نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون البته برای من مهم قطعات نیستن برای من مهم نوع طراحیه مدار هست که حتی شماره ایسیها هم نباشه میخوام مدار رو دنبال کنم تاببینم به چه سبکی طراحی شده اقای ROSHIK هم اگه اطلاعاتی ویا عکسی دارن دریغ نکنن بالاخره مدارو که نمیشه ساخت حداقل با بررسی بعضی قسمت تجربه کاریمون بالا میره که!
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:23pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام آقاي كرمي تا جايي كه يادمه گفته بودين از دو مسير متفاوت به گيت ماسفت پالس داده ميشه اين مسيرها در مدار به كدوم آيسيها ختم ميشد؟ و آقاي روشيك لطفا تا بحال هر نوع اطلاعاتي در اين باره دارين رو كنين تا از اطلاعاتتون بهره مند بشيم 
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 10:38pm |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
اینم عکسی از مدار mdll8500 برای دوستان 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 11:12pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب اریانا ممنون ولی کیفیتی نداره و همینطور از بخش و یا داخل باکس سفید عکس باشه بهتره
|
دوشنبه 19 اسفند1392 - 11:48pm |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: خیلی ممنون البته برای من مهم قطعات نیستن برای من مهم نوع طراحیه مدار هست که حتی شماره ایسیها هم نباشه میخوام مدار رو دنبال کنم تاببینم به چه سبکی طراحی شده اقای ROSHIK هم اگه اطلاعاتی ویا عکسی دارن دریغ نکنن بالاخره مدارو که نمیشه ساخت حداقل با بررسی بعضی قسمت تجربه کاریمون بالا میره که! درابتدا ازهمه عذرمیخواهم که اونطوریکه تصورمیشه نمیتونم به دوستان اطلاعات بدم وراهنمایی مفیدی داشته باشم چون متاسفانه اطلاعات من ازاین مدارازبیشتردوستان ناقص تره واقعیتش من هنوزحتی یکبارهم مدارخراب زیرباکس پلاستیکی روازنزدیک ندیده ام چه برسه به شناسایی وتحلیل عملکردمدار این هم یک عکس ازقسمت فرمانی مدار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط roshik در سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:35am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:21am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب roshik کسی نسبت به شما چنین فکری نداره تازه دارم متوجه میشم همه بچه خوبن وواقعا هم دارن کمک میکنن از جمله شما بابت عکستون خیلی ممنونم کیفیتش عالیه حالا درست مواد سیاه ریختن توش ولی کیفیتش عالیه میگم از پشتش هم عکسی نداری
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:33am |
|
 |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mahdi8877 نوشته است: سلام جناب اریانا ممنون ولی کیفیتی نداره و همینطور از بخش و یا داخل باکس سفید عکس باشه بهتره مهدی جان قسمت داخل باکس سفید تو رزین هستش تو نت فقط همین یه عکس داخل باکس سفید هستش که توسط محمود51 آپ شده والان جناب روشیک گذاشتند البته فکر کنم عکسی دیگر توسط مستر متال مدیر انجمن ایران تی کی از داخل باکس سفید که در صفحه اول توسط مهندس حمید گذاشته شد از دستگاهی که واسه یکی از کاربرهای اینجا به اسم پنامنا هستش و ظاهرا این دستگاه قسمت باکس سفیدش داخل رزین نیست و اگر ایشون همکاری کنن فکر کنم کمک بزرگی به دوستان کردند
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:41am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: سلام جناب roshik کسی نسبت به شما چنین فکری نداره تازه دارم متوجه میشم همه بچه خوبن وواقعا هم دارن کمک میکنن از جمله شما بابت عکستون خیلی ممنونم کیفیتش عالیه حالا درست مواد سیاه ریختن توش ولی کیفیتش عالیه میگم از پشتش هم عکسی نداری عکسهایی که ازاین فلزیاب داشتمومجددابررسی کردم متاسفانه حتی یک عکس ناقصم ازپشت فیبرگیرم نیومدامالازمه بگم که داشتن عکس پشت فیبرهم کمکی نمیکنه چون فیبرش دوروهست وکلی لاین مسی اززیرقطعات ردشده که نمیشه مسیرشونوبدون دراوردن ایسی هاپیش بینی کرد
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:44am |
|
 |
ali222
کاربر حرفه ای
|
والا من تا حالا صدها برد نو کهنه رادیو تلویزیون و و و دیدم این مدار انچنان سوخته و ذوب شده اصلا باور ندارم برد یک فلزیاب باشه اگر روی این برد به هر موادی جهت پوشاندن استفاده کرده باشن نباید اینقدر قطعات پوسیده و زنگ زده باشه خیلی عجیبه برام انگار زیر خاکستر گرم بوده. شما به اون پتانسیومتر مولتی ترن و سوکت کناری اون نگاه کنید خوب خازنهای عدسی کلا بالاشون سوخته خازنهای الکترولیت هم کلا پلاستیک بنده ذوب شده کسی همچین کاری با یک فلزیاب ارزشمند نمیکنه
آخرین بار توسط ali222 در سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:49am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:46am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون کاش این دوستمون میومد چند تا عکس باکیفیت میذاشت اصلا خیلی مدار و قطعاتش فشرده هستن این فلزیاب تفکیک هم داره؟
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 12:48am |
|
 |
|