نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
دوستان فلسفه اين سنگ چي مي تونه باشه.يه جا رو با ردياب 35 در 4 متري گرفتم كه بعد از30 سانت حفاري اين سنگ اومد بيرون.انتقال داديم به دامداري و هنوز حفاري نكرديم.راستي من از اينكه استاد اريا رو باز تو سايت مي بينم خيلي خيلي خوشحالم و ايشالله خدا هميشه ايشون رو برامون حفظ كنه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:45pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
استاد دستان من هم چند تصویر گذاشتم لطف کنید نظرتون رو بزارید صفحه 167- خیلی برام مهمه در ضمن این تصویری م که الان میزارم کنار همین هاست
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:14pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
amir92 نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان انجمن این تجربه ای که استاد آریا گفتن شاید یکی از بهترین یا ناب ترین چیز هایی بود که میشد بیان کرد. امیدوارم بقیه دوستان هم اگر تجربه تلخ و شیرین یا حتی قابل ذکری دارند بیان کنند. *** یه سوا هم از استاد اریا دارم. آیا در زمین کشاورزی که تا حتی یک کیلومتری اون هیچ سازه قدیمی یا اثری نیست گاوآهن تراکتور(خیش)به ساروج گیر کنه میتون در اون بار باشه؟؟؟؟؟*****(همچین موردی رو سراغ دارم که پرسیدم) 2 جا راستش من از این موردهایی که اتفاقی مردم درحال شخم زدن جنس پیدا میکنند رو زیاد شنیدم همین هفته پیش یکی از دوستای صمیمیم رو میبرند یک جایی میگفت وقتی اجناسی رو که فکرمیکنم حداقل 200 قطعه که همشون طلای خالص همراه یک تیکه الماس اندازه یک سیب بهم نشون دادند نزدیک بود سکته کنم اونایی که پیداش کرده بودند با تراکتور زمینشون رو شخم زده بودند که یک دفعه چرخ عقب تراکتور افتاده بوده تو گودال وقتی خوب نگاه میکنند یک سفید خونه بزرگ زیر زمین پیدا مییکنند پر از جنس حالا هم اینها از ترس گیر نیفتادن حاضر نیستند به هیچ قیمتی جنساشون رو روکنند ما داریم کف میکنیم 6 ساله دنبال زیر خاکی میدویم دریغ از یک سکه برای همینه میگن تا قسمت چی باشه...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:37pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش توي اين راه چند عامل مهم وجود داره. 1- امكانات مناسب 2- گروه مناسب 3- محل مناسب 4- قسمت و تقدير اميدوارم همه دوستان به مقصودشون برسن. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:41pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان آرياي عزيز ممنون بخاطر تجربيات مفيدي كه قرار ميدين. راستي استاتيد عزيز لطفا در مورد سنگ آسياب بيشتر توضيح بدن كه جنسش كجا قرار ميگيره؟ راستش يه قبرستان قديمي توي تپه اي هست كه يك سنگ آسياب به قطر حدود1.5 متر داره كه وسطش سوراخه و در فاصله حدود 20 متري يك سنگ آسياب ديگه با قطر 1 متر كه شيارهايي در كناراش داره و با فاصله كمي از اونها يك سنگ آسياب نصفه وجود داره. ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:54pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
نمیدونم چرا هر عکسی من با خون دل میرم میگیرم و میزارم اینجا هیچ کدوم از اساتید نظر نمیدن دنیا به هم نمیخوره دو خط بنویسین--- در عوضش بعضی ها یه عکس از آسمون میزارن همه نظر میدن. من تو صفحه167 و اینجا 169 3 عکس گذاشتم ولی هیچکس نظری نداده
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:13pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
amir92 نوشته است: نمیدونم چرا هر عکسی من با خون دل میرم میگیرم و میزارم اینجا هیچ کدوم از اساتید نظر نمیدن دنیا به هم نمیخوره دو خط بنویسین--- در عوضش بعضی ها یه عکس از آسمون میزارن همه نظر میدن. من تو صفحه167 و اینجا 169 3 عکس گذاشتم ولی هیچکس نظری نداده چشم امیرجان شما جون بخوا الان نگاه میکنم
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:17pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
دستان نوشته است: amir92 نوشته است: نمیدونم چرا هر عکسی من با خون دل میرم میگیرم و میزارم اینجا هیچ کدوم از اساتید نظر نمیدن دنیا به هم نمیخوره دو خط بنویسین--- در عوضش بعضی ها یه عکس از آسمون میزارن همه نظر میدن. من تو صفحه167 و اینجا 169 3 عکس گذاشتم ولی هیچکس نظری نداده چشم امیرجان شما جون بخوا الان نگاه میکنم جونت سلامت --ممنونم-قبلا هم خصوصی عکسهایی فرستاده بودم براتون ولی جوبم ندادین-فک کنم بخاطر شلوغی باشه خیلی عکس دارم که نظراتی هم گرفتم ولی نظر شما برام مهمه اکی بدی برات میفرستم البته اونا از اینها مهمترن- استاد کنار همین سنگها ردیاب یه جا رو گرفت -گوشه یه سنگ مربعی وسط 3 سنگ بزرگ که برنز دتا 1 و نیم تن جواب میداد-همین جا مس رو هم تا 20 کیلو- گلد ها رو هم تا 1 کیلو زدم و حفره رو هم جواب میداد ولی چون تناژ برنز بالا بود دیگه شک کردم به درستی کارم و ادامه ندادم. وقتی هم گذاشتم رو نقره با فاصله 7 متر از نقطه اول 2 کیلو میزد. اینم بگم من تو ذهنم یه جای دیگه بود حقیقتا که ردیاب منو به زور برد رو اون نقطه برنز
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:29pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
اینم محلی که ردیاب میزنه
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:43pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
جواب سوال آقا امیر:
دوست خوبم درباره تصاویر صفحه 167 خدمتون عرض کنم که بنظر طبیعیمیان ولی برای اطمینان بیشتر اونجا رو یه ردیاب بزن مخصوصا محدوده اطراف جوغن رو بررسی کن، اگر علائم هم درست باشن اونجا باید یه قبرستان باشه. اما درباره تصویر صفحه 169 که حکاکی و آبراه روی سنگ هست باید خدمتون عرض کنم که داره به قبری اشاره میکنه که با سنگ احاطه شده و احتمال اینکه درون خود سنگ باشد نیز وجود دارد و اگه نشانه لوزی که میفرماید درست باشد به طور حتم اشاره به همین نشانه میکنه که نشانه بعدی اونه، و نشان دهنده مسیر میباشد و همینطور میتواند اشاره قبر زن هم داشته باشد... چون مکان شما یه قبرستان میباشد و در اینجور مکانها بخاطر وجود استخوان، سفال، ذرات و بهم خوردن خاک باید با دقت فراوان ردیاب رو زد و تمام تستها رو انجام داد. بهترین کار اینه که شما برای مطمئن شدن و پیدا کردن جای دقیق محل رو با یه نقطه زن بررسی کنید.
موفق باشید.....
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 10:00pm |
|
|
|