نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
اقای کرمی با تمام وجود به شما تبریک میگم و ارزوی روز افزون موفقیت برای شما دارم متأسفانه منم نتونستم ببینم
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 19 آذر1392 - 12:04am |
|
|
جاوید
استاد
|
[quote="كرمي"][quote="حمید"]خسته نباشین جناب کرمی عزیز. تبریک میگم. مرسی مهندس کرمی جان تبریک میگم همینطور تبریک به اقا مجتبی و حمید که تلاش خودشون را برای این ردیاب کردند و همینطور تبریک به سایر دوستان که زحمت حفاری در گرما و سرما و در خطرات را پذیرفتند و از وقت و عمر خود هزینه کردند و نتایج را به جای قابل قبولی رسوندند باز هم خدمت جناب کرمی و همه دوستان تبریک میگم
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 5:17am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود فراوان جناب کرمی تلاش و پشتکار شما که نتیجه موفقیت امیزی برای شما داشته رو تبریک می گویم امیدوارم همیشه با دست پر برگردین فقط یه خواهش در کاوشهای بعدی فرکانسهای جدیدی که استاد جاوید و حمزه عزیز گزاشتن رو حتما" تست کنید.ارزوی موفقیت برای همه کاربران
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 10:01am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان بنده هم به مهندس کرمی تبریک عرض میکنم و آرزوی توفق روز افزودن دارم برای همه عزیزان ، باید عرض کنم که جناب کرمی در کنار این ردیاب یک نقطه زن gpx4500 هم دارن و مکمل خوبی در کنار هر ردیابی بوده که موفقیت هر اپراتوری رو چندین برابر میکنه ، جناب کرمی هم مثل خیلی ها از دستگاه های پالسی معمولی شروع کردن و آنقدر خاک خوردن تا تونستن یک نقطه زن خوب بخرن تا در کنار ردیاب تمام کننده باشه .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 10:43am |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما جناب کرمی دقیق با فرکانس دستی که وزن گیری کردید در چه مسافتی از هدف بود از نزدیک چند گرم ورن را میزد و حداکثر مسافتی که برای وزن تست گرفتید چند متر بود و چند گرم وزن زد این مسعله خیلی مهمه که وزن فلزی طلا در فواصل یکسان هست یا نه .دارم از نتایج اشیا که بچه ها پیدا کردند و همنطور وزن اونها و مسافت ردیابی به یه اصول کلی نسبت به عملکرد این ردیاب میرسم منتهی باید چند تای دیگه هدف از طلا باشه که بیشتر بشه روی اون حساب باز کرد
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:03pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام خدمت مدیران ومهندسان ودوستان خوبم.وباسلام وخسته نباشی وتبریک خدمت اقای کرمی بخاطر تمامی زحماتی که می کشند . با تشکر
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:14pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
كرمي نوشته است: مرسی کانی جان
من از فواصل دور و نزدیک هم تست وزن گرفتم زیاد تغییر وزن نداشتم.میشه گفت که وزن تغییر زیادی نداشت.البته یادم رفت که بگم وزن با فرکانسهای دستی 400گرم در میومد.با فرکانس خود ردیاب501 کیلو زد. پاسخ آقا جاوید عزیزم شرح مهندس کرمی در پیدا کردن این هدف : ابتدا با مدگلد1 ردیاب که ولوم قدرت روی3 بودش شروع به کار کردم.بعد از ردیابی یک نقطه سطحی در عمق40 سانتی متر به این هدف رسیدم.3عدد کاسه ساده مفرق با این طلا و مقداری مهره پیدا کردم که وزن رو برای طلاتا400گرم میزد.مگنت2 رو امتحان کردم65 میزد.فاصله تا هدف تقریبا10 متر بود.فرکانسهای 20.02و20.06تقریبا مثل هم قیچی میشدن و یه نکته که منو شوکه کرد. آنتنهاکشش مغناطیسی عجیبی با فرکانس 25.38 نسبت به هدف داشتن.حجم هم 1*1 درومد.متاسفانه چون نقطه زن همراهم بود نتونستم فرکانسهای مس رو تست کنم دوستان عذر منو بپذیرید.سفال خیس هم تا دلتون بخواد موجود بود که نقطه زن واقعا کمک کرد.خطای من تو نقطه زدن با ردیاب نیم متر بود
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:17pm |
|
|
جاوید
استاد
|
مهدی نوشته است: كرمي نوشته است: مرسی کانی جان
من از فواصل دور و نزدیک هم تست وزن گرفتم زیاد تغییر وزن نداشتم.میشه گفت که وزن تغییر زیادی نداشت.البته یادم رفت که بگم وزن با فرکانسهای دستی 400گرم در میومد.با فرکانس خود ردیاب501 کیلو زد. پاسخ آقا جاوید عزیزم شرح مهندس کرمی در پیدا کردن این هدف : ابتدا با مدگلد1 ردیاب که ولوم قدرت روی3 بودش شروع به کار کردم.بعد از ردیابی یک نقطه سطحی در عمق40 سانتی متر به این هدف رسیدم.3عدد کاسه ساده مفرق با این طلا و مقداری مهره پیدا کردم که وزن رو برای طلاتا400گرم میزد.مگنت2 رو امتحان کردم65 میزد.فاصله تا هدف تقریبا10 متر بود.فرکانسهای 20.02و20.06تقریبا مثل هم قیچی میشدن و یه نکته که منو شوکه کرد. آنتنهاکشش مغناطیسی عجیبی با فرکانس 25.38 نسبت به هدف داشتن.حجم هم 1*1 درومد.متاسفانه چون نقطه زن همراهم بود نتونستم فرکانسهای مس رو تست کنم دوستان عذر منو بپذیرید.سفال خیس هم تا دلتون بخواد موجود بود که نقطه زن واقعا کمک کرد.خطای من تو نقطه زدن با ردیاب نیم متر بوددرود بر استاد خوبم جناب مهدی. ممنون از اینکه شما زحمت گذاشتن این پست را کشیدید. توی این پست که شما زحمت اون راکشیدید نزدیکنرین مسافت 10 منر بوده ولی گویا جناب کرمی از فاصله 100 یا 200 متری تستی برای وزن نگرفتند که مشخص بشه مسافت چه اندازه بر وزن تاثیر گذار هست تا حالا در خفاریهای که بچه ها کردن و نتایج اولیه ردیابی را گزارش دادند قبل از حفاری فلزات معناطیس شونده تقریبا وزنشون در فاصله دور یا نزدیک فرقی با هم نداره اما در مورد طلا به درستی روشن نیست که ایا این فلز هم در فاصله دور و نزدیک بوسیله ردیاب وزن اون بکسان هست یا متغییر اگه یکسان هست میشه با ولوم وزن تشخیص داد وزن واقعی اون چقدر هست و اگه وزن مسافت دور و نزدیک را یکسان نشون نداد از کاهش وزن باز میشه تشخیص داد که هدف زیر خاک دیگه فلز مغناطیس شونده نیست یا سفال هست یا استخوان یا طلا و به این وسیله وزن جنس فلزدر محدوده فلزهای غیر مغناطیس شونده قرار میگیره و ما باید فرکانسی که قادر هست توی این محدوده فلزهای غیر مغناطیس شونده هست پیدا کنیم و تازه با این وزن گیری میشه هدفهایی که همه فرکانس اونجا واکنش مثبت نشون میده را تشخیص داد که ایا ذرات هست یا هدف واقعی چونکه تقریبا به ما ثابت شده که فلز های مغناطیس شونده در مسافت دور هم وزن اونا زیاد تغییر نمیکند و با این عمل دیگه میدونیم که اونجا این فلز هم وجود دارد
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:41pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با درود خدمت بچه های زحمت کش.باید عرض کنم اقا جاوید مطلب خوبی رو عنوان کردن که خیلی هم مهمه.این که از راه دو ر یا نزدیک بشه فهمید هدف تغییر وزن داره یا نه اونم برای طلا . این خودش خیلی به حذف ذرات کمک میکنه تا نتیجه بهتری از هدف بگیریم.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 12:50pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
دوستان سلام فکر کنم استاد کرمی گفته بودند که روی نقطه طلا نزدیکیهای 500 کیلو زده بود....
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 1:32pm |
|
|
|