با عرض سلام وادب
دوستان من خیلی وقته با آقای ژنرال دوست هستم و خیلی بیشتر از بعضی دوستان ایشون رو میشناسم نمیخواستم صحبتی به میان بیارم و اگر پیغام قبلی من رو دیده باشید به همه دوستان توصیه کردم که صحبتها بین این دونفر هست و بقیه دخالت نکنند این موردو من انتظار داشتم مدیران عزیز زودتر به دوستان گوشزد میکردند تا اینقد به حاشیه نره ولی ما هرچی گفتیم کسی گوش نکرد ولی با اینکه مهندس مجتبی و مهندس حمید اومدن و بحثهایی رو مطرح کردن و گفتن آقا کسی این بحثا رو به حاشیه نبره ولی باز یه عده به نفع خودشون برداشت کردن.
من و سایر دوستانی که با ژنرال ارتباط داشتیم میتونستیم بیایم اینجا و دفاع کنیم ولی من به شخصه چون تا حدودی از ماجرا اطلاع داشتم و از طرفی به ژنرال اطمینان کامل داشتم میدونستم که خودشون از پس همه چی بر میان
اینجا که مدتی از بحث گذشته و داره به نتایج جالبی میرسه خدومت دوستان عرض کنم که در مدت آشنایی که با ایشون دارم چند نکته رو به یقین و قطعیت خبر دارم:
1- ایشون خط تماسی ندارن و بارها هم به من گفتن و شماره ای از خودشون ندارن این مورد و مطمئنم
2- این جریان که مربوط به دستگاه و خرید و در نهایت مشکلاتی که براشون پیش اومده بود رو خیلی وقت پیش به من گفتن ولی اسمی از این فردی که باعثش شده بود نیاوردند ولی اینجا دیدم که جریان از چه قراره
3-همین آقای ژنرال که انگ بعضی حرفا رو بهش میزنن
یک کارگر ساده است البته تحصیل کرده هم هستن ولی اینو میخوام بگم که خودش درد کشیده است، کسی بوده که بارها منو از خرید برخی سیستمها منصرف کردن که بعدا کلاهبرداری اون ادمها برام ثابت شد، شاید بزرگترین حسن ایشون رک بودن و طرف حق گردفتنشونه با کسی شوخی نداره حتی اگر عزیزترین رفیقش، استادی، مدیری و ... باشه اگر کج بره.
اینا رو گفتم چون به حقانیت ایشون اطلاع و اطمینان دارم.
پیروز باشید