جاوید نوشته است:
درود بر شما
این مدارک که شما قرار دادید خیلی کم هست حنما باید زنده این فرد با سنجاق به پرونده چسبونده بشه چون ایدی زیاد هست و هر کسی میتونه به جای این اقا خودش را جا بزنه در ضمن جناب پارسی هم حتما زنده این اقا را تایید کنه چون به گفته خودش این اقا را خوب میشناسه یه وقت این ایدی یه کس دیگری نباشه یا تغلب شده باشه تا از این به بعد ما هم این استاد پارسی و این اقا مهران را شناخته باشیم در ضمن شما اقا فرهاد باید حتما دوتا شاهد و همچنین شماره بازیابی انتقال پول با بت خرید دستگاه را ضمیمه پرونده مذکور کنید و یادتون باشه که حتما مهری که استاد پارسی بعنوان تایید این اقا زده خشک شده باشه وگرنه قابل قبول نیست .بعدش روسای انجمن فلزجو و جمع کاربران قضاوت کنند که این اقای مهران همون اقای هست که یا شما را سفارش به خرید کرده و یا اینکه خودش دستگاه بدرد نخور به شما داده یا اینکه کلا این مدارک جعلی هست و این اقا از تهمت زده شده مبرا شود
به امید دستگاهی که 6 متر فلز مسی را زیر خاک بزنه
پس تا انوقت بدرود
سلام جناب استاد جاوید اگر چشماتونو باز کنی اقای زنرال از اقای مهران چیزی نخریده !!!! خود اقای ژنرال هم به این نکته اشاره داشتند
حال اقای زنرال دستگاه رو چطور خریده و چگونه از همون اول متوجه موضوع کلاهبرداری نشدند که اون رو نمیدونم الله اعلم ولی میدونم که این پولها به کسی وفا نکرده و مال حروم روزی یقه فرد خاطی رو میگیره
بنده کاری به صحبت اقای ژنرال ندارم ایشون هم مالباخته هستند و دوست دارند که دیگه کسی سرگذشتی مثل ایشون نداشته باشه ولی سوال این هست که اگر بنده به کسی گفتم فلانی ردیاب فلان فرد خوبه بگیر بدون هیچ تحقیقی باید اون رو خرید؟ و یا ممکنه کسی با سیستمی نتیجه بگیره ولی کسی یه سیستم رو به درد نخور بدونه یه نمونه اش سوال و جوابهای جناب حمید و جناب مهران در مورد fpl22 هست که در بالا هست و نمونه های دیگر این موارد یک موارد سلیقه ای هستند و نمیشه چیزی رو به زور به کسی تحمیل کرد
بنده اقای مهران رو دیدم و خودم میشناسمش ولی اگر برام مسجل بشه که پول اقای ژنرال عزیز رو به ناحق خورده بنده هم با ایشون برخورد جدی خواهم کرد و تا باز شدن کامل موضوع و حتی استرداد کامل پول اقای ژنرال از طرف اقای مهران پیگیری خواهم کرد! این از این
صرف وجود تبلیغی در اینترنت و مراوده داشتن با افراد دستگاه سازی مثل اقای (ص) هم دلیل بر کلاهبرداری کسی نمیشه چه بسا که مدیرکل انجمن خودمون اقا مجتبی هم با ایشون مراودات و دوستی های دارند و ... پس باید بگیم ایشون هم خدایی ناکرده کلاهبردار هستند دوستان یک دست رو جای دستی دیگه نمیبرند
در مورد شناخت نسبت به بنده / بنده تا به حال کوچکترین لحظه ای به ایمان و باطن خودم شک ندارم و تا به حال هم نه از دیوار مردم رفتم بالا و نه حق کسی رو خوردم هر کس از بنده طلبی داره بیاد بگه گردن ما از مو باریکتر اگر نیاد بگه مرد نیست!!!!! و تا به حال طبق اصول و موازین اخلاقی موجود رفتم جلو
در مورد فروش فلزیاب ما باید اگر کسی ادعا داشت که فلان دستگاه رو دارم و با فلان خصوصیات باید با تست در زیر خاک همون موارد رو نشون بدند و اگر نتونند طبق گفته هاشون در تست اون رو ثابت کنند میشه گفت کلاهبرداری نیت اصلی ایشون است و ادعایی که دارند ادعایی است پوچ و بی اساس . ولی ممکنه کسی چیزهایی رو که میگه درتست هم نشون بده و حتی در واقعیت هم همون باشه که مقصود هست و باید به اون مورد ایمان پیدا کرد چون با چشم خریداری شده و با اگاهی کامل مثل ردیاب خود انجمن که شاهد هستیم در مواردی تونسته چیزهایی رو از زیر خاک بکشه بیرون.
در مورد بحث جناب مهران و اقای ژنرال بنده کاری ندارم هر دو ایرانی و برای بنده قابل احترام هستند ولی نکاتی رو که گفتم برای این بود که در مورد بنده سوتعبیر نشه
بنده با دیده ها و موجودات بدیهی میرم جلو و طرف کسی رو هم نمیگیرم هم جناب ژنرال عزیز هم اقای مهران و هم دوستان دیگر برای بنده محترم هستند نیت اصلی بنده این هست که از کشمکشها جلوگیری بشه چون در این موارد جز درگیری و بیراهه رفتن چیزی عاید نخواهد شد و کسی ذینفع نخواهد بود
با تشکر از همه دوستان