:D
سلام به همه دوستانه گلم
امروز من می خوام براتون یه کاردستی بزارم که با عکس هایی که گرفتم می تونید اونو راحت بسازید.اول یه توضیح بدم این چیه ؟؟؟این یک ردیاب هستش که با موبایل کار می کنه وبه این صورته که انتن ها به وسیله سیم به موبایل وصل میشن تا سیگنال به انتن برسه و مت میشه گفت یک ردیاب دیجیتال داریم که فرکانس ردیابی رو خودمون به انتن میدیم.که من برای طلا از 5500 ,2740,12500 استفاده کردم هر 3 تاش جواب داد البته تو خونه و فکر میکنم بیرون خیلی بهتر جواب بده .2740 فرکانس محرمانه دفینه هستش که من اینجا لوش میدم
چون من یک اخلاقی دارم که میکم مگه من اگه بیام این چیزارو مخفی کنم دیگه ملت تمامه بارهای ایرانو در میارنو با این اطلاعات دیگه به ما چیزی نمیرسه؟؟؟نه بلکه ادم باید در بخشش علمش به همه کمک کنه تازه اینجوری قانون جاذبه میگه بیشترم گیرت میاد مطمئن باشید.اینو تجربه کردم.بگذریم.طرح وصل کردنه کابلهارو به موبایلو خودم دادم .در عکس هام واضحه هستش فقط میمونه نرم افزار که این کارو به ژنرال سپردم که ببینم چی کار میکنه نرم افزارش اندروید هستش تو نت گیر نیوردم اسمش: wavform generator .خوب برای وصل کردنه سیم ها همانطور که میبینید باید به فیشه هدفون وصل بشه در اینجا باید طوری عمل کنید که اتصالی نداشته باشید در اخر هم اسکوپه pc میتونه کمکتون کنه که ببینید فرکانس دارید یا نه.حالا چطوری سیم هارو وصل میکنید به فیش هدفون
1:این کابل های سیاه برای تلفنه که در الکترونیکی ها هستش داخلش 4 رشتع سیم داره
2:سیمارو لخت میکنیم (البته اووون سیما)
و همرو یکیش میکنیم
3:فیشه هدفون 3 تا خروجی داره ما به وسطی و یکی از طرفین چپ یا راست نیاز داریم پس شد 2تا (یکیش بی استفادست)
4:یکی از کابل رو به چپ و یکیرو به وسطی لحیم میکنیم و با چسب حرارتی عایقش میکنیم کار تمومه
5:اون سره فیش هام به ردیاب میزنیم البته دسته های من داغونه اگه okتر بود کولاک میکرد.
و در اخر بگم چون فرکانسو دیجیتال می دیم خطا شاید مثله ردیاب مجتبی 0 بشه
واینم بگم من هرچی دارم برای دوستام دریغ نمیکنم شما هم مثله برادر من هیچ فرقی ندارین و دنباله هیچ پست و مقامی تو این سایت نیستم فقط به عشقه شما و حمیدو مجتبی که اینجارو راه اننداختن تا صمیمانه از اطلاعات هم استفاده کنیم این کارو کردم و نمیگم کارم اشکال نداره ..چرا داره باید شما بهم کمک کنید تا یه سایت گولاخ تو ایران داشته باشیم. واینکه مثل بعضی هام نمیایم بگیم 10 متر میزنه همرو بفرستیم دنباله نخود سیاهوووو دیگه هوتوتووو
دوستون دارم منتظره نظراتتون هستم .یا علی مددردیا