نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
هالو جان ابتدا از چهار جهت اول حفره رو مشخص کن بعددرست رو مرکز وایستا و همونجور که اقا حمزه میگه ارام عقب برو اینو از چهار جهت انجام بده اگه تو مرکز باشی عمق یکی میشه
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 12:39am |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
اگه منظورت همون جایی هست که ردیاب رو فرکانس ها قیچی کرده...و یا کلا و سط اون جایی که میشه مرکز حفره.. چون من اندازه گرفتم یک اتاقک 3در 4 در اومده.. اگه هم وسط اون اتاقک مد نظر باشه تقریبا 2متر نیم میشه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 12:47am |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
هالو جان در کل چی رو مد ازاد و چی مد خود ردیاب هنوز که انتنا رو بالا نیاوردی ولوم فاین و وزن و قدرت رو خوب چک کن چون با کوچکترین برخوردی جابجا میشه
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 12:48am |
|
 |
explorer
کاربر حرفه ای
|
haloo نوشته است: اکسبلورر عزیز یعنی این روی قیچی کردن انتنها اثر نداره و ردیاب رو به اشتباه وادار نمیکنه؟؟ موضوع قیچی کردن نیست! موضوع فرکانسه. مثل این می مونه که شما ولوم اسپیکر کامپیوتر رو زیاد کنید، حالا آهنگ رو هی عوض کنید ولوم همچنان رو زیاد می مونه. شما وقتی ولوم فاین رو برای یکی از مدها تغییر میدین، رو هر مد دیگه که برین اگه به ولوم دست نزنید، اون تغییر ولوم پا برجاست و برای هر مد دیگه هم هستش، و واسه مد ازدا هم همینطور چون ولوم فاین در کم و زیاد کردن فرکانس ازاد هم کاربرد داره هرچند اندک موفق باشید
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 12:56am |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
هالو جان برای عمق گیری فلزات هم ابتدا از چهار جهت اول کارو مشخص کن بعد از مرکز عمقو بگیر شاید مرکز اتاق ومزکز جنس یکی نباشه
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:00am |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
اکسپرور جان درباره مطالب صفحه قبل من اگه نظرتو بگی ممنون میشم
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:04am |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
|
مرسی جعفر جان.. منم خودم نظرم اینه چون ردیاب دقیقا یه جایی قیچی میشه که با مرکز 2و نیم متر فاصله داره الا یه عکس میکشم تا بهتر بدونی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:10am |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
|
ولی از نقطه ی قیچی رو به جنوب 3 متر در میاد .رو به غرب 3 متر رو به شرق 3 متر و رو به شمال 3 متر ولی اتاقک 3در 4 در میاد نمیدونم چرا؟/ ایا این طبیعی هستش یا خطا
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:12am |
|
 |
parsi
کاربر حرفه ای
|
دوستان رو متراز و عمقی که از ردیاب به دست میارید نمیشه اطمینانی داشت و همچنین تخمین وزن
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:13am |
|
 |
arash.irani
کاربر فعال
|
explorer نوشته است: با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دوستان عزیز یه پیشنهاد جدید اینکه هنگام ردیابی محیط مورد نظر رو به چند قسمت تقسیم و در نظر بگیرید، سپس ولوم قدرت رو کم کنید طوریکه تو یکی از قسمتهایی که در نظر گرفتین کار رو تمام کنید سپس برین سراغ قسمت های دیگه. من جایی ردیاب زدم از نقطه A رو ولوم 10 با برنز و باسیم که منو برد 100متر دورتر رو نقطه B(در دو زمان کاملا متفاوت اما زمین خیس که هیچ جا قیچی نشد و فقط منو دور خودش می چرخوند)در حالی که هدفی کوچک در کمتر از 10متری نقطه A بود که بعدا متوجه شدم که پیداش کردم. حدودا 50گرم مفرغ در زیر یه تخته سنگ به قطر تقریبی کمتر از 50سانت ردیابی شد که متاسفانه نشد تستای زیادی روش انجام بشه. با ولوم قدرت نیم(مس و مفرغ و برنز و نقره2) 500گرم خوب قیچیی می شد، 800کمی ضعیف تر و بالای یک کیلو قیچی نمیشد، رو اسکناس هم قیچی نشد. ضمنا لحظات اخر باد خیلی شدید شد واسه همین عمق و حجم و دیگر تستها رو هم چون با عجله انجام دادم مطمئن نیستم که اینجا عرض کنم، سلام وخسته نباشید آقای explorer شما هم موفق شدید برنز رو پیدا کنید؟
|
پنج شنبه 22 آبان1392 - 1:19am |
|
 |
|