انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:38am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام

شایان جان به همین عزای حسین(ع), من نه اونی هستم که آقای پارسی گفتن, نه عقده حقارت و خود کم بینی دارم که بخوام با طرح این مسائل کمبود هامو جبران کنم. من دلم میسوزه چون اوایل به خاطر بی تجربگی, خیلی سر کار رفتم. چرا هرکس اشکال و ایرادی میگیره بهش برچسب میزنید؟! بابا اصلا" حرف منو هم ندید بگیرید.جوابهای آقای پارسی که موجوده, تفسیر چند تا علائمی که دوستان از آقای پارسی سوال کردن رو علی آقا از همون استادی که باهاشون در ارتباط هستن بپرسن و به اطلاع دوستان برسونن.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 8:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من نمیدونم افراد از خراب کردن یک فرد چه سودی میبرند و چه برنامه ای دارند و چه اهدافی رو دنبال میکنند و چه اصراری دارند که یکی رو پیش دیگران خراب کنند خوب میشه اسمش رو همه چیز گذاشت خراب کردن ضربه زدن حسادت بخل و...... ولی ماه همیشه پشت ابر نمیمونه و همیشه کسی که راه حق میره پیروزه روزگاره
بنده شخصا در طی زمان متعدد سوالاتی رو از پارسی پرسیدم جواب داده و جواب هم درست دراومده و این خودش کمکه دیگه کسی نمیتونه لقمه کنه بذاره تو حلق ما /پارسی همیشه هم اذعان داشته که شخصی که میگه من همه فن حریفم مثل طبل توخالی پوچه و چیزی در بساط نداره
ادم بی اشتباه وجود نداره ولی کم اشتباه وجود داره حالا اگر کسی مانند میلیاردر یا دیگری خودش رو عقل کل میدونه و ادعا داره بیاد اینجا بگه من چند تا سوال فنی ازش میکنم جواب داد اون موقع میگیم اره عقل کله بسم الله

چهارشنبه 15 آبان1392 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
نمیدونم چرا یاد شعری از حافظ افتادم که خالی از لطف نیست همه بخونن

" اى مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود مى برى و زحمت ما مى دارى "

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 9:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام جناب میلیاردر عزیز.شما این کتاب اسرار دفاین رو خوندین ?

چهارشنبه 15 آبان1392 - 9:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان جناب میلیادر عزیز هم علم خوبی داره و هم آدم محترمی هست.هدفش هم کمک به دوستان هستش.از دوستان می خوام از قضاوت زود پرهیز کنن و اعتدال رو رعایت کنن.از جناب میلیادر می خوام یه تایپ جدید بزنه تا دوستان از تجربه و علم ایشون هم استفاده کنن و دیگه این بحث رو خاتمه بدن...

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 15 آبان1392 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
به نظر من استاد پارسی انسانی شریف و با مرام و شوخ طبع هستند و برای من قابل احترام میباشند

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 15 آبان1392 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
استاد پارسی و استاد حمزه هر دو همیشه در انجمن حظور دارند برای من بهترینند

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 15 آبان1392 - 12:16am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
hamze2000 نوشته است:
parsi نوشته است:
haloo نوشته است:
بارسی جان میگم چرا خلع درجه شدی خیلی مشکوک میزنه این خلعه درجه شدنتون؟ :-? :-?

مهم نیست دوست من خدا شاهد بر اعمال ماست و اوست که از ظاهر و باطن هرکس و من حقیر خبر داره بنده همیشه سرم بالاست چون ازاده زیستم و زیر بار حرف زور کسی نرفتم و همیشه از حق دفاع کردم و از کسی هم در ادای دینم در برابر حق واهمه نداشتم و چاپلوسی نکردم خدا را شکر که در نزد خدا سربلندم و سرافراز چون فقط از اومدد طلبیدم و قوت و نیرو :YMPEACE:

از مديراني كه استاد پارسي رو خلع كردن چندتا سوال داشتم.
1-علت اينكار چي بوده شفاف بگن تا ما هم بدونيم.
2-زماني كه مديران نبودن كه سوال اين كاربرها رو جواب بدن كي بود كه حداقل جواب اينا رو ميداد
3-وقتي اساتيد با چندتا حرف قهر مي كردن و ظرفيت خودشون رو نشون ميدادن چرا پارسي با اين همه فشار نرفت و موند.
4من كاري به اشتباهات جناب پارسي ندارم ولي اين بي انصافي بود.
اميدوارم كسي جواب من رو بده

همزه جان درست من، علی، آقا مهدی و آقا آرتین مدیر هستیم ولی تصمیمات رو مدیر کل میگیره یعنی آقا مجتبی و آقا حمید، ما اصلا به این موارد دست رسی نداریم و خیلی بیشتر از مدیر کل محدود هستیم و بقرآن قسم من روحم خبر نداشت که اینطور شده. در مورد اینکه تا حالا چند بار هم "گفتید که کجا بودن وقتی ایشون جواب میدادن" هم خدمتون عرض کنم، که دقیق 40 روز من نبودم و اون هم بخاطر فوت پدرم بود، یعنی من خیلی ممنون هم هستم ازشون که زحمت کشیدن. درضمن داداش من اصلا کاره ای نیستم که کسی چیزی رو از چشم من ببینه.
من خواهش میکنم از آقا مجتبی که این مدیریت من رو بگیره تا ما خیالمون راحتتر باشه، از روزی که ما مدیر شدیم هرچی حرف بود شنیدیم

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 15 آبان1392 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود خدا بر استاد دستان

پنج شنبه 15 آبان1392 - 12:40am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان مهم نیست در چه جایگاه و درجه ای هستیم اینها موضوعاتی پوشالی هستند چیزی که باقی میمونه یه اسم خوبه نه این پستهای بچه گانه و پوچ
بهتره در کنار هم به هم کمک کنیم از کمکهای هم استفاده کنیم تا راه برای رسیدن به سرمنزل مقصود اماده بشه این که چه کس در چه پستی هست گره از کار کسی وا نمیکنه میکنه؟ مهم حرکت سازنده هست بدون وجود هر دغدغه ای این محیط یک محیط مجازیست و حیفه وقتی که اینجا میگذرونیم به بطالت بگذره
برای موفقیت یک محیط باید مدیریت واحد باشد و همه باید از مدیریت تبعیت کنند چه در مورد ترفیع و چه در مورد مواردی تا حد اخراج ولی اصلا موضوع در این محیطها بحث و جدل نیست راه و روشی راهگشاست برای دست یابی به موفقیت که اگر در مورد یک نفر هم به وقوع بپیوندد کار بسیار بزرگی انجام شده
افرادی مانند مدیران کل و مدیران سایت و استادان و استادیاران و باقی دوستان هم زحمت خودشون رو کشیدن
از کسی هم نباید گلایه وجود داشته باشید گاهی شرایط به گونه ای میشود که حتی ماهها وقت سر زدن به اینترنت وجود نداشته باشد یا اگر هم باشد خیلی سریع باشد زندگی پستی بلندی زیاد داره مثل اقای دستان که پدرشون به رحمت خدا رفتند و واقعا چه انتظاری هست چنین مواقعی حضور پیدا کنند به طور حتمی و اجباری/ پس نمیشه از کسی انتظار داشت تمام وقت در انجمن حاضر باشه برای پاسخ دادن به سوالات ولی بالا غیرتا هرکس وقت داشته باشه و دریغ کنه اون موقع هست که جلوه خوشایندی نخواهد داشت
باز هم از همه دوستان تشکر میکنم و قدردان نظر لطفشان خواهم بود :YMPEACE:

پنج شنبه 15 آبان1392 - 1:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 35 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure