ژنرال نوشته است:
به هر حال من گفتنی ها رو گفتم و همش مغلطه شنیدیم.
اولا خدا جای حق نشسته و خودش میدونه چی به چیه
دوما مردم خودشون عقل دارن که ببینن کی درست گفته و کی غلط.و کی چقدر موافق داشت و چقدر مخالف!!
هر کی که تو این کار و به این ادمایی که تو راه گنجیابی هستند با دروغ و کلاهبرداری بخاد جنسی بفروشه و پول کسی رو بخوره امیدوارم حق این مردم ادا بشه و هر چی که درمیاره خرج دوا و دکتر و سرطان زن و بچش و خانوادش بشه.
و همچنین کسی که تهمت ناروا میزنه و دروغ میگه هر چی که درمیاره خرج دوا و دکتر و سرطان زن و بچش و خانوادش بشه.
بدرود.
ژنرال جان خودت میدونی چقدر برات احترام قائل هستم برا همه بچه های سایت - حیف بود این پست از تو حیف-- اگر کسی دغل بازی کرده زن و بچش چه گناهی کردن و اونا ازارشون به کی رسیده. وقتی گفتی سرطان زن و خصوصا بچه حالم بد شد. ایا تمام گنج های دنیا ارزش رنج یه بچه که درد بکشه و نتونه بگه کجاش درد میکنه و تو هم هی ضل بزنی بهش و ندونی چشه و به خودت بپیچی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا اان چنین چیزی رو اصلا دیدی؟
توف به زندگی که بخاط مادیات حاظریم یه بچه یا یه فرد بیگناهی رنج بکشه اونم رنج استخوان سوز سرطان.
منم از اینکه کسی سر کسی کلاه بزاره خیلی ناراحت میشم و اگه نادانی از خودم بوده باشه که هیچی درس عبرت میکنم که تو بقیه زندگی تکرار نشه. اگه به کسی اعتماد کنم و به حرف اون برم خوب یاد میگیرم دیگه به کسی صرف حرفهای قشنگش و چهار جمله عزیز و داداش و اینا اعتماد نکنم. اما اگه از کسی چیزی بخوام و اونم تضمین کنه و در اصل سرم کلاه بزاره و پاسخگو هم نباشه مادرشو به عزاش میشونم. استخونهاشو میشکنم تا با ردیاب و استخوان یاب تیکه تیکه پیداشون کنن.
-------------------------------------
اگه واقعا با حرف و اعتماد ایشون رفتی و دستگاه گرفتی و تو زرد از اب در اومده خوب کاری کردی و اومدی گفتی که دیگه کسی گول نخوره و اگه ایشون فقط گفته فلانی هم داره که بنظرم خوبن، مقصر خودتی که میبایست احتمالات اولیه رو در نظر میگرفتی
----------------------------------------------------------------------------
در هر صورت مهران باید اینجاو شفاف و بدور از هر گونه توهین توضیحات لازمو بدن و از حاشیه رفتن و یا توهین پرهیز کنن و دلیل ارجاع ژنرال و نقش خودشو این وسط شفاف بگن. میگن حرفی که از دل بر بیاد بر دل هم میشینه- قضاوت هم با بچه های انجمن و خودشون و وجدانشون. بچه های این انجمن همه داری تحصیلا دانشگاهی هستن و یا تو این حیطه صاحب نظرن پس بچه ها رو اینقدر هالو فرض نکنید-. برداشت شخصی من اینه که ژنرال چیزهایی تو دلشه بلد نیست بگه و مهران هم مثل احمدی نژاد سفسطه میکنه یعنی پاسخ سوال با سوال که این راه به جایی نمیبره
------------------------
این یک انجمن عمومی هست و هیچ کدوم از بچه ها از حمید خان مدیر تا من نوعی حق نداریم هر لغتی رو به زبان بیاریم. و هر توهینی رو به هرشکل و هر کلمه ای به کسی روا بداریم.
من تو این دعوا هیچ کاره ام و نه سر پیاز و نه ته پیاز ولی قطعا از اعضای انجمن هستم که روزی بالای 3 ساعت تو انجمن هستم و نمیتونم ببینم مهملات کسی ببافه. در غیر اینصورت هر آنچه رو که لازم باشه میگم و بر خلاف میل قبلی خودم از انجمن میرم تا دیگه شاهد این مسائل نباشم
جناب حمید خان قطعا بنده از دوستداران جنابعال هستم و اقا مجتبی رو هم دوست دارم و به نوعی مدیونش هستم و به موقش هم جبرا ن میکنم و لی قبول کنید که ضعف مدیریت از شماست که چیزهایی که نباید گفته بشه به شکل عمومی گفته میشه و دریغ از یک تذکر. یا ویرایش خواهشا تو نحوه اداره انجمن یه تجدید نظر جدی بکنید نه اینکه بگید بله یه انجمن داریم و عجب فعاله و ...... 0معذرت میخوام اگه فرد بیگناهی رو با حرف هام رنجونده باشم)