نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستا یه مسألرو اتفاقی فهمیدم لطفأ درست یا اشتباشو تست کنید.برای بدست اوردن وزن مگنت اهنربا قبل وبعد دوش(قسل) گرفتن.نتیجه متفاوت شد!
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 16 آذر1392 - 12:23pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
راستی کانی جان به شما هم تبریک میگم بابت استاد مدیر شدنتان
|
شنبه 16 آذر1392 - 12:44pm |
|
 |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بچه هاغسل ومسلوگروه خوني روبذارين كنار.ايناتلقيناته .فقط سعي كنيدبرين روهدفه اثاروسنددارفقط تست وحفاري كنين وفركانس بگيرين اينجوري راحت ترميشه به مقصودرسيدوجمع بندي .
|
شنبه 16 آذر1392 - 6:00pm |
|
 |
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: بچه هاغسل ومسلوگروه خوني روبذارين كنار.ايناتلقيناته .فقط سعي كنيدبرين روهدفه اثاروسنددارفقط تست وحفاري كنين وفركانس بگيرين اينجوري راحت ترميشه به مقصودرسيدوجمع بندي . باهاتون موافقم علی اقا
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 16 آذر1392 - 6:02pm |
|
 |
farbod
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان. دارم يک سرى از جاهايى که با دستگاه انجمن زدم رو مطالبش رو آماده ميکنم تا براتون بزارم,البته تمام اين جواب ها رو با کمک حمزه عزيز بدست آوردم. قابل ذکر هستش که بگم يکى از جاهارو آنلاين با ماهواره هم سرچ کرديم.باورتون نميشه دقيقا نقطه اى که دستگاه من پيدا کرد با اختلاف 30 سانت ماهواره نقطه زد,البته اينم بگم که من تخصصم دستگاه آنتنى هستش,و نکات جالبى هم يافتم که براتون مىزارم. پيروزباشيد.
|
شنبه 16 آذر1392 - 9:13pm |
|
 |
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام خدمت تمامی دوستان.وسلام خدمت مهندس حمید عزیز لطفا سوالی داشتم من یک دستم هنوز خوب نشده وبا تک انتن ردیابی میکنم اگر بخواهم از سیستم با سیم استفاده کنم دوتا سیم که به دستگاه وصل میشود ودو سر دیگرش بهم اتصال ووصل کنم به یک فیش ووصل کنم به تک انتن جهت ردیابی ایا برای قطعات ونرم افزاری خود سیستم مشکلی پیش نمی اید ایا دقت ردیابی کم نمیشود اگر نمی شود زحمت بکشید روش دیگر برایم بنویسید. با تشکر فراوان
|
شنبه 16 آذر1392 - 9:25pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
farbod نوشته است: سلام به همه دوستان. دارم يک سرى از جاهايى که با دستگاه انجمن زدم رو مطالبش رو آماده ميکنم تا براتون بزارم,البته تمام اين جواب ها رو با کمک حمزه عزيز بدست آوردم. قابل ذکر هستش که بگم يکى از جاهارو آنلاين با ماهواره هم سرچ کرديم.باورتون نميشه دقيقا نقطه اى که دستگاه من پيدا کرد با اختلاف 30 سانت ماهواره نقطه زد,البته اينم بگم که من تخصصم دستگاه آنتنى هستش,و نکات جالبى هم يافتم که براتون مىزارم. پيروزباشيد. دوست عزیز لطف کنید بیشتر توضیح بدید چطوری با ماهواره نقطه زنی میکنید ؟!
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
شنبه 16 آذر1392 - 10:20pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیر علی جان در حالت باسیم باید هر دو آنتن با سیم خودش به دستگاه وصل بشه. وگرنه درست کار نمیکنه. این کاری هم که شما فرمودین معادل اتصال کوتاه هست! دستگاه خروجی رو قطع میکنه و اتفاق خاصی نمیفته و موجی هم دیگه در خروجی ندارین! 
|
شنبه 16 آذر1392 - 10:30pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: بچه هاغسل ومسلوگروه خوني روبذارين كنار.ايناتلقيناته .فقط سعي كنيدبرين روهدفه اثاروسنددارفقط تست وحفاري كنين وفركانس بگيرين اينجوري راحت ترميشه به مقصودرسيدوجمع بندي . علی جان من موافقم که باید کار عملی انجام بدیم اما زمانی میشه به هدف رسید که اصول اولی ردیابی را خوب یاد بگیریم این مسأله که من نوشتم نشون دهنده مسائل محیطی و جسمی هست که تو ردیابی تاثیر داره هست که درست یا اشتباه بودنش باید تست بشه
|
شنبه 16 آذر1392 - 11:20pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: بچه هاغسل ومسلوگروه خوني روبذارين كنار.ايناتلقيناته .فقط سعي كنيدبرين روهدفه اثاروسنددارفقط تست وحفاري كنين وفركانس بگيرين اينجوري راحت ترميشه به مقصودرسيدوجمع بندي . علی جان من موافقم که باید کار عملی انجام بدیم اما زمانی میشه به هدف رسید که اصول اولی ردیابی را خوب یاد بگیریم این مسأله که من نوشتم نشون دهنده مسائل محیطی و جسمی هست که تو ردیابی تاثیر داره هست که درست یا اشتباه بودنش باید تست بشه
|
شنبه 16 آذر1392 - 11:27pm |
|
 |
|