انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:45am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان چرا بعض اوقات اصل و هدفمون دور میشیم مگه نه این است که دور هم جمع شده ایم تا به همدیگر در جهت موفق شدن کمک کنیم اگر این است چرا بعضی اوقات پستهایی را مشاهده میکنیم که واقعا متناسب و جایگاه نداره مگس کیه ؟ سیمرغ کیه مگه دوستان عضو انجمن دیگه ای شده ایم ؟ مگه اینجا میدان زورآزمایی و به خاک مالوندن پشتهاست ؟ مگه اینجا جوک خونست و تمسخر گاه دیگران اگر این چنین هست تورا خدا معلوم کنید تا ما تکلیفمون را بدونیم من و امثال من تو این انجمن زیادند که دل به بچه های با معرفت و خاکی این سایت بستند تا به امید خدا و راهنمایی های دوستان به هدفمون برسیم اگه ادعای ضربه فنی کردن دیگران با چند تاسوال را داریم بیایم سوالای بیشمار بچه ها رو جواب بدید تا گرفتاریهای بچه ها ضربه فنی بشه چرا میخاین دوستتون رو ضربه فنی بکنید
من نه قصد حمایت کسی رو دارم و نه تخریب فقط میگم که این جور رفتارها مناسب نیست
اما این رو همه میدونند استاد پارسی به گردن این بچه ها حق داره چون واقعا بی منت کار کرده این آقا پارسی استاد آنلاین این انچمن بوده همیشه و انن به سوالات بچه پاسخ داده حالا به این موضوع کاری ندارم که پاسخ ها شاید درست از آب در نمی اومده و اونم با توجه به اینکه منطقه با منطقه آثار فرق داره ولی خب جسارتا یه اشکالی هم به استاد عزیزمون وارده و اون هم این که آقا پارسی گاها وارد بحث هایی مشن که کمکی به انجمن و دوستان نمیکنه این اشکال وارده ولی الحق و الانصاف هیچ وقت بچه ها رو بدون پاسخ نمیگذاشت که بعضی ها حتی برای سوال بچه ها تره هم خورد نمیکردند ولی این استاد پارسی نه.
اما یه چیزدیگه که میخوام بگم ابن آقا میلیاردر داره یه چیزهایی میگه که متفاوت با صحبت های کلیشه ای و چزو ه ای دیگرانه من خودم در پاسخ هایی که ازش گرفتم و اونو به عینه دیدم فهمیدم که این اقا یه پا استاد واقعا کار بلده آقا یون هر کس تازه عضو انجمن بشه دلیل نمیشه که تازه وارد این کار شده و یه چیز دیگه مگه اینجا نون کسی آجر میشه با ورود یه با تجربه ی دیگه جز اینکه دوستان استفاده ی بیشتری میکنند پس تو را خدا با پستهایی که میزنیم با عث دلسرد شدن دیگران نشیم
من یه پیشنهاد دارم
به نظر من هر استادی واسه ی خود یه تایپیک بسازه برای جوابگویی به سوالات دوستان و هر کس بنا به تشخیص خود سوالشو تو تالار اون استاد مطرح کنه و اساتید تو کار تالارهای هم دخالت نکنند چون هرکس از بچه ها این توانایی رو دارند که تشخیص بدن کی داره راهنمایی درستتر میکنه و سوالشو تو تالار کدوم استاد مطرح کنه
این اقا ملیاردر هم بیاد تجربه هاشو به بچه ها تو تالار خودش بگه و جواب سوالای دوستان را بده من به شخصه چیزهایی متفاوت از دیگران در گفته های این میلیاردر عزیز دیدم و مشتاقم تا در انجمن فعالیت بیشتری داشته باشن .

پنج شنبه 15 آبان1392 - 1:17am

مهدی6 نوشته است:
دوستان چرا بعض اوقات اصل و هدفمون دور میشیم مگه نه این است که دور هم جمع شده ایم تا به همدیگر در جهت موفق شدن کمک کنیم اگر این است چرا بعضی اوقات پستهایی را مشاهده میکنیم که واقعا متناسب و جایگاه نداره مگس کیه ؟ سیمرغ کیه مگه دوستان عضو انجمن دیگه ای شده ایم ؟ مگه اینجا میدان زورآزمایی و به خاک مالوندن پشتهاست ؟ مگه اینجا جوک خونست و تمسخر گاه دیگران اگر این چنین هست تورا خدا معلوم کنید تا ما تکلیفمون را بدونیم من و امثال من تو این انجمن زیادند که دل به بچه های با معرفت و خاکی این سایت بستند تا به امید خدا و راهنمایی های دوستان به هدفمون برسیم اگه ادعای ضربه فنی کردن دیگران با چند تاسوال را داریم بیایم سوالای بیشمار بچه ها رو جواب بدید تا گرفتاریهای بچه ها ضربه فنی بشه چرا میخاین دوستتون رو ضربه فنی بکنید
من نه قصد حمایت کسی رو دارم و نه تخریب فقط میگم که این جور رفتارها مناسب نیست
اما این رو همه میدونند استاد پارسی به گردن این بچه ها حق داره چون واقعا بی منت کار کرده این آقا پارسی استاد آنلاین این انچمن بوده همیشه و انن به سوالات بچه پاسخ داده حالا به این موضوع کاری ندارم که پاسخ ها شاید درست از آب در نمی اومده و اونم با توجه به اینکه منطقه با منطقه آثار فرق داره ولی خب جسارتا یه اشکالی هم به استاد عزیزمون وارده و اون هم این که آقا پارسی گاها وارد بحث هایی مشن که کمکی به انجمن و دوستان نمیکنه این اشکال وارده ولی الحق و الانصاف هیچ وقت بچه ها رو بدون پاسخ نمیگذاشت که بعضی ها حتی برای سوال بچه ها تره هم خورد نمیکردند ولی این استاد پارسی نه.
اما یه چیزدیگه که میخوام بگم ابن آقا میلیاردر داره یه چیزهایی میگه که متفاوت با صحبت های کلیشه ای و چزو ه ای دیگرانه من خودم در پاسخ هایی که ازش گرفتم و اونو به عینه دیدم فهمیدم که این اقا یه پا استاد واقعا کار بلده آقا یون هر کس تازه عضو انجمن بشه دلیل نمیشه که تازه وارد این کار شده و یه چیز دیگه مگه اینجا نون کسی آجر میشه با ورود یه با تجربه ی دیگه جز اینکه دوستان استفاده ی بیشتری میکنند پس تو را خدا با پستهایی که میزنیم با عث دلسرد شدن دیگران نشیم
من یه پیشنهاد دارم
به نظر من هر استادی واسه ی خود یه تایپیک بسازه برای جوابگویی به سوالات دوستان و هر کس بنا به تشخیص خود سوالشو تو تالار اون استاد مطرح کنه و اساتید تو کار تالارهای هم دخالت نکنند چون هرکس از بچه ها این توانایی رو دارند که تشخیص بدن کی داره راهنمایی درستتر میکنه و سوالشو تو تالار کدوم استاد مطرح کنه
این اقا ملیاردر هم بیاد تجربه هاشو به بچه ها تو تالار خودش بگه و جواب سوالای دوستان را بده من به شخصه چیزهایی متفاوت از دیگران در گفته های این میلیاردر عزیز دیدم و مشتاقم تا در انجمن فعالیت بیشتری داشته باشن .

اقا مهدی گل گفتی پیشنهاد تاپیک هر استاد ایده خوبیه دیگه تشخیصه درست یا غلطش با کاربران .بله جناب پارسی خیلی اینجا راهنمایی کردن ممنون. ولی منم میگم میلیلردر حرفاش بیشتر تجربه ای و اثبات شدس انگار .باز هم از همه دوستانی که اینجا زحمت میکشن ممنونم مخصمصا جناب پارسی عزیز

پنج شنبه 15 آبان1392 - 1:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود به همه دوستان
نظرتون راجع به این جوغانها چیه
پیوست:
Image0003700.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 16 آبان1392 - 6:21pm
YIM

باید توجه داشت که همه علایم نمیشه گفت حتما به گنج ربط داره و حتما مورد دار است . شاید این سنگ سوراخ شده در زمان خود مصرف خاص خود را داشته و تنها به یک علامت نمیشه پسنده کرد .

ولی چون یک گنج یاب واقعی باید به کوچکترین علامتی باید حساس باشد و ناامید نشه اگر بخواهم در این باب حرف بزنم به نظر من علامت چاه های متعدد است که به هم راه دارند و به احتمالا زیاد یکی مورددار است
با تشکر از اساتید .

پنج شنبه 16 آبان1392 - 10:53pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
سلام عزیز در جهاتی که که مشخص کردم به دنبال نشانه بعدی بگردید، همینطور این 7 جوغن میباشد که آخری آن به صورت نامحسوس میباشد، اندازه آبراه های بین جوغنها و کنار آن را اندازه گرفته و به سمت جهاتی که در عکس مشخص شده حرکت کنید و نشانه بعدی که میتواند گاها حتی یک درخت باشد را بیابید...

موفق باشید....

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 17 آبان1392 - 5:26pm

نظر دوستان در مورد این علامت که موقع حفاری بر روی سنگی در دل خاک دیده شده چیست ؟

تصویر

جمعه 17 آبان1392 - 10:00pm

با عرض پوزش از تمامی دوستان
بنده بنا به دلایلی من بعد امکان حضور در انجمن و پاسخگوئی به سوالات عزیزان رو ندارم.
امیدوارم بنده رو ببخشید.
یا حق

جمعه 17 آبان1392 - 11:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر دوستان و استادان گرانقدر انجمن :ymhug:
در یک زمین کشاورزی تلی وجود داشت به ارتفاع حدودا 2متر و شعاع 10متر که محصولی هم رویش سبز نمیشد ،صاحب زمین با لودر اون تل رو برداشت که در حین خاکبرداری هم مقدار زیادی قیر تکه تکه در میومد وقتی به کف تل رسیدند به دو تا سنگ مستطیلی شکل برخوردند به ضخامت حدودا 5 سانت و طول بیشتر از 2 متر و عرض حدودا 1 متر که دو طرف قبر درفاصله تقریبا 50سانتی از همدیگر توی زمین قرار داشتند که بین دو تخته سنگ ملاتی سفید رنگ مثل گج وجود داشت لودر رو مرخص کردند و با کلنگ به جون اون ملات که احتمالا ساروج بود افتادند .به هر زحمتی بود اون لایه رو برداشتند و بعدش به خاک رسیدند 1.5متر دیگه که کندند به یک اسکلت رسیدند که به گفته خودشان بوی تعفن می داد همانجا دست از کار کشیدند و دیگر ادامه ندادند و قبر رو پر کردنددر ضمن تخته سنگها تا انتهای قبر وجود داشتندو زیر هر تخته سنگ ،یک تخته سنگ دیگه بود .این زمین حدود پانصد متر با کوه فاصله داره و یک رودخانه که الان خشک شده نیز در همان نزدیکیها هست و موقع شخم زدن هم تا دلتون بخواد کوزه شکسته در میاد .اساتید لطفا راهنمایی کنند اول میخواستم بدونم اون همه قیر به چه درد میخورده و دوم اینکه اگر این قبر دارای دفینه است دقیقا کجا قرار گرفته و در چه متراژی

شنبه 17 آبان1392 - 12:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاتید گرامی

من داشتم یه منطقه رو که علائمی پیدا کردم تو گوگل بررسی میکردم به یه سطحی برخوردم که شبیه جوغن هستش میخوام نظر تونو بدونم اصلا این میتونه شکل جوغن باشه و به نظرت رابطه ای بین این و علائم هست یا نه این منطقه در استان اصفهانه

تصویر

باتشکر

شنبه 17 آبان1392 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Attila نوشته است:
نظر دوستان در مورد این علامت که موقع حفاری بر روی سنگی در دل خاک دیده شده چیست ؟

تصویر

سلام این علامت یک عدد است که متراز زسیدن تا هدف رو معین کرده که فکر میکنم چهار متر و نیم باشد البته شما باید در حین حفاری با چهار یا پنج علامت منتهی به دفینه برخورد کنید تقریبا هر یک متر یک علامت
موفق باشید :YMPEACE:

شنبه 18 آبان1392 - 10:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 511 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure