12 inches.

We hope this information helps.

(هیچ پاسخ خاصی به این سوال وجود ندارد زیرا به اندازه هدف، جهت، محتوای فلز، مواد معدنی زمین ، سیگنالهای مزاحم محیط و برق در منطقه و غیره بستگی دارد.
اما ما معمولا از آشکارسازهای GPX سری پیدا کردن طلا بزرگ در 3 و گاهی 4 فوت عمق و CTX 3030s پیدا کردن سکه و حلقه در بیش از 12 اینچ بشنود.

ما امیدواریم که این اطلاعات کمک می کند.)

و باز دربازه لوپ بزرگ 20*40 سوال پرسیدم که این جواب رو دادن:
Minelab do not manufacture a 24” or 20x 40 Coil, so we are not able to comment.

(شرکت ما لوپ 40*20 رو نمیسازد، پس نمیتوان پاسخ گوی شما باشیم)

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

یکشنبه 5 آبان1392 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر دوستان گرامی.خداراشکر که برای دوستان روشن شد این موضوع.بخدا من با تفسیرهای آقا عزیز و بعضی دوستان به کارکرد خودم با جی پی ایکس شک کرده بودم دوستان.بازم میگم:من با همه سریال جی پی ایکس کار کردم و با لوپ بزرگش بیشتراز 2 متر چیزی ندیدم.از استاد دستان عزیز هم ممنونم برای پیگیری موضوع..علی یارتون :YMPEACE:

راه در جهان یکی است و آن راستی است

یکشنبه 5 آبان1392 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از جناب دستان و سایر دوستان. بلاخره در مورد سری gpx و مدل ctxبه یه نتیجه خوب و مشخص رسیدیم.ولی هر

چی باشه این شرکت minelabبه محصولاتش ارزش میذاره و مشخصه که قصد نداره دروغ تحویل مردم بده

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

دوشنبه 5 آبان1392 - 1:29am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
خواهش میکنم دوستان عزیز...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 9 آبان1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام من از این متعجبم که برخی دوستان دستگاه جی پی ایکس 5000 رو دارند، چرا یک تست خودشون از دستگاهشون نمی گیرند تا مشخص شه این وسیله تا چه عمقی و با چه سایزی جواب میده. میخوان شناسایی هم نشن صورتشونو بپوشونن. من که حدود 3 ماهه که شب و روز دارم در مورد این دستگاه تحقیق میکنم به این نتیجه رسیدم که حداکثر عمق جوابدهی این دستگاه یک متره و نه بیشتر. لطفا اگه دروغ میگم خلافش رو با ویدئو ثابت کنید. به امید موفقیت همه دوستان

جمعه 10 آبان1392 - 10:38am

توی سیستمهای وی ال اف به جرات میتونم بگم 5000 بهترینه

جمعه 10 آبان1392 - 10:40am

دوست عزیز اینکه بی نظیره توش شکی نیست.
مشکل فقط تو عمقی است که میزنه و هیچ کس هم نمیاد تخصصی درباره عمقش جواب بده و بنده نتیجه ای که گرفتم اینه که هیچ کسی توی این سات اقلا هنوز تخصصی با این دستگاه کار نکرده و نمیدونه چه نتیجه ای میده و همه فقط ازطریق تجربیات و تحقیقات اینترنتی حرف می زنند .

جمعه 10 آبان1392 - 4:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
در مورد سوال دوستمون من هم با ايشون موافقم واقعاً اين سيستم معلوم نشد تا چه عمق را سنس ميكند ولي نظر خود من اين است با ديگران كاري ندارم كه اگر سيستمي خوب باشد هيچ كسي آن را نمي فروشد شما اگر در سايتها بگرديد در قسمت فروش سيستمهاي دسته دوم شما سيستمهاي لورنز x3, x6 ,x5 و گرت و gpx4500 و غيره وجود دارد ولي يك فقره سيستم gpx5000 وجود ندارد كه اين نيز دال بر اين است يا كسي با اين سيستم اصلاً كار نميكند و يا اينكه از سيستم بسيار راضي است با تشكر :ymsmug:

جمعه 10 آبان1392 - 7:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 ... 54  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 162 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure