نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
haloo نوشته است: راستی دوستان من 12 گرم طلا هم در 2 متری هدف قرار دادم ولی اصلا با وزن 10 گرم هم بهش واکنش نشان نداد و همینطوری اون مکان رو میگیره ....... دوست من تست شما اشتباهه ! شما باید با محل مشکوک حدود 20 متر فاصله بگیری طوریکه طلای 12 گرم در 3 متری سمت چپ شما باشه و محل مشکوک در 20 متری سمت راست شما باشه ، دستگاه رو روشن کنید و بصورت بی سیم آنتنهارو به آرامی از کنار پاها بالا بیارید و هیچ حرکتی نکنید و بگذارید آنتنها قدرت بیشتر رو خودشون پیدا کنن و گردش کنن ، مواظب باشید تلقین نکنید که انها به طرف محل مشکوک گردش کنن .. موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 11:39am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
برادرانی که نقطه زنهای حرفه ای دارن مثل آقای مهندس کرمی ، برای اینکه مشخصات ردیاب بصورت دقیق بدست بیاد هروقتی که نقطه زن جایی رو زد و تفکیک هم درست بود مثلاً طلا بوده حفاری نکنید و دوباره با ردیاب 35 هم از فاصله 50 متری روی فلز مورد نظر ردیاب بزنید تا عملکرد صحیح ردیاب در برابر هدف واقعی رو بتونید شناسایی کنید ، مخصوصاً وزن و مگنت ؛ وبعد از حفاری و بدست اومدن فلز کشف شده متوجه خواهید شد که ردیاب مثلاً یک سکه طلا رو در 2 متری به چه وزنی میزنه و مگنت هم همینطور ، درجه فاین هم که اول روی OK باشه بهتره و برای تشخیص بهتر و قدرت درست بودن فرکانس فلز مورد نظر میشه مقداری فاین رو بالا و پائین برد 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 11:49am |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
jafar نوشته است: سلام دوستان بعد دو شب حفاری و تو عمق سه متری به یک لایه ماسه زرد و زیرش کمی تیره تر رسیدیم که افتزا بوی فاضلاب میداد رسیدیم دوست عزیز ادامه بده این بوی فاضلاب علامت خوبیه....
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 12:01pm |
|
 |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اين بوميتونه ازرطوبته زيادم باشه اينم هست
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 12:09pm |
|
 |
hamze2000
استاد
|
منم با جناب مهدي موافقم. براي رسيدن به نتيجه درست تست اين ردياب با يه نقطه زن خوب خيلي مي تونه كمك كننده باشه و از دوستاني كه نقطه زن دارن مي خوام اگه امكانش باشه تست كنن و نتايج رو بزارن.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 1:23pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
مانی جان درسته این بو نشانه خوبیه اما اگه زرات باشه اونم همین بو رو میده در ظمن من عمق 5.5 متر گرفتم و قاعدتأ نباید از 2متر بالاترش نباید اینقدر بو بده
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 1:26pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
فقط یه مسأله هست اونم جنس ساروج روی جسدی هست که کنار جوغنا بود که از همین ماسه زرد هست؟ که تفسیرش چیه نمیدونم؟
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 3:08pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
دوستان اجناسی که با مومیایی دفن میشه چیه به نظرتان از کدوم فرکانس میشه استفاده کرد قیر طلا
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 5:56pm |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سلام خوبین دوستان....من رسیدم مرز 4 متر ولی چیزی نبود و ردیاب همچنان اون نقطه رو میزد....تازه 50 گرم هم طلا با خودم بردم ولی اصلا با بیسیم به طلا واکنش نشان نمیداد و من این تست رو از 30 متری کردم...دیگه موندم و میخوام ادامه ندم و برش کنم ...راستی مگنت رسید به w 74....,و حفره هم همچنان نشان میداد دیگه تمام
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 9:08pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان haloo جان شما اگه نقطه داشتين كارتون آسون ميشد و جواب قطعي از وجود بار رو به دست مياوردين. راستش اينجور مواقع نياز به نقطه زن خيلي احساس ميشه. مثلا چيزي مثل توباكس ساشو كه عمق زياد رو هم ميزنه. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 9:13pm |
|
 |
|