با سلام به تمام دوستان
مثل اینکه این موضوع بی اساس خیلی داغ شده وبا وجودی که درگیر کارهای شخصی خودم هستم و وقت کافی برای جواب دادن یک سری مسائل پوچ و واهی را ندارم مجبورم برای روشن شدن موضوع و آرام کردن جو انجمن که متاسفانه یک فرد نادان به راه انداخته و با وجود اینکه خود را علامه دهر میداند اما باز سرش کلاه رفته!!!! توضیحاتی را عرض کنم:
اول اینکه یک موضوع را چند بار باید توضیح داد؟
دوم من توضیحی برای آدمی که بی جهت و مقرضانه تهمت دزدی و کلاهبرداری به دیگران میزند حرف و توضیحی ندارم!
روی سخنم به مدیران انجمن و دوستان عزیز هست. این بحث و آشوب را آقای جنرال شروع کردند و با گذاشتن و نسبت دادن یک لینک تبلیغاتی بی اساس به بنده آن را مدرکی بعنوان کلاهبرداری مطرح کردند
سوم بنده اصلا آقای جنرال را نمیشناسم و هیچگونه تماسی با ایشان نداشتم و بنا به گفته آقای جنرال در پستهای پیشین یک بار گفته ما با هم تماس ایمیلی داشتیم یجا گفته من ایمیل مهران را نداشتم حالا خودتون قضاوت کنید کی دروغ میگه!!
چهارم آقای جنرال یکجا ادعای استادی دستگاه میکنه یکجا میگه من خطم از دستگاه جداست!! یکجا میگه من استاد دستگاه هستم یکجا سرش کلاه رفته!! که حتی موقع خرید دستگاه بدیهی ترین تست های نقطه زن را انجام نداده و کورکورانه مبادرت به خرید کرده!!
پنجم اصلا من هیچگونه دستگاهی به این آقا نفروختم و ایشان باید ادعای خودش را مبنی بر خرید دستگاه از من ثابت کند اگر نتوانست بقول خودش باید جل و پلاسش را جمع کرده از این انجمن برود و کارو به اهلش بسپارد مردم آبرو دارند!
ششمین موضوع که قضاوت اونو به دوستان میسپارم اینه که از یک دستگاه 1میلیونی که آقای جنرال اهل فن و باهوش خریداری کرده چه توقعی میتوان داشت؟ آیا میخواهد مانند کبرا 400 جواب بگیرد؟! درضمن به دوستانی که سرمایه انجام اینگونه کارها را ندارند توصیه میکنم دنبال این کارها نروند چون برای هر کاری باید سرمایه لازم و علم آن کار را داشت تا به نتیجه رسید سرمایه یکی دو میلیونی که حاصل چند سال زحمت و تلاش هست بیهوده بابت دستگاه های بدرد نخور کورکورانه خرج نشود
اما در مورد تبلیغات باید عرض کنم که من در این انجمن هیچگونه تبلیغی نداشته و نخواهم داشت اگر زمانی بخواهم تبلیغی انجام دهم هر دستگاهی را با تست حضوری به معرض فروش خواهم گذاشت تا خریدار با چشم باز و آسودگی خاطر خرید نمایند وفکر نمیکنم فروش یک دستگاه خوب همانگونه که مدیران این انجمن به آن پرداخته اند کار ناپسندی باشد!! که البته تعداد محدودی از این دستگاه خارج از محیط مجازی بصورت سفارشی به تعدادی از دوستان نزدیک همراه با تست حضوری به فروش رسانده ام که همه راضی بودند
در مورد آذرکیت و جواب مهندس حمید عزیز باید عرض کنم که بحث ما مرتبط به ردیاب شما نبود اما بله آنتن های آذرکیت را بنده درست میکنم اما ذینفع بقیه محصولات آذرکیت نیستم ردیاب شما هم که خودتون میدونید شاکیان زیادی داشت و ضعیف عمل میکرد انشالله fpl-35 را هم تست خواهم کرد و کار کردش به دوستان اعلام خواهم کرد اما لینکی که از انجمن تعمیرکاران گذاشتید فقط من نبودم که از ضعف ردیاب گفتم دیگران هم به این موضوع حتی در این انجمن هم اشاره کردند امیدواریم 35 مراد دل ما باشد ما از خدا میخواهیم ساخت بچه های زحمتکش خودمون جوابگو باشه بنده هم با کسی خصومتی ندارم و باز هم باز هم باز هم اعلام میکنم هرکسی بنده کلاهی سرش گذاشتم یا به قول جنرال خان دزدی کردم بیاد و با مدرک بگه من جوابگو هستم و شمارم به آقای جنرال بصورت پیام خصوصی میدم تا تهمتی را که به من روا داشته رو در رو ثابت کنه و اگه ثابت نکرد که میدانم نمیتواند ثابت کند از مدیران تقاضای برخورد جدی با ایشان دارم تا ایشان در محدوده پستی خود پای از گلیم فراتر نگذارد!!!
این هم لینکی از بی ادبی و آشوبگری آقای ژنرال در geotech ببینید و قضاوت کنید و زود ایمانتون نفروشید
http://www.geotech1.ir/forum/viewtopic. ... ead#unreadاینم لینک توهین این آقا به بنده:
http://www.geotech1.ir/forum/viewtopic. ... 4&start=30با تشکر از دوستانی که بدنبال حقایق هستند