با سلام خدمت دوستان و اساتید محنرم
بنده امروز محلی رو که دیشب عرض کردم و کلی تست گرفتم که نتایج و خدمتتون عرض میکنم.امیدوارم مفید واقع بشه
ابتدا فرکانس86.15رو تست کردم که فقط به درد نقطه زنی میخوره وقتی که از محل دور میشدم عملکردش مناسب نبود..فرکانس99.02رو هم تست کردم که اصلا هیچ واکنشی رو من از آنتنها ندیدم...از فاصله 50 متر با حالت باسیم تست کردم که یه گوشه از تپه رو نشون میداد و قتی سیمها رو دراوردم کمی آنتنها گیج میزدند و به سمت محل نقره میرفتند..وبا وزن 0عمق گیری یه خورده اضافه نشون داد در حدود30سانت البته نسبت به عمق گیری با100 گرم...خلاصه هر چقد عدد وزن رو به بالا باشه عمق گیری دقیقتره

این چیزیه که امروز من تجربه کردم.مگنت 1 رو تا50 نشون میداد و با مگنت2 هم 65 نکته عجیبی که من امروز شاهدش بودم این بود که وقتی فلز و بیرون آوردم عدد مگنت 5 شماره کمتر شد

مگنت فلز روی زمین60هستش

البته نا گفته نباشه من در طول روز شاید6 ساعت با سیمهاو ابزار آلات برق قدرت و خطوط انتقال جریان و ولتاژ بالا در ارتباطم که فک میکنم رو تست مگنت خطا بزنم.وزن فلز و من1.6کیلو گرم براورد کردم وزن واقعی هدف340گرم هست که متاسفانه تو زمین له شده ولی من ازش عکس گرفتم و الان میذارم تو انجمن...هدف هم یه ظرف شرابخوری نقره هستش که 100گرم نقره داره در حدود50گرم مس و برنز و.......به هر حال بهترین فرکانس و توی فاصله های مناسب مد2نقره هستش و فرکانس42.55
به دفعات فواصل دور و نزدیک با بی سیم و با سیم تست گرفتم.همیشه در حالت باسیم تپه رو میزد...از دوستان درخواست میکنم که روی مگنت یه نظری بدن که چرا اینقد زیاد میزنه و آیا علت میتونه ارتباط با ولتاژهای سنگین باشه...
برای همه دوستان

آرزوی موفقیت میکنم و اگه سوالاتی داشتین و یه جا جواب میدم
پیروز باشید