ژنرال نوشته است:
اقا امیر شرمنده اما این نفرین مردم از حرف من سریعتر عمل میکنه!
من خصومتی با این یارو ندارم یک میلیون پول هم تو این روزگار فعلا عددی حساب نمیشه و همونو من عرض 15 روز با اضافه کاری میتونم در بیارم و گدای اینپولا نیستم.
من حرفم اینبود که این دزدها رو بشناسند و تونسته باشم کاری کرده باشم ((رجوع به اولین پست))
پس فقط جهت اطلاع دوستان بود و مساله شخصی نداشتم..اما این یارو با اون دوست پیر کارش اومدن هر چی تو دهنشون بود ریختن توی انجمن در حالی که من فقط با احترام باهاشون حرف زدم و منطقی ...بجای جواب دادن به کارم مسخره کردن و نمیدونم به نداشتن گوشی و اینچیزای مسخره ..
مگر من زبان ندارم که توهین یا مسخره کنم...به هر حال من کارمو کردم و مردم خودشون چشم دارن و عقل
من نفرینمو پس میگیرم.شما ببخش.
ژنرال جان بدی اسمش با خودشه و هیچکس نیست که تقاص کارشو ببره اون دنیا همه این دنیا پس میدیم خیالت راحت. من 30 سال کمی بشتر سن دارم ولی به اندازه مو های سرم از روزگار چشیدم طوری که دونه دونه سفید شدن. شما انچه وظیفه انسانی بود بجا آوردی. جوابیه هم که دادند هر چند فعلن اصل ماجرا رو آقا مهران نگفتن.
************* اگه بگنیه بچه از ترس داره گریه میکنه پشت دیوار و اینطرف دیوار زیر یک سنگ کوچیک بزرگترین گنج دنیا خوابیده و اگه الان نبری از دست میره میزارم و میرم برا بچه- گنج هم برا زندگیه. گنج ما انسانها اولش نعمت سلامتی و تندرستی بعدش خانواده و دوستان خوبن و اینکه ادم دعای خیر پشت سرش باشه نه نفرین و آه مردم.
فقط از همه اونهایی که اینو میخونن میخوام که اولن نفررین نکنید ثانیا تو نفریناتون هرگز بچه ها و زنها و افراد بیگناه رو قاطی نکنید****** ژنرال در مورد اینکه فرمودی نفرینو پس میگیری خوشحال شدم ولی گفتی ببخش داداشم همین که فهمیدی چی گفتم کافیه من کیم که بخوام ببخشم یا نبخشم.
************ اون بالا هم خدایی هست که همه چیزو میبنی و همه ما زیر ردیابشیم و هر کدوم فرکانس دقیق داریم ولی بعضیها فرکانس طلا داریم و بعضی فرکانس منجلاب****