asadof نوشته است:
سلام دوستان من تا به حال با ردیاب انتی کار نکردم فقط میخواستم بدونم انتن میبله برنجی چطوری حرکت میکنه ایا سریع میره روی هدف یا یواش یواش میره یا اینکه ارام ارام حالت تیک تیک ساعت میره رو هدف مثلا کمی میره مکث میکنه بازه اروم میره حالت چیزه که گیر بکنه ول کنه دوباره بره . کدوم یکی هستش از دوستانی که واقعن تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند نه در اثر شنیده ها ممنون از عزیزان گل
سلام دوست عزیز
سوالی که پرسیدی به راحتی توی چند خط نمیشه جواب داد ولی تا جایی که میتونم سعی میکنم تا شما رو راهنمایی کنم
سرعت حرکت آنتها به خیلی چیزها بستگی داره که از جمله بزرگی هدف و خالص بودن جنس و شرایط آب و هوایی و تعداد اهداف بستگی داره
هرچه قدر هدف برزگ تر باشه آنتها با سرعت بیشتری به سمت هدف حرکت میکنند
شما فرض کنید فرکانسی رو که تنظیم کردین برای طلا بوده است اگر هدف شما متشکل از چند نوع فلز باشد پس تعداد فرکانسهای خارج شده از اون نقطه در رنجهای مختلف است پس در این مواقع سرعت حرکت آنتهانسبت به اهدافی که از یک نوع فلز تشکیل شدند (مثلا طلا ) کمتر میباشد
شرایط آب و هوایی هم در سرعت حرکت آنتها دخیل است در زمانهایی که حتی کمی نسیم باد رو توی صورتمان احساس میکنیم مطمئنا سرعت حرکت آنتها متفاوت خواهد بود
در جاهایی که چند هدف باشد آنتها به صورت تیکی عمل میکنند چون در بین چند هدف داره جستوجو میکنه که در این مواقع آنتنها به نزدیک ترین هدف خالصی که بزرگ باشه نشانه میره
در کل باید اینجوری بگم که آنتنها باید خیلی روان باشند
موفق باشید