انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:53pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از دوست گلم سید جواد و اقای آریانا والا من خودمم طی چندبار حفاری که از روی علایم رفتم چیزی عایدم نشده یک راهنمایی ازتون میخوام ایا من ردیاب اف ال پی 35 که تو این انجمن هستشو بخرم برام کافیه؟اینم بگم برا خاطر خریدش باید سه ماه حقوق کاریمو جمع کنمو بخرم.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

پنج شنبه 21 آذر1392 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
rohollahmohamady نوشته است:
ممنون از دوست گلم سید جواد و اقای آریانا والا من خودمم طی چندبار حفاری که از روی علایم رفتم چیزی عایدم نشده یک راهنمایی ازتون میخوام ایا من ردیاب اف ال پی 35 که تو این انجمن هستشو بخرم برام کافیه؟اینم بگم برا خاطر خریدش باید سه ماه حقوق کاریمو جمع کنمو بخرم.

خواهش میکنم دوست عزیز
والا اگه آقا حمید مار چپ چپ نیگا نکنه ;) به نظر من دنبال دستگاه دار خوب باشی خیلی بهتره تا با این شرایط مالی دنبال خرید دستگاه باشی تازه تجربه اپراتوری هم که نداری یه مقدار بگردی دستگاه دار خوب میتونی پیدا کنی توکلت به خدا باشه
البته شوخی کردم حمید جان یه وقت به دل نگیر :x

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

پنج شنبه 21 آذر1392 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سید جواد نوشته است:

خواهش میکنم دوست عزیز
والا اگه آقا حمید مار چپ چپ نیگا نکنه ;) به نظر من دنبال دستگاه دار خوب باشی خیلی بهتره تا با این شرایط مالی دنبال خرید دستگاه باشی تازه تجربه اپراتوری هم که نداری یه مقدار بگردی دستگاه دار خوب میتونی پیدا کنی توکلت به خدا باشه
البته شوخی کردم حمید جان یه وقت به دل نگیر :x

ممنون دوست گلم اما خوب ایرادی نداره ادم روش کار میکنه یاد میگیره اخه اوناییکه دستگاه دارن دور از اعضای گل این انجمن اوناییکه میان میبینی میگن1تومن بده دو تومن بده.بازم ممنونم بابت راهنمایی :x

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

پنج شنبه 21 آذر1392 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب اقای پارسی لطفا به عکسهایی که بنده هم گذاشتم راهنامیی کنید دیگه کم کم داره میون صفحات مفقودالاثر میشه :D

راستی سوالم توی صفحه 177 هست که همه عکسها مربوط به یک مورد هستند و اون جوغن که گفتم بالای سنگ بزرگ منظورم همون سنگ که پلمپ روش نوشتم هست.

البته تو ده قدمی سنگ پلمپ به سمت جوغن کوچیک یک سنگ هم هستش که شکل لاکپشت هست عکسشو اینجا میزارم.

سلام موردی دیده نشد دوست عزیز

پنج شنبه 21 آذر1392 - 7:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای پارسی لطفا به عکسهای ما هم رسیدگی کنید
ممنون

viewtopic.php?f=26&t=88&start=1770#p33496

جمعه 22 آذر1392 - 3:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام : در کل حرفا و سوالا زیاد تکرار شده لطفا یک جواب جامع و کامل بهم بدین فرق تل با تومولوس بجز کاربردش که تومولوس برای قبر بوده و تل برای سفیدخانه و تل درب ورودیه پلمپ شده در سمت طلوع و یا غروب افتاب داره ولی تومولوس از بالا و دقیق مرکزش با زحمت طاقت فرسا به سفیدابه و بار میرسه و تل از نظر ابعاد کوچک بوده ولی تومولوس بزرگ و تل یک سازه (تماما ساخته دست انسان با دیواره و قواعد بوده)است ولی تومولوس یک سازه نیست بلکه خاکی از مکانی آورده و در روی هم انباشته شده دوستان و اساتید محترم تا اینجا رو اگه درسته تایید کنید وگرنه اصلاحش کنید و اینکه در بعضی موارد میگن تومولوس دهانه داره و پلمپ شده ایا درسته؟ لطفا جواب من رو که سوال خیلی از دوستان نیز هست رو بصورت مصور و توضیح دار در سایت بگذارید
سوال : مقایسه تل با تومولوس در یک تصویر با ساختارها و عناصر بوجود آورندشون و جهت درب ورودی و تله های احتمالی و عمق بار در هر کدام و ارتفاع تل چنده ارتفاع تومولوس چنده ؟
سوال : چگونه میتوان بدون رفتن در چاه یا تونل های باریک از بودن خطر گاز مار یا طلسم در آن مطلع شد بعضیها میگن خرگوشی را با طنابی بسته و در تونل رها کروه اگر سالم در امد خطری نیست بجز این کسی راه حل دیگه ای سراغ داره لطفا بگه (اول جان بعد جهان)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 22 آذر1392 - 10:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

iranian171 نوشته است:
با سلام : در کل حرفا و سوالا زیاد تکرار شده لطفا یک جواب جامع و کامل بهم بدین فرق تل با تومولوس بجز کاربردش که تومولوس برای قبر بوده و تل برای سفیدخانه و تل درب ورودیه پلمپ شده در سمت طلوع و یا غروب افتاب داره ولی تومولوس از بالا و دقیق مرکزش با زحمت طاقت فرسا به سفیدابه و بار میرسه و تل از نظر ابعاد کوچک بوده ولی تومولوس بزرگ و تل یک سازه (تماما ساخته دست انسان با دیواره و قواعد بوده)است ولی تومولوس یک سازه نیست بلکه خاکی از مکانی آورده و در روی هم انباشته شده دوستان و اساتید محترم تا اینجا رو اگه درسته تایید کنید وگرنه اصلاحش کنید و اینکه در بعضی موارد میگن تومولوس دهانه داره و پلمپ شده ایا درسته؟ لطفا جواب من رو که سوال خیلی از دوستان نیز هست رو بصورت مصور و توضیح دار در سایت بگذارید
سوال : مقایسه تل با تومولوس در یک تصویر با ساختارها و عناصر بوجود آورندشون و جهت درب ورودی و تله های احتمالی و عمق بار در هر کدام و ارتفاع تل چنده ارتفاع تومولوس چنده ؟
سوال : چگونه میتوان بدون رفتن در چاه یا تونل های باریک از بودن خطر گاز مار یا طلسم در آن مطلع شد بعضیها میگن خرگوشی را با طنابی بسته و در تونل رها کروه اگر سالم در امد خطری نیست بجز این کسی راه حل دیگه ای سراغ داره لطفا بگه (اول جان بعد جهان)

سلام تل یه سازه مخروبه هست ولی تومولوس یک ساز دست ریز ساختگی است فرق تومولوس با تل در این نکته هم هست که تومولوس اگر چه دارای درب ورودیست ولی از طریق یک چاه به تونل وصل میشه و تازه بعد به اتاق تدفین و نیایش میرسه و زیر یکی از اتاقهای تدفین تازه بعد از طی موانعی به اتاق مقبره میرسه ولی در تل وقتی درب ورود پیدا بشه مستقیم از طریق تونلی به اتاق اصلی ختم میشه هر دو میتونند تله داشته باشند بیشتر از نوع تله های ریزشی
هیچ کس نمیدونه زیر زمین چه خبره که بخواد دقیق بفهمه اون زیر تله چی وجود داره یا اصلا بدونه چاه یا تونلی که وجود دارند پر هستند یا خالی
خرگوش هم وزنی نداره که بخواد ازش برای طعمه استفاده بشه راه حلش هم اینه که با توجه به شرایط و مقتضیات و خصوصیات چاهها و تونلها باید به خطرات و موانع اونها پی برد چون هر گردی گردو نیست و شرایط هم متفاوتند
ارتفاع تل فوقش به هشت نه متر میرسه ولی تومولوس ممکنه از بیست متر هم تجاوز کنه

شنبه 23 آذر1392 - 10:30am

سلام به دوستان عزیزم
تازه عضو شدم.اطلاعات کاملی در خصوص غارها میخواستم.اگر کتاب یا قسمتی خاصی که به این موضوع پرداخته معرفی بفرمایید.از همکاری شما دوستان عزیزم تشکر میکنم

یکشنبه 24 آذر1392 - 1:35pm

درود به دوستان و اساتید
به نظر شما این دوتا گوی ارزشی دارند؟
کاربرد خاصی داشتند؟
http://up98.ir/uploads/1386688003541.jpg
http://up98.ir/uploads/1386688003612.jpg
http://up98.ir/uploads/138668800373.jpg
http://up98.ir/uploads/1386688200531.jpg

دوشنبه 25 آذر1392 - 4:12am

دوستان و اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 25 آذر1392 - 2:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 337 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure