نویسنده |
پیغام |
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
بنده هم تبریک عرض میکنم حمزه خان و از تمامی زحماتی که میکشید کمال تشکر را دارم
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:23am |
|
 |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 7:04am |
|
 |
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
استاد حمزه عزیز لقب استادی که برازنده نام شماست را تبریک می گویم
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 9:46am |
|
 |
hamze2000
استاد
|
من از همه دوستان تشكر مي كنم و مرسي از لطفتون.ايشاالله اين ستاره ها و اين استادي كه البته هنوز شاگرد هستم باعث تكبر و كم كاري در كمك به دوستان در من نشه و من از خدا موفقيت تك تك دوستان رو ارزو دارم. هلوي عزيز كلا داري وزن هاي نجومي رو خوب مي گيري .من تا حالا با اين وزن ها مواجه نشدم و احتمال ميدم يه جاي كار رو داري اشتباه ميري . دوست خوبم حجم رو با توجه به وزني كه گرفتي براي حجم گيري بايد از وزن بالاي 10 كيلو و گلد 5 براي حجم گيري استفاده مي كردي.در مورد عمق هم چيزي نگقتي.اگه حجم و نقطه فلزات رو درست زده باشي جاي شما ارزش كار بيشتر رو داره چون نشانه هاي وجود بار رو تا حد زيادي داره.اينها رو بر اساس نوع رديابيتون ميگم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 10:50am |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
حمزه جان من 3 جای دیگه زدم و لی ردیاب واکنشش خیلی کم بود به محل ها و وزن ها رو از 20 کیلو هم بالا نمیبرد من به هر بار مد عوض کردن هم 3 دقیقه ردیاب خاموش بوده و با فاین عوض کردن هم دستهام رو به خاک مالیدم....و اما عمق ..3 متر و 20 سانت شد.. البته یه بار عمق گیری کردم ولی وزن بالا بود 240 در اومد ولی بار دیگه عمق گرفتم و وزن کم بود که 3 متر و 10 سانت در اومد
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 10:59am |
|
 |
hamze2000
استاد
|
خوب دوستان من براي رسيدن به يه فركانس خوب يه مدت رفتم دنبال خطا ها. دوستاني كه حفاري هاي بي مورد داشتن مطمئنم همشون وقتي از فركانس حفره استفاده كردن انتن ها پر قدرت قيچي شدن من در تمام جاهاي كه عامل خطا بود وقتي با انتن خالي كار كردم انتن ها پر قدرت رو محل قيچي ميشدن؟ خوب حالا شما تصور كنيد قدرتي كه باعث قيچي شدن انتن هاي خالي شده برابر 500x باشه حالا ما ردياب رو ميزاريم رو گلد مثلا 1 و با ولوم 2 داريم رو محل انتن ميزنيم.قدرتي كه در اين حالت در انتن ها رو اگه مثلا 200x قرار بديم بنظر شما چه اتفاقي رخ ميده؟ درسته قدرت انتن هاي خالي بيشتر از قدرت فركانس طلا هستش پس در نتيجه انتن ها در محل رو گلد قيچي ميشه و اين باعث ايجاد خطا ميشه.يعني اگه اون زير طلا نباشه ولي باز انتن ها بخاطر قدرت جذب بيشتر روي انت هاي خاي باز قيچي ميشن براي حل اين مشكل هم بنظر من بايد از محل بقدري دو بشيم كه ديگه انتن هاي خالي اونجا رو نگيره.بعد ردياب رو روشن كرد و انتن زد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:09am |
|
 |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
داداش حمزه یه چیز دیگه هم بود وقتی با فرکانش 1812.0 انتن زدم انتن ها تقریبا 30 سانت با نقطه ایی که بقیه میزدن قیچی شد....
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:13am |
|
 |
hamze2000
استاد
|
haloo نوشته است: داداش حمزه یه چیز دیگه هم بود وقتی با فرکانش 1812.0 انتن زدم انتن ها تقریبا 30 سانت با نقطه ایی که بقیه میزدن قیچی شد.... هلو جان فركانس هاي بالا دقيق نقطه رو نميزنن بخاطر همين هستش كه يه جاي ديگه قيچي شده
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:18am |
|
 |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باسلام .حمزه جان تبريك ميگم بهتون استادي روبرازندتونه.من يه مدت نبودم وهوام هنوزبه نظرم به شرايط ايده ال واسه رديابي نرسيده وزمين رطوبتش زياده .هوا3روزديگه نباره ميرم واسه تستايه خوب .ازبچه هايي كه زحمت ميكشن وجاويدوحمزه هم خسته نباشيدعرض ميكنم . 
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:24am |
|
 |
hamze2000
استاد
|
مرسي علي عزيز.شما از اپراتورهاي حرفه اي هستيد و منتظر تجربيات شما هم هستيم.متاسفانه به هيچ وجه نميشه تو زمين هاي خيس و نم دار انتن زد.ما هم فعلا منتظر خشك شدن زمين هستيم
|
سه شنبه 5 آذر1392 - 11:29am |
|
 |
|