درود بر شما اقا محمود
اگر ان جمله من که گفتم فقط شنیدید مثل محمود اقا شمارو به ای اندازه ناراحت و دلگیر کرده من همینجا هزار بار از شما معذرت خواهی میکنم و امیدوارم منو مورد عطف خود قرار دهید
اما اینکه هی اون انجمن رو معلوم الحال جلوه میدهید دوست عزیز این دور از ادبه شما که به موارد عاطفی حساسی این جمله شما توهین به همه کاربران و من جمله خود من هستم....اینکه اونجا با شما چه رفتاری شده و چه کسی اینکاری کرده این بمن مربوط نیست چون من خودم رو قاطی مسایل نمیکنم حتی در پاره ای از بحثا شمارو هم تشویق کردم که به بد گویی از اون شرکت....... بپردازید خودمم گفتم حقیقت رو باید بگیم و بقیه مسایل رو نمیدونم چرا فکر میکند من دستم در کاسه است بله درسته دستم در کاسه خالی هست چیزی تو جیبم نمیره و برای کسی نه قشون کشی میکنم و نه کاربر به اینجا معرفی میکنم و نه از اینجا میکشم اونجا چون اونجا قرار بود فروشگاهی نداشته باشه مثل یک انجمن دیگه که تو بحثا میتونی ببینی.حالا هر کی غیر از انجمن چیزی میفروشه بمن ربطی نداره مادامی که کلاهبرداری صورت بگیره /
دوست من زدن سکه نقره در دویست و 60 سانت رو بخاطر اینکه فلزیاب نقره رو خیلی بهتر میتونه بزنه حتی خودتون میتونید با فلزیابات دیگه حسابی تست بگیرید اکثرا خیلی هم خوب میزنن و مثل طلا و مس و روی نیست.
به هر حال این فقط در حد ادعا بود و اگر خدایی نکرده یکی میرفت سراغش و میخرید به عشق دوازده متر مسلما شما نمیتونستید پاسخحگو باشید ...درسته؟؟؟
در مورد طلسم هم اینهم درحد یک ادعاست و منهم قبولش ندارم طوریکه شما نظر سنجی رو درمورد وجود طلسم ببینید تعداد اراء رو در نظر سنجی مربوط به طلسم هم میتونیدمشاهده کنید و چیزی هست که هیچ کس نمیتونه ثابت کنه...
طلسم هم که هر وقت کسی ادعایی میکنه و سریع دست پس رو میگیره پیش نیوفته و سریع میفرمایند که نه چون اونجا گوشی کار نمیکنه یا باطری خالی میکنیم و خود منهم عرض کردم که چطور امکان دارد در حداقل 1500 سال پیش طلسم برای نابودی برق بوده باشه.
اقا محمود
من بازهم بخاطر اون حرفم شرمنده و ازتون معذرت میخام
.....