انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 31 فروردین1404 - 5:07am

پاسخ به موضوع  [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 54  بعدی
 GPX5000 
نویسنده پیغام

سلام .من با جی پی 5000 وسیله دراوردم.بپرسین بچه ها

یکشنبه 11 آبان1392 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهرداد مینلب نوشته است:
سلام به همه دوستان.آقا مهرزاد عزیز دستگاه نو مبارک.ایشالاه باهاش یه دشت توپ کنی داداش و پولشو سر یکماه دربیاری برادر من ..فکر خودتو خراب نکن.دستگاه خوبی گرفتی.سعی کن فقط نذاری خاک بخوره.باندازه پولش ازش کاربکشو.باهاش کاسب شو.فقط هم با تمرین و کار مداوم میتونی قلقشو بگیری و ازش خوب دربیاری برادر ....راه اندازی و بالانس دستگاه هیچ کاری نداره.هم توی دفترچش نوشته و هم میتونی از بچها کمک بگیری.فقط همیشه به این نکته خیلی توجه کن که قبل از اینکه بالانسو شروع کنی حتمآ ~O) اون مکانو صفحه کشی بکن قبلش .تا یوقت زیر صفحتون تیکه فلزی نباشه.اگر باشه دستگاهتون باندازه عمق همون تکه فلز بالانس میشه داداش.جی پی ایکس به برق خیلی حساسه.وقتی باهاش به فاصله 60-70 متری دکل برق میرسی یه صدای اضافی از دستگاه در میاد.این هشدار برای شماست. یعنی دستگاه در معرض صدمه جدی قرار گرفته.صداشم مثل صدای زمینه وسیلست ولی هی تونش بالا پایین میشه.خلاصه مواظب باش که برق قاتل مینلبه.درضمن پیچ لوپ رو زیاد سفت نکنید چون پلاستیکیه و زود دندهاش هرز میشه.پیچش هم پیدا نمیشه.من خودم وقتی سیم لوپ رو دور دسته میپیچیدم از بالا تا پایین 3 جا با نوار چسب سیمو به دسته فیکس میکردم.اینکار باعــٍ میشد در حال کار و حرکت و ضربههای کوچیک دستگاهم صدای اضافی نمیداد.ببخشید که زیاد حرف زدم.محض اطلاع بود.توی کار هر مشکلی خدای ناکرده پیش اومد در رابطه با وسیله من درخدمتم.بازم مبارک باشه. @};- @};- :ymapplause:

مطالب بسیار خوبی بود اقا مهرداد تشکر

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

یکشنبه 11 آبان1392 - 1:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
تفکیک این دستگاه چطوریه یعنی مینویسه که چه فلزیه؟؟؟

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

یکشنبه 11 آبان1392 - 1:13am
YIM

مهرداد مینلب نوشته است:
سلام به همه دوستان.آقا مهرزاد عزیز دستگاه نو مبارک.ایشالاه باهاش یه دشت توپ کنی داداش و پولشو سر یکماه دربیاری برادر من ..فکر خودتو خراب نکن.دستگاه خوبی گرفتی.سعی کن فقط نذاری خاک بخوره.باندازه پولش ازش کاربکشو.باهاش کاسب شو.فقط هم با تمرین و کار مداوم میتونی قلقشو بگیری و ازش خوب دربیاری برادر ....راه اندازی و بالانس دستگاه هیچ کاری نداره.هم توی دفترچش نوشته و هم میتونی از بچها کمک بگیری.فقط همیشه به این نکته خیلی توجه کن که قبل از اینکه بالانسو شروع کنی حتمآ ~O) اون مکانو صفحه کشی بکن قبلش .تا یوقت زیر صفحتون تیکه فلزی نباشه.اگر باشه دستگاهتون باندازه عمق همون تکه فلز بالانس میشه داداش.جی پی ایکس به برق خیلی حساسه.وقتی باهاش به فاصله 60-70 متری دکل برق میرسی یه صدای اضافی از دستگاه در میاد.این هشدار برای شماست. یعنی دستگاه در معرض صدمه جدی قرار گرفته.صداشم مثل صدای زمینه وسیلست ولی هی تونش بالا پایین میشه.خلاصه مواظب باش که برق قاتل مینلبه.درضمن پیچ لوپ رو زیاد سفت نکنید چون پلاستیکیه و زود دندهاش هرز میشه.پیچش هم پیدا نمیشه.من خودم وقتی سیم لوپ رو دور دسته میپیچیدم از بالا تا پایین 3 جا با نوار چسب سیمو به دسته فیکس میکردم.اینکار باعــٍ میشد در حال کار و حرکت و ضربههای کوچیک دستگاهم صدای اضافی نمیداد.ببخشید که زیاد حرف زدم.محض اطلاع بود.توی کار هر مشکلی خدای ناکرده پیش اومد در رابطه با وسیله من درخدمتم.بازم مبارک باشه. @};- @};- :ymapplause:

داداش دمت گرم و ممنون از راهنمایی جامعتون
متظرم که به دستم رسید اگه مشکلی داشتم همینجا مزاحمتون بشم .
امیدوارم همگی بتونن به ارزوهاشون برسن و کاراشون نتیجه بده .
در کل میدونم کار سختیه ولی یه کم باید صبر داشت و پشتکار تا به نتیجه رسید .
ممنون

یکشنبه 11 آبان1392 - 1:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali110 نوشته است:
سلام .من با جی پی 5000 وسیله دراوردم.بپرسین بچه ها

سلام. میشه بیشتر توضیح بدید. تو چه عمق و چه جنسی

یکشنبه 12 آبان1392 - 8:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
با عرض سلام خدمت دوستان، میخواستم به شما مژده بدم که شرکت مینلب تا حداکثر 12 ماه اینده یک دستگاه که از جی پی ایکس 5000 پیشرفته تر است به بازار عرضه میکند. احتمالا اسمش هم جی پی 6000 است. موفق باشید

یکشنبه 12 آبان1392 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

merajx5 نوشته است:
این دستگاه gpx5000 عمق جنس رو هم نشون میده یا نه ؟ یعنی بوقی که میزنه واسه جنس کوچک سطحی با جنس بزرگتر توی همق بیشتر تفاوت داره؟

سلام مجدد به همه دوستان.معراج جان جیپی ایکس یه صفحه نمایش کوچیک داره که فقط برای تنظیمات ازش استفاده میشه.موقع کارکردن اون صفحه نمایش دقیقآ زیر ساعد و آرنج کاربر قرار میگیره که به اون دید نداره.نتیجه داستان اینه که کاربر فقط از روی صدای دستگاه باید متوجه بشه که جنس خوب اون زیره یا جنس بد.تشخیص عمقشم باز از روی صداشه .به این صورت که هرچقدر صدا ضعیفتر باشه یعنی جنس پایینتره.اینم با تمرن و قلقگیری به مرور زمان میشه فهمید عمقش چقدره.پاینده باشید. @};- @};- ~O)

راه در جهان یکی است و آن راستی است

یکشنبه 12 آبان1392 - 6:42pm

ی خنجر 50 س مفرغی در عمق 120 با لوپ 45س مونو

یکشنبه 12 آبان1392 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
با عرض سلام خدمت همه دوستان. میخواستم یه پیشنهاد بدم: دوستانی هستند که دستگاه جی پی 5000 رو دارند. من از این دوستان عزیز میخوام که صادقانه حداکثر کارایی دستگاه خود را از نظر عمق و سایز فلز مورد شناسایی برای ما بنویسند. به امید موفقیت همه

سه شنبه 14 آبان1392 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز یه بار این تاپیک از اول بخونین به جواب همه سوالاتتون میرسین

قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )

چهارشنبه 14 آبان1392 - 12:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 533 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 54  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 163 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure