انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 1:34pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اوكي .فقط يه سوال من به انتن ها وفيش هاكه زبون ميزنم ببينم وصله ونوسانشواحساس نميكنم ولي دستگاه داره كارميكنه.22زبونتوبيشترگزميزدش اين طبيعيه بچه ها

چهارشنبه 15 آبان1392 - 4:57pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
اوكي .فقط يه سوال من به انتن ها وفيش هاكه زبون ميزنم ببينم وصله ونوسانشواحساس نميكنم ولي دستگاه داره كارميكنه.22زبونتوبيشترگزميزدش اين طبيعيه بچه ها

علي جان اگه ولوم قدرت رو 10 كني و ولوم وزن رو صفر كني و انتن ها رو به زبونت بزني نوسانشو هم در انتن تلسكوبي و هم انتن هاي برنجي احساس مي كني

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
موفق حمزه جان بشي مواظب باش .فقط حفره ت چقداومدبالااين سنگوزد؟؟؟؟ من امروزتسته يه چاه خالي زدم كه باw17سنس شدپايين ترپيداش نميكرد.وجايي كه خودم 1سال پيش توعمق 1مترالومينيوم ومس دفن كرده بودم زدم مس ولومينيوم دقيق چندبرابرنشون داد.كلا1كيلوبوده كه بعده 1سال كيلوگرفتم 4كيلوميگرفت .

با سلام و خسته نباشید خدمت علی اقا در صورت امکان مقدار مگنت فلز تست خودتونو بگیرید ممنون میشم .

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:18pm
استاد
استاد

ali7777 نوشته است:
موفق حمزه جان بشي مواظب باش .فقط حفره ت چقداومدبالااين سنگوزد؟؟؟؟ من امروزتسته يه چاه خالي زدم كه باw17سنس شدپايين ترپيداش نميكرد.وجايي كه خودم 1سال پيش توعمق 1مترالومينيوم ومس دفن كرده بودم زدم مس ولومينيوم دقيق چندبرابرنشون داد.كلا1كيلوبوده كه بعده 1سال كيلوگرفتم 4كيلوميگرفت .

درود بر شما
عبی اقا اگه امکان داره حجم گیری کن
با فرکانسهای دستی 27.57
1090
995.0
و ببین حجم با هر سه تا فرکانس یکی هست یا نه و حجک را بگیر که به اندازه خود فلز هست یا نه و به یک متر یا بیشتر و کمتر میرسه اگه حجم به یک منر کمتر و یا بیشتر رسید با فاین فرکانس را بالاتر ببر تا اینکه روی خود نقطه قیچی کنه و جحم نیندازه اینجوری میشه فرکانس دقیقتری گرفت البته هر چی وزن بالاتر برود فرکانس هم باید بالاتر برود تا بتونه روی خود نقطه قیچی کنه و حجم را به همون اندازه واقعی نشون بده

چهارشنبه 15 آبان1392 - 6:47pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

علی جان با یکم کار با این ردیاب و استفاده از فرکانس های خود ردیاب و آزاد و ولوم قدرت کم و نحوه درست آنتن زدن و بیسیم می تونی وزن بهتر و نزدیک تر رو در بیاری.یکم دیگه باید تمرین کنی.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 15 آبان1392 - 8:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام. دوتا سوال داشتم. نمیدونم جاش اینجاست یا نه. یکی اینکه ایا فقط طلا اینهمه فرکانسهای متنوع و متغیر داره یا مفرغ و نقره هم همینطورین؟اون فرکانسهای پیشفرض برای مفرق و نقره قابل اعتمادن ؟سوال بعدی اینکه ردیاب ماله چه کاریه؟ پیدا کردن دفینه بزرگ و سنگین تو عمق بالا؟ یا میتونه مثلا میتونه یه تک جام رو تو 3 یا 4 متری داخل زمینم پیدا کنه. اگه یکی لطف کنه و جواب دقیق و درست بده لطف بزرگی کرده بهم.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه جان موفقیت شما و دیگر دوستان آرزوی ماست

پنج شنبه 15 آبان1392 - 1:31am
استاد
استاد

درود بر شما
در تست با یک حلب 17 کیلویی رو غن که حدود یک کیلو اهن وزن اون هست در عمق 3 متری و یک سال زیر خاک ردیاب را تست کردم که این جوابها را داد
در تست با مد اهن وزن را 10 کیلو گرفت که دقیق همون وزن یون ایجاد شده هست
در تست با مگنت 1 حدود w70 شد
در تست با مگنت 2 حدود 25w شد
با تست در فرکانس مگنت دستی w20 شد
با تست با فرکانسهای طلا اصلا جواب نداد
به یاد داشته باشید در تست با مگنت هیچوقت اهن جدید را ردیاب نمیزنه ولی وقتی زیر خاک قرار گذاشته شد و پوسید و ردیاب اون را گرفت یون حاصل شده را میگیره نه خود اهن را
پس با این تست و یا تستهایی که مثل این جواب یکسانی گرفته شد میتوان گفت اونچه که ردیاب وزن میگیره در تست با مگنت فقط یون حاصله هست نه وزن خود فلز مورد نظر. پس اگه یه وقت مگنت زیاد زد نمیشه صرفا گفت که اونجا یونه حاصله از ذرات زیر زمین هست

پنج شنبه 16 آبان1392 - 12:21pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه.جعفر جان اين خط رو جديد كشف كرده.ديشب تو يه قبرستان كه وجود بار 100% بود كار كرديم.علت اينكه تا الان كار نكرديم اين بود كه اين قبرستان بغل روستا و تو مسير ورودي روستا بود.اين محل سند داشت ولي تا حالا كسي نتونسته بود بهش دست بزنه.ديشب با اشتباهي كه ردياب البته بهتر بگم من انجام دادم همه برنامه ها خراب شد.ردياب من رو با وزن اولي 2 كيلو و گلد يك برد رو محل.وزن شد 18كيلو و حجم هم 1.5در 2 متر.اشتباه در عمق گيري بود كه من وزن ردياب رو صفر كردم و عمق زني كردم كه شد 1.5 متر.همه فركانس هاي ازاد هم تاييد شدن.علت اينكه وزن و مگنت كه 9 بود كم بود قرار بودن بار در يه اتاقك كاملا پلمپ شده بود.با ترس شروع به حفاري كرديم.بعد از نيم متر به يه سازه گنبدي شكل كه از سنگ هاي بزرگ درست شده بود رسيديم.اين سنگ ها با ماده شبيه اهك بهم محكم شده بودن.خلاصه بعد از يك و نيم متر ديديم زمين داره ميدرخشه.تو اين عمق به موادي شبيه شيشه و يا گوارتز رسيديم كه فهميدم تو عمق زني بخاطر صفر كردن وزن ردياب عمق رو از اينا به عنوان مبنا استفاده كرده.ساعت 4 صبح ديگه بخاطر محكم بودن سنگ ها بي خيال شديم و اومديم.يه نمونه از اين سنگ سفيد هم اوردم كه عكسش رو ميزارم.
براي عمق گيري نبايد از ولوم وزن صفر استفاده كنيم چون اگه رو بار ذرات باشه عمق رو از رو اون ميزنه

پنج شنبه 16 آبان1392 - 1:30pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

اينم از اين سنگ يا شيشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 16 آبان1392 - 1:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 34 , 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure