نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
جناب محمود معلومه ماسفت لورنز کانال n هستش و میتونه چند گزینه باشه مثل irfp460 یا stw12nk80z یا irfp250 یا fsm1016 بالاخره این ماسفت ها درایو میشن برای لورنز والا من هم اطلاعاتم به همون اندازه هست که در تاپیک لورنز گذاشتم هرکیه یه ایرانی هستش یبار هم به ایمیلم که پیام گذاشته بود که یکی از رفیقام لورنز هک کرده بود و از روش ساخته بود و به من فقط گفت بود برنامه نویسی بلدی یا نه؟ من هم بهش ایمیل دادم ولی جواب نداد که نداد الان از این ماجرا 1 سال بیشتر میگذره
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 2:05am |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
خوب مهدي جان اگه اين فلزياب شبيه لورنز هست شما كه بايد راحت بتونين آيسيها رو حدث بزنين متاسفانه مدتيه كه من نميتونم به ژئوتك لوگين بشم ثبت نام هم ميكنم با مشكل رو برو ميشم فكر ميكنم اونها هم من رو تحريم كرده اند چيكار كنم دنياي فلزياب هم ازم خسته شده ديكه 
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 2:10am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: جناب محمود معلومه ماسفت لورنز کانال n هستش و میتونه چند گزینه باشه مثل irfp460 یا stw12nk80z یا irfp250 یا fsm1016 بالاخره این ماسفت ها درایو میشن برای لورنز والا من هم اطلاعاتم به همون اندازه هست که در تاپیک لورنز گذاشتم هرکیه یه ایرانی هستش یبار هم به ایمیلم که پیام گذاشته بود که یکی از رفیقام لورنز هک کرده بود و از روش ساخته بود و به من فقط گفت بود برنامه نویسی بلدی یا نه؟ من هم بهش ایمیل دادم ولی جواب نداد که نداد الان از این ماجرا 1 سال بیشتر میگذره مهدی جان نوع کانال منفی بودنش مشخصه بنظرشماباچه اطمینانی میشه گفت که IGBTنیست چون دربسیاری ازخصوصیات مداری IGBTازMOSFETارجح تره
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 2:22am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
مشخصه که ماسفته از نوع درایور ش معلومه البته تااونجاییکه من میدونم متاسفانه اطلاعات کاملی نداریم
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 2:29am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: مشخصه که ماسفته از نوع درایور ش معلومه البته تااونجاییکه من میدونم متاسفانه اطلاعات کاملی نداریم درسته بایدازدرایوش متوجه قطعه شد لطف میکنین چیزهایی که ازنوع درایوش دستگیرتون شده اینجابیارین
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 2:44am |
|
 |
roshik
کاربر حرفه ای
|
شب بسارخوبی بوداگرچه خوابمونوحروم کردیم اما بادوستان بحث های خوبی روبدون بحث های حاشیه ای داشتیم ازهمه دوستانی که توبحث های علمی شرکت کردندخصوصااقامهدی واقاناصرکمال تشکررادارم به امیدموفقیت برای همه عزیزان 
|
سه شنبه 19 اسفند1392 - 3:00am |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
روشيك جان براي اينكه بتوني igbt رو درايو كني بايد از آيسي درايورش استفاده كني اما در مورد اينكه دو مسير به كليد زني فرمان ميدند جاي تامل هست لطفا در اين مورد تحقيق كنين و اگه ممكنه يه شماتيك هم براي قسمت درايو لوپ ترسيم كنين
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 1:23pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حميد منظور خاصي ندارم ولي فكر ميكنم شما اين روزا كم در نت فعاليت ميكنين به نظرم مخفيانه دارين mdl رو مهندسي معكوس ميكنين درسته ؟  و همچنين آقاي كرمي شما هم نيستين شما هم در اين زمينه فعاليت ميكنين ؟ اگه اينطوريه خواهشا هر چي اطلاعات جمع كردين به اشتراك بگزارين هر چي باشه اگه همگي با هم كار كنيم بهتر نتيجه ميگيريم 
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 4:48pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

نه ناصر جان هستم و کم و بیش داستان رو دنبال میکنم! تا شما هستی ما جسارت نمیکنیم! بنده نظر خودم رو بارها در خصوص فلزیاب های پالسی عرض کردم. بنظر من اگر هدف اصلی برد بالا باشه که البته ظاهرا برای همه همینطوره ؛ باید توجه داشت که رنج برد پالسی ها مشخصه. حالا در خصوص این دستگاه خاص اگر ادعا شده مثلا 10 متر میزنه خب این چیزیه که جز یک نفر هیچکسی ادعاشو نکرده و کاملا ثابت نشدست. از طرفی فرکانس کاری این فلزیاب نشون میده که به ذرات بسیار حساسه و به همین لحاظ هم هست که فقط با لوپ بزرگ خوب جواب میده که طبیعتا لوپ بزرگ هم خیلی جاها قابل استفاده نیست و این فلزیاب رو از کاربرد همه منظوره در موقعیتهای مختلف خارج میکنه. بهر حال من سر حرف خودم هستم. اگر دوستان ثابت کنن توانایی ویژه و بسیار فراتر از پالسی های معمولی در این دستگاه وجود داره ؛ بنده آماده هستم اگر کسی دستگاه رو خواست بفرسته روش کار کنم. ولی فعلا ظاهرا خود دوستان مشغول هستن و نیازی به بنده نیست. امیدوارم اون چیزی که مطلوب همه عزیزان هست حاصل بشه و این مسیر چندین ساله کار روی مدارات مختلف پالسی بالاخره به نتیجه ای برسه که دوستان هنوز چند روز از نتیجه گیری نگذشته دنبال مدار دیگه ای نرن!
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 4:59pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا حمید منم باور نمیکنم چنین بردی داشته باشه ولی بخاطر بچه ها میگم چشم من هم اعلام کردم که اگه فلزاب در اختیارمون باشه مهندسی معکوسش میکنیم ولی فکر نکنم کسی بده
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 5:19pm |
|
 |
|