انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 10 آبان1403 - 3:16am

پاسخ به موضوع  [ 622 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 63  بعدی
 مگنومتر تصویری EPE - PIC Magnetometry Logger 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان خواهشا کمی بیشتر دقت کنین! تازه میپرسین لیلی مرد بود یا زن؟! :D این همه مدت داریم میگیم سنسور این دستگاه FGM-3 هست! در این صفحه هم که شما آدرس دادین فقط یک مدل FGM-3 وجود داره که خود سنسور مورد نظر ماست. یعنی پسوند دیگه ای نباید داشته باشه!

پنج شنبه 19 دی1392 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اقا حمید پس سنسور fgm-1 وfgm-2 به درد چه کاری میخورن :-? :-? :-?

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 21 دی1392 - 8:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش حمید میشه این مدار رو با یکی مثل این نرم افزار مورد استفاده قرار داد تا بشه تصویر بهتری رو دید البته اسم نرم افزار رو نمیدونم فقط منظورم اینه که نرم افزاری که بتونه به این شکل تصویر بده.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

شنبه 21 دی1392 - 9:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام من مدارو مونتاژ کردم ولی فقط خط تو صفحه پر شده 12 ال سی 256 رو نداختم (نداشتم)و نمیدونم نقطه 0v وv cx+
رو به کجای ال سی دی وصل کنم ممنون میشم راهنماییم کنید ای سی 16f877a رو پروگرم کردم
با تشکر

یکشنبه 21 دی1392 - 1:13am
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان سنسورهای مگنت انواع مختلفی دارن که مشخصات کاری و حساسیت و مدلشون با هم فرق داره. مثلا این سنسور های FGM در شماره های مختلف فرکانسهای مختلف و حساسیت های مختلف دارن و در این مدار سایر شماره ها قابل استفاده نیست.
در مورد نرم افزار هم بله فکر میکنم امکان کار با نرم ازفزار های مختلف وجود داره. حداقلش این هست فایل اطلاعات مربوط به اسکن رو میشه با فرمت استانداردی که داره ذخیره کرد و توسط یک نرم افزار دیگه که امکانات بیشتری داره باز کرد و تحلیل تصویری بهتری داشت.

یکشنبه 21 دی1392 - 2:08am
مدیر کل
مدیر کل

رستم عزیز شما پایه 3 ال سی دی رو باید به نقطه CX و پایه 2 رو به V+ و پایه 1 و 5 رو به 0V وصل کنین.

یکشنبه 21 دی1392 - 2:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید یکی از دوستان دستگاه مغناطیس یاب داره دست سازه اهنربای باند اسپیکر رو از فاصله نیم متری میگیره .وقتی سنسور رو سمت شمال میگیره صدای بوقش در میاد سنسورش هم اندازه گوشی موبایل هست با دست باید بگیریش سمت زمین ایا میشه روش حساب کرد یا نه ؟ اگه تسته دیگه ای سراغ دارید که از کارآمد بودن دستگاه تو دفینه یابی مارو مطمئن کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

دوشنبه 22 دی1392 - 12:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

اینرو هم بگم نوک پیشگوشتی رو که حالت مغناطیسی پیدا کرده رو از پشت چند صفحه اهنی میزنه !

دوشنبه 22 دی1392 - 12:08am
مدیر کل
مدیر کل

خیر az56 عزیز. اون دستگاه هم از سنسورهایی استفاده میکنه که نظیرش در خود موبایل ها هم وجود داره و عملکردشون هم تقریبا همینطور هست که شما توصیف کردین! در دفینه یابی نمیشه روی اینجور چیزها حسابی کرد چون حساسیتش به مغناطیس بسیار کمتر از چیزی هست که نیاز داریم.
ولی اگر همچین چیزی برای جاهای خاصی جواب بده خب خود سنسور مگنتی که الان در همه موبایلها وجود داره هم جواب میده و نیاز به ساخت چنین چیزی هم نیست! از این گذشته تا سیستم اسکن تصویری نشه براش درست کرد ؛ تحلیل خاصی نمیشه از اون نقطه داشت. چون خیلی از نقاط در طبیعت هم دارای مغناطیس هستن اما دلیل نمیشه همشون دفینه داشته باشن! :D

دوشنبه 22 دی1392 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر دوستان
من تونستم با کامپیوتر تبادل اطلاعات کنم. :ymhug:
در ضمن حساسیت این مدار بیشتر از این حرفاست که برای تست آهن ربا و از این حرفا بخواد.
من یه پراب براش درست کردم ولی برفیست خفن که نمیشه رفت بیرون برای نال کردن سنسورها و من هم درگیر امتحانات هستم.
:ymsmug:
مساله پورت سریال که روی لپ تاپ نیست به نظر یه نقص بزرگه که البته به نظر میرسه قابل رفع باشه.
برای دیدن هر نتیجه ای باید برگردی خونه و ...!
مهندس حمید عزیز نظرتون راجه به این مبدل چیه؟
http://avr-city.blogfa.com/post/1
یا حق

دوشنبه 22 دی1392 - 2:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 622 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 63  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: duksa , fish , Google و 129 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure