نویسنده |
پیغام |
ramincng
|
با سلام خدمت همه دوستان.کسی هست که با همچین ردیابی کار کرده باشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:04am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ramincng نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان.کسی هست که با همچین ردیابی کار کرده باشه؟ دوست خوبم من تی یک فیلمی دیدم دو نفر داشتند با یک همچبن چیزی کار میکردند این دسته ها باید از قسمت نوکشون که حالت قلاب دارند با به همدیگه گیر کننود و یکی یکطرفش رو بگیره و نفر دیگه سمت دیگر این دسته هارو ئ ردیابی هم به این صورت هستش که دو نفر باید بطور رو در رو بچرخند تا محل اتصال دسته ها به سمت هدف کشش پیدا کنه
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:37am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
اینا همش تبلیغاته ردیاب خود انجمن صد برابر این ارزش داره و بهتر میتونه جواب بده در زمن دستگاه های جو هانتر مفت هم گرونن
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 2:10am |
|
|
delta
|
اقای hoshi با این نوع ردیابها زیاد کار کرده شما میتونید سوالات خودتون رو از ایشون بپرسید.
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 11:19am |
|
|
student
|
این یه ردیاب دونفره است اصلش مال شرکت نوکتا ترکیست مال شما هم شبیه همونه تا اونجا که میدونم بیشتر برای حفره یابی کاربرد داشت اینجا هم توضیحاتشو میتونی بخونی http://detectoare-metale.ro/index.php?m ... anguage=en
|
شنبه 11 بهمن1392 - 12:52am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
دوست خوبم من tm108 شرکت نوکتا رو داشتم یک قرون ارزش نداره یک اسباب بازی بیش نیست .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 12 بهمن1392 - 9:43am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام به همگی
اگه کنار این ردیاب نقطه زن داشته باشی احتمال موفقیت هست ولی اگه نقطه زن نداشته باشه بهتره که اصلا بیرون نری این ردیاب بشدت به خلاء حساسه حتی دهها کبلو طلا رو رد میده و میره طرف خلاء کوچیکی که گاز یا یون طلا در اون مع شده باشه ,با فرکانس 5 کیلو کار میکنه ,دستگاه خاموش باشه یا روشن زیاد در حرکت انتنها تاثیری نداره چون به انتها خوراک دادن. مسله مهم دیگه اینه که زاویه های 45 درجه رو میگیره ,اپراتورهاش اگر گروه خونیشون o+ باشه بهتر عمل میکنه
اگر انتنها چه در حالت خاموش و چه در حالتی که دستگاه روشنه به طرف هدفی برن دو حالت وجود داره: یا هدف خلاء هست یا هدف طلاست و در عمق کمتر از یک متری قرار داره
اگر روی یک هدف انتنها انتنها ابتدا باز شن و سپس بطرف پایین برن هدف خلاء هستش اگر روی یک هدف انتنها ابتدا باز شن و سپس بطرف پایین برن لازمه محدوده تا شعاع 3 متر با نقطه زن چک شود اگر یکی از انتنها پایین و دیگری بالا بره هدق یا در پشت و یا روبری شماست
خیلی نکات دیگه هم که....
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 15 بهمن1392 - 1:28am |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
دوست من می تونید چند تا حالت دیگه این ردیاب رو بگید
ممنون
|
جمعه 18 بهمن1392 - 5:03pm |
|
|
30r1
|
سلام دوستان این دستگاه در واقع هم خلع رو پیدا میکنه و هم طلا رو با گروه خونی o+ و o- بهترین حالت رو داره یعنی یکی از اوپراتورها + و دیگری - باشه تازه من خودم باهاش کار کردم و تا شعاع یک کیلومتر رو میزنه البته اصل مال شرکت نوکتا . چون دیروز خودم یه دونرو که واسم اوردن هم تعمیر کردم و هم امتحان نصبت به تمام دستگاه هایی که یون پیدا میکنن بهتر عمل میکنه مدارشم خیلی خیلی سادست یه دونه ای سی 8 پایه داره
|
دوشنبه 17 فروردین1393 - 12:43am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان 30r1 عزیز ممنون از توضیحتون میشه لطفا عکسی از مدارش بذارین. اگه بشه شماتیک و پی سی بی هم باشه با لیست قطعات. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 18 فروردین1393 - 7:13am |
|
|
|