مهران عزیز فکر کنم به اندازه کافی بحث کردیم و دوستان اون چیزی که باید بفهمن ؛ همگی فهمیدن!!!
در مورد ردیاب های ما هم هر وقت شما یا هر کسی تونست ثابت کنه فرکانسهای ثابت چه در 22 چه در 35 طلای قدیمی یا در عمق رو نمیتونه بزنه بنده بابت این اشکال معذرتخواهی میکنم! ولی چنین مساله ای غیر ممکنه چون صدها بار ازمایش شده و فرکانسهای ثابت هم از دستگاههایی استخراج شدن که همگی سابقه کشف دفینه داشتن. ضمن اینکه تست در خاک هم خیلی تا الان انجام شده. پس مطلب شما بی معنیه.
وانگهی بارها عرض کردم اگر شما بخوای از فرکانسی استفاده کنی که به هر دلیل دارای تغییر حتی جزئی باشه که همون تغییر جزئی باعث عدم سنس بشه شما هیچ فرمولی برای محاسبه فرکانس درست هدف ندارین. چون هدف واقعی چیز مشخصی نیست که شما فرکانسش رو پیدا کنی و کاملا مجهول هست! شرایط یک هدف با هدف دیگر هم کاملا فرق میکنه. پس صد تا دفینه هم پیدا کرده باشین صد و یکمی رو نمیتونی بر اساس فرمول خاصی پیدا کنی! پس خواهشا دروغ فروشندگانی که ردیابشون ثبات فرکانسی مناسبی نداره و به این جهت این حرفا رو سر هم میکنن تحویل بنده ندین. اون افرادی که چنین ادعاهایی مطرح میکنن ابتدا باید ثابت کنن که دستگاهشون در شرایط مختلف کاری حتی ذره ای تغییر فرکانس نداره تا بعد بشه در مورد تاثیر تغییر فرکانس در ردیابی بحث کرد. نه اینکه حتی برای فلز جدید و روی سطح و حتی در یک مکان هر بار ولوم دستگاه نیاز به تنظیم داشته باشه!!!
در مورد 35 هم خدمت شما عرض کنم سیستم فرکانسیش اتفاقا عین ردیاب 22 هست! اگر ردیاب 22 ایراد فرکانسی داشته 35 هم همون ایراد رو داره!
تنها امکان تغییر فرکانس و مود ازاد و سیستم کنترل وزن اضافه شده. پس خواهشا اینقدر سعی نکنین بگین ردیاب 22 ایراد داشته که حالا در 35 درست شده! خیر ردیاب 35 نمونه بسیار کاملتر از ردیاب 22 و بر اساس همون اصول کاری هست. فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه که بنده بخوام دروغی در این مورد بگم! تجربیات خوب با ردیاب 22 هم کم نبوده و همه این رو میدونن. پس شما که وضعیتتون هم در این زمینه ها واضح و مشخص شده خواهشا این بحث رو بیهوده کش ندین.
در مورد زمرد و یاقوت هم اولا کسی هیچ درخواستی در این زمینه نکرد. ثانیا فرکانس موادی که بصورت عنصر نیستن و حالت ترکیبی دارن یا در حالات مختلفی در طبیعت پیدا میشن کاملا با هم متفاوت هست! تعجب میکنم شما طلا رو که یک عنصر هست و خیلی حالت مشخص تری داره ؛ دارای فرکانس متغیر میدونین ولی زمرد که انواع مختلف داره انتطار دارین یک فرکانس داشته باشه!!! بهرحال با وجود مود فرکانس ازاد دیجیتالی با دقت بسیار زیاد امکان فرکانس گیری هر ماده ای که نمونش رو داشته باشین فراهم هست و این امکان تا جاییکه من دیدم به این صورتش در هیچ دستگاه دیگری موجود نیست!