انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:02am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان و اساتید محترم من تو اون پست که گذاشتم کسی جواب مارو نداد اینجا اطلااتم رو می زارم شاید کسی پیدا شد و جواب من رو داد
محلی که مشاهده میکنید یک باغ هست که دوتا سنگ کاملا غریب درش هست نمیدونم قبلا حالت تل یا تپه ماند بوده چون الان بصورت کرتی درش آوردن این دو سنگ مثل یک ملات بزرگ درست شدن از چه ماده ای درشون استفاده شده نمیدونم محل رو کاملا ردیابی و نقطه زنی کردم 1.50 پایین سنگ بسمت شمال شرق البته نسبت به سنگ نقطه زده شد و تو عمق گیری 3.70 نشون داده شد البته با کسر ارتفاع آنتنها تا زمین تو عمق 1.50 تیکه ای سفال که گمان میکنم برای دسته کوزه بوده باشه پیدا کردیم تو عمق حدودا 2.60یا 2.70 سنگی بشکل ذوزنقه اولش من فکر کردم شاید طبیعی باشه ولی بعد از پیدا کردن سنگهای دیگه متوچه شدم که طبیعی نیستن سنگهای بعدی که پیدا کردم روشون به شکل مثلث متساوی الاضلاع پرش خورده بود انگار با یک ابزاری چیزی روی سنگ رو کنده بودن من منظور این نوع شکل رو نمیدونم اساتید اگر راهنمایی بفرماین ممنون میشم .
سوالی اگر دوستان داشتن منتظرم پاسخ بدم
خدا به نفستون برکت بده 8-| 8-| ;;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 5 آذر1392 - 12:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این سنگها تو عمقهای مختلف پیدا شدن

سه شنبه 5 آذر1392 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آرشام جان تست طلا گرفتی یانه؟به نظر بنده دوباره ردیاب رو روشن کن واز 4 طرف بزن.تست طلا هم بگیر{50 گرم حداقل}.که خدای نکرده ریشه درخت و غیره رو نزنید. در حین حفاری حتما ردیابی کن.

سه شنبه 5 آذر1392 - 12:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تست طلا انجام شده با 50 گرم طلا و آنتنها مرکز رو همونجا نشان دادند داخل چاله هم تست انجام شده هر نیم متر وارد چاله شدم و آنتنها قیچی شدند نظر شما نسبت به سنگهایی که پیدا کردم و علائم روشون چی هست ؟

سه شنبه 5 آذر1392 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آرشام10352 نوشته است:
تست طلا انجام شده با 50 گرم طلا و آنتنها مرکز رو همونجا نشان دادند داخل چاله هم تست انجام شده هر نیم متر وارد چاله شدم و آنتنها قیچی شدند نظر شما نسبت به سنگهایی که پیدا کردم و علائم روشون چی هست ؟

اون سنگی که تو 3 متری پیدا کردی/فکر کنم به صورت چکمه باشه.درحفاری علائم ها خیلی مهم هستند. ولی فعلا به ردیاب اعتماد کن{اگرتمام تستها رو انجام دادی}واگردرست بوده. اگرنقطه زن هم تایید کنه خیلی خوبه.در ضمن ازاستادهای ارجمند انجمن کمک بگیر.موفق باشی.

سه شنبه 5 آذر1392 - 2:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این همون سنگ بالایی از یه زاویه دیگس سوالی که برام مهم این زاویه های 90درجه که روش کندن و به حالت پله هست یعنی چی؟ هم حالت پله رو تدائی میکنه و هم حالت اتاق رو نمیدونم چرا هیچکدوم از اساتید هیچ نظری تا بحال ندادن امیدوارم لطفشون شامل حال بنده هم بشود
من خیلی وقت که منتظرشون هستم حتی پیغام خصوصی هم دادم ولی فکر کنم سرشون خیلی شلوغ باشه هم استاد پارسی ، آریا عزیز ، دستان عزیز از هیچکدوم خبری نیست =(( =(( [-( :((

سه شنبه 5 آذر1392 - 2:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

:YMPRAY: ~X( ~X( ~X( YMWHISTLE YMWHISTLE خدا رو شکر تو هیچ پستی هیچ کدوم از اساتید هیچ جوابی به ما ندادند

چهارشنبه 6 آذر1392 - 1:48pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام جناب آرشام 10352.
اگر سنگ های تراش خورده که تو عکس دیدم داخل مصالح دفینه گذاری باشه .علائم هستند وباید علائم دیگری هم در کنارش باشه واین سنگ نباید از جنس سنگ های همان منطقه باشه .اگه این شرایط را داره برای سنگ چکمه در حدود 10 گام به سمت نوک پا به صورت افقی باید مسیر را ادامه بدی به علئم بعدی میرسی .یادت باشه علائم دیگه باید مشهود باشند .یاحق

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

چهارشنبه 6 آذر1392 - 2:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد تهرانی عزیز سلام
ممنون از جوابتون
سنگ چکمه که میفرمائید پشت همون سنگ بالایی هست که روش دوتا زاویه نود درجه تراش خورده مسئله مهم اینه که روی این سنگها زاویه 90درجه تراشیده شده و مثل پله یا اتاق در اومده اگر واضه نیستن من سنگهارو با خودم آوردم میخواین از زوایای دیگه عکس بندازم اگر توضیحات بنده رو کامل خونده باشد این مکان دارای رودخونه در قسمت شمال و یک چشمه در 300 متری به سمت شمال شرق میباشد شما منظور از برشها رو چه چیزی برداشت میکنید ؟
منظور از اون دسته سفال که تو عمق 1.5 متری در اومده چی میتونه باشه من یه سنگ دیگه که بصورت زوزنقه بود رو هم پیدا کردم که زاویه باز زوزنقه به سمت شرق یا طلوع آفتاب رو نشون میداد جالب ابنه که سنگ اول که پیدا کردم همونتور که تو تصویر مشخص هست بصورت زوزنقه هست که سمت زاویه بسته زوزنقه زاویه 90 درجه مثلث شکل رو دراوردن ......که نمیدونم منظور چی هست در زمن منظور از گام چی هست یعنی منظورم متراژ هر گام هستش
بازم سپاس گذارم از راهنمائیتون
:YMPEACE:

چهارشنبه 6 آذر1392 - 5:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این همون سنگ هستش که شما میفرمائید چکمه تو عکس به این شکل هست
این زوایای دیگه

چهارشنبه 6 آذر1392 - 5:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 495 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure