انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 2 اردیبهشت1404 - 10:25pm

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد تهرانی عزیز بله منطقه 100% باستانیه سنگ آسیاب کاملا کاره دسته ،،،،،،،،،،، وسط حیاط یه سنگ بزرگه که اونم موقع صاف کردن حیاط گوشش زده بیرون با جایی که سنگ آسیاب رو پیدا کردیم تقریبا 7الی8 متر فاصله داره ،،،،،،،،، بله استاد وسط سنگ کاملا سوراخه اونورش معلومه ،،،،،،،،،،،،،، نسخه نداریم ،،،،،،،،،،100متر روبرو خونه کوهی هست که تراشیده شده که تقریبا ریخته ولی میشه دیواره و پله هارو تشخیص داد . 20متر پشت خونه یک دره هست که زیرش رودخونس خونه ما تقریبا روی دره قرار داره ...روستا 3تا چشمه فعال داره ،،،،،،،،،،،شرمنده استاد من نمیتونم عکس بزارم چون من اونجا نیستم فقط تونستم اطلاعات جمع کنم عکس گرفته بودم ولی گوشیم فورمت شد.

فقط خدا میتونه درمورده من قضاوت کنه

دوشنبه 4 اسفند1392 - 3:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام استاد تهرانی عزیز.
آقا ما کماکان منتظر تایپیک جدید شما در مورد نسخه ها هستیم. :((
لطفا زحمت آنرا بکشید. با تشکر از شما

دوشنبه 5 اسفند1392 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر استاد تهرانی
یه سنگ هست به رنگ خاک وقی با سنگ بهش زربه میزنی صدای دینگ دینگ میده مثل صدای اهن وزنش هم نصبت به اندازش سبکه

دوشنبه 5 اسفند1392 - 9:28pm
YIM
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

شرمنده جناب سلام .چیزی نمیدونم

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

دوشنبه 5 اسفند1392 - 9:32pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

جناب mohammadreza سلام .به قول بعضی از دوستان:ادامه ی جزوه که درباره ی سند بود را گم کردم .نه شوخی کردم............چشم در اسرع وقت

دوشنبه 5 اسفند1392 - 9:40pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوست گرامی meysam18262 سلام .
سنگ سوراخ دار تراشیده شده نشانه ی راه ورود می باشد.لیکن باید با توجه به شناختی که از منطقه داریم ،نتیجه ی لازم حاصل می شود.هر راه ورودی به بار نمی رسد.جایی در نزدیک یک قلعه سنگ سوراخ داری بود که نشانه ی راه اضطراری قلعه بوده است .نوشته های ما فقط در حد یک نظره.
دوستان با استناد به این نوشته ها خود ودیگران را به مخاطره نیاندازندوبعدما را نفرین کنند.یادتون باشه فقط یک نظره....................................

دوشنبه 5 اسفند1392 - 9:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد تهرانی عزیز لطف کردید نظر کارشناسیتون رو اعلام کردین اگر به نتیجه ای رسیدم اعلام میکنم قراره دستگاه ببریم . :ymhug: :ymhug:

فقط خدا میتونه درمورده من قضاوت کنه

سه شنبه 5 اسفند1392 - 1:22am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

خواهش میکنم عزیز .
اگه امکان عکس بود که بهتر میشد نظر داد .ولی چون در خونه قرار داره حق داری .

سه شنبه 6 اسفند1392 - 6:15pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلامی دوباره . نسخه اصل دست هر کسی نیست .یا پشت به پشت به دست ما میرسه یا روی اموال ویا به صورت جداگانه مدفون است که اونم باز نسخه داره.
هر کسی نسخه نداره .اگر داشته باشه هم کامل نیست . خیلی از نسخه ها در زمان قاجار به صورت درویش نویس هستند که فقط ما را الاف میکنند .اکثر کسانی که ادعای داشتن سند میکنند،اگر بگی سند رارو کن تا ببرمت سر مکان .میگن باید بریم پیش یک نفر دیگه وهمین طور به صورت زنجیره ای ادامه داره تا به نفر اصلی برسی، باید با 13-14 نفر ملاقات کنی .
بیشتر نسخه های توی دست مردم سر نسخه هستند که زمان شاپور پهلوی برای یاد گرفتن مکان های مهم ،بین مردم پخش شده اند . اصل نسخه روی ورقه ی برنجی ،طلایی ،سنگ وپوست نوشته می شوند.
نسخه ی روی سنگ وفلزحکاکی شده است ونسخه ی روی پوست معمولا با قلم داغ سوزانده وبا مواد دیگری پر می شود .
بیشتر نسخه ها همراه با کروکی محل هستند .
سه شکل کروکی داریم :1- هوایی 2- عمودی3- افقی یا نقطه .
دفینه گذار بعد از شناختی که از منطقه به دست می آورد(از لحاظ حوادث طبیعی ومحکمی زمین که بر اثر بارش ٰرانش نداشته باشد)نقطه ی بلندی را انتخاب میکند برای کشیدن راه(کروکی هوایی به جایی که دفینه گذار مینشیند،می گویند کروکی کش).کسی که میخواهد کروکی را پیاده کند،برای تطبیق کروکی با منطقه ،باید محل کشیدن کروکی را که علامت مخصوص خود را دارد ، پیدا کند وبعد کروکی را با علامت پیدا شده وفق دهد(ببندد).معمولا از کوه های شاخصی استفاده میشود که اسم همان مکان از آن گرفته شده است واین پیش بینی مشود که اگر علامتی توسط چوپان یا شکارچی از بین برود،ماهیت کروکی به هم نریزد .اینجا از نشانه هایی استفاده میکنند که کاملا طبیعی و غیر قابل حرکت مانند :بند -ماهور -کمر بن وغیره. ..............ادامه دارد

اینو خدمت دوستان عرض کنم که: این توضیحات بر مبنای سند سالطانی می باشد .یکی از نشانه های سند سلطانی داشتن مهر سنگی (معمولا از سنگ یشم سبز برای وزیر وسیاه برای پادشاه )در پیوست سند است (یعنی با چیزی مثل زنجیر یا نوعی چرم به اصل سند نقطه وصل می باشد)که با داغ کردن سنگ وگذاشتن در سربرگ یا حاشیه ی سند پوستی جای مهر بر روی سند باقی می ماند .....................

سه شنبه 6 اسفند1392 - 6:55pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

جواب دوستان:
سرنسخه:نوشته ای است به صورت کلی و فقط از نماد های راه صحبت میکند .چون بر اثر مرور زمان بعضی از اسم مکان ها و(نکات احتیاط جانبی) عوض شده ویا بعضی از علامت های زنده توسط اشخاص از بین رفته اند یا پنهان شده اند ،فلان شخص که اصل سند را دارد و می خواهد علائم ذکر شده در سند را پیدا کند ،چند نکته از نشانه های راه را در بین بلد چی هایی (بلد چی :کسی که جایی را پیدا میکند یا میداند)که دارد ،پخش میکند.به این میگویند سرنسخه.
×××××گنجینه های شاهان تا زمان محمد رضا پهلوی نیزادامه داشته است .

سه شنبه 6 اسفند1392 - 6:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: مهردود و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure