sulduz نوشته است:
دوست عزیز آقای ژنرال سلام
راستیتش من زیاد عدت ندارم بیام چیز بنوسم تو انجمن چون سوادم کمه و اکثرن غلط املاهی دارم و از دوستانم چند نقر به سفارش من اینجا عضو شئن که نوشته هام رو میخونن و میان مسخره میکن که طاقتشو ندارم
اما شما در مورد استاد مهران اینا رو نوشتین ضروری دانستم ومن بنوسم شما هم هم زبون من هستین و براتون احترام قایل هستم ولی خواهشن این بحس هارا جمع کنید استاد مهران واقعن مرد بزرگی هستن و فکر نکنم این هرفاتون بهون بچسبه همین اقا مهران بودن که به من انتن زنی یاد دادن و به قر ان قسم برام یدونه از انتن های دستسازشون رو رایگان هدیه فرستادن اونم با هزینهی پستی خودشان من باشما هم در یاهو مسنجر ارتباط دارم ولی یادم نمیاد چیزی ازتون یاد گرفته باشم یا همش نا امید میکردین منو یا از استاد مهران که انگار باهاشون خوسومت دارینشتین از قبل بد میگفتین استاد مهران هر وقت من کاری داشتم در مورد انتن زنی هر موقع شبهم که بود بهش زنگ میزدم و ازش می پرسیدم اما شما چی ششما حتی بهم گفتین هرگز تلفن نداشتم که بدم زنگ بزنین و سوال کنین مگه این ممکنه اخه کسی تلفن همراه نداشته باشه حالا ازتون میپرسم ایا استاد مهران که بدون چشمداشتی ردیاب مجانی بده هرموقع از شبانه روز حاضر باشه به مردم کمک کنه با شما که بهجای کمک کردن همش ایه یاس میزنین یکی هستن ایا استاد مهران میتونه کلاه بردار باشه دوستان بیان قضاوت کنن من چند وقتی هست که شماره تلفن استاد مهراان از گوشیم فرمت شده واگر نه زنگ میزدم بیاد توضیح بده تا شماهم روشن بشین در مورد اون لینکی هم که گفتین اولش که اون ردیاب خوبه وقیمتشم خوبه همون ردیابو ترکیه بپرسی 2/5 ملیونه الببه به به واحد پولش میشه مشه مین بئش یوز تله 1500tl دومن هر کسی میتونه برای خراب کردن کسی از اون اگهی ها درج کنه فقط کافی اذرس ایمیلی ازش داشته باشی
خواهشن این حرفا و خوسومتها رو کنار بزارین و بیایین برای به نتیجه رسیدن اهداف انجمنمو ن تلاش کنین
واینو باور کنین اقا فرهاد من باشما مشکلی ندارم وفقط خوشم نمیاد یکی بیجهت خراب بشه ازم دلگیر نشین پس من کوچیک همه دوستان و کار برای و اساتید عزیز هستم به امید نوفقیت همه یا حق
سلام اقای سولدوز
اینهمه قسم خوردن نداره دوست عزیز که دادن یک جفت انتن اینهمه برای شما عزیز هستش.درسته شاید یکمقدار دوستی باشما داشته باشه و دوتا انتن برنجی هم برای شما فرستاده باشه -اما شما طرفداری چیزی رو میکنید کگه ازش خبر ندارید.لطفا شما و اقای پارسی علمتون رو درفلزیاب و مخصوصا اون ردیاب و فلزیاب افزایش بدید و بعد اظهار نظر کنید.
برادر من چخه خصومتی باید داشته باشم اخه..من نمیدونم چرا ما مردم اینجوری هستیم...به هر حال اون مدرکه و عکس دستگاه هم هست و کسانی که بقول اقای پارسی در این وادی چیزی بارشون باشه خودشون خواهند فهمید نه که من بافشار چیزی رو تحمیل کنم.
درمورد اینکه من بشما چیزی یاد ندادم ... خیلی ببخشیدا شما سرعت تایپتون خیلی کنده یا هر وقت انلاین میشدی با میکروفون حرف میزدی و ادم نمیتونه باشما درست چت کنه..اصول اول ردیابی رو هم گفتم و شما هم باز دوباره
پرسیدی..گرفتاری داشتم و جوابتونو ندادم.درضمن من بدهکار شما نیستم که بشینم سه ساعت ردیابی یادتون بدم.
گوشی هم از نزدیکترین دوستانم هم بپرس ببین واقعا گوشی دارم یا نه بعد بیا اظهار نظر کن.
دوست من وقتی رفتی طلا پیدا کردی بعدا بفرما و از استاد بودن ایشون توضیح بده.
///////////////////////////////////////////////////////////
مدرک گذاشتم اقای محترم به بیراهه نکشون.