نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
amir92 نوشته است: دستان نوشته است: amir92 نوشته است: نمیدونم چرا هر عکسی من با خون دل میرم میگیرم و میزارم اینجا هیچ کدوم از اساتید نظر نمیدن دنیا به هم نمیخوره دو خط بنویسین--- در عوضش بعضی ها یه عکس از آسمون میزارن همه نظر میدن. من تو صفحه167 و اینجا 169 3 عکس گذاشتم ولی هیچکس نظری نداده چشم امیرجان شما جون بخوا الان نگاه میکنم جونت سلامت --ممنونم-قبلا هم خصوصی عکسهایی فرستاده بودم براتون ولی جوبم ندادین-فک کنم بخاطر شلوغی باشه خیلی عکس دارم که نظراتی هم گرفتم ولی نظر شما برام مهمه اکی بدی برات میفرستم البته اونا از اینها مهمترن- استاد کنار همین سنگها ردیاب یه جا رو گرفت -گوشه یه سنگ مربعی وسط 3 سنگ بزرگ که برنز دتا 1 و نیم تن جواب میداد-همین جا مس رو هم تا 20 کیلو- گلد ها رو هم تا 1 کیلو زدم و حفره رو هم جواب میداد ولی چون تناژ برنز بالا بود دیگه شک کردم به درستی کارم و ادامه ندادم. وقتی هم گذاشتم رو نقره با فاصله 7 متر از نقطه اول 2 کیلو میزد. اینم بگم من تو ذهنم یه جای دیگه بود حقیقتا که ردیاب منو به زور برد رو اون نقطه برنز امیر جان هر سوالی درباره مکانهاتون دارید بفرماید من در خدمتون هستم
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 10:02pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
اینم دو عکس از همین مکان از دو زاویه مختلف
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 10:26pm |
|
|
Attila
|
خسته شدیم از این عکس های بی حال یه عکس واسه زنگ تفریح هم شده میزارم که دوستان حال کنند
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:33pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
amir92 نوشته است: اینم دو عکس از همین مکان از دو زاویه مختلف خب با این تفاسیر من بهتون پیشنهاد میکنم که دیگه حتما این مکان رو پیگیری کن و با یه نقطه زن پالسی ساده بررسیش کن و فقط همون محدوده که مرکز جوغن هست رو بررسی کن چون با علائم موجود چون اونجا قبرستونه و میشه قبرها رو بدون دستگاه مشخص کرد ولی جنس اصلی اگه وجود داشته باشه عمقش حداکثر 2.80 بیشتر نیست، باید با نقطه زن پیداش کرد...
به امید موفقیت....
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:45pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
Attila نوشته است: خسته شدیم از این عکس های بی حال یه عکس واسه زنگ تفریح هم شده میزارم که دوستان حال کنند
احسن فی تبارک الله خالقین
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:46pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
آتیلا جان میشه درباره این مکان توضیحاتی بفرمایید و یا تجربیات خودتون رو در این زمینه بگید...
ممنون
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:52pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
دستان نوشته است: amir92 نوشته است: اینم دو عکس از همین مکان از دو زاویه مختلف خب با این تفاسیر من بهتون پیشنهاد میکنم که دیگه حتما این مکان رو پیگیری کن و با یه نقطه زن پالسی ساده بررسیش کن و فقط همون محدوده که مرکز جوغن هست رو بررسی کن چون با علائم موجود چون اونجا قبرستونه و میشه قبرها رو بدون دستگاه مشخص کرد ولی جنس اصلی اگه وجود داشته باشه عمقش حداکثر 2.80 بیشتر نیست، باید با نقطه زن پیداش کرد...
به امید موفقیت....استاد بار همچین مکانهایی ارزش کاوش رو داره؟ و احتمالا بارشون چی میتونه باشه؟ باز هم ممنون از نظر لطفتون---این مکان دقیقا روبروی منازل روستا هست به همین خاطر اگه ارزش داشته باشه حفاری میکنیم. شرمنده سوال زیاد میپرسمو مزاحم وقت طلاتون میشم ولی ما هم کسی جز شما اساتید رو نداریم
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 11:58pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
استاد جان این میتونه رد پا حیوون باشه و علامت بار؟****عکس کف رد پا رو هم گذاشتم***
آخرین بار توسط amir92 در سه شنبه 20 آبان1392 - 12:43am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 20 آبان1392 - 12:06am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
|
اینم جفت همین ردپا هست با فاصله 2 متر یعنی نوک 3 انگشت پنجه سمت این هست** البته سمت چپش زیر بوده که 90 درجه غلط خورده))
|
سه شنبه 20 آبان1392 - 12:23am |
|
|
dafine
|
نظر استادان عزیز در بار این عکس میخواستم بدونم
|
سه شنبه 21 آبان1392 - 12:28pm |
|
|
|