نویسنده |
پیغام |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آقا مهدي وآقا حميد اونقدر در نت از ماسفت خونده ام كه باور كنين همه چي رو ماسفت ميبينم آخرش نتونستم بفهمم چطوري ميشه يك ماسفت قدرت رو با دو ورودي پالس درايو كرد مگر اينكه از دو فركانس متفاوت استفاده كنيم كه در اون صورت هم تداخل پيش مياد و يا اينكه از هر مسير يك نيم سيكل ولي با ولتاژ پلاريته معكوس استفاده كنيم اين اثر ميدان رو كي كشف كرد ديگه مخم هم داره صوت ميكشه و ماسفتي ميشه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 5:49pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ما نفهمیدیم شما میخوای این مدار رو کپی کنی یا یه چیز دیگه خودت بسازی؟! در هر صورت در مدارات دیجیتال که پالس رو همه جوره میشه از یک مسیر برای درایو استفاده کرد واقعا نیازی به دو مسیر درایو وجود نداره و معنی هم نداره! بنظر من که چنین چیزی اینجا نباید باشه. بهرحال تنها نکته ای که بنظرم میرسه و در ماسفتها قبلا دیدم این هست که برای سرعت بیشتر در سوئیچ هنگام روشن به خاموش مثلا اگر با ولتاژ مثبت درایو صورت بگیره بجای بازگشت به ولتاژ صفر از یک ولتاژ منفی استفاده میشه تا سرعت خاموش شدن بیشتر باشه. این هم فکر نمیکنم نیاز به مسیر دوم داشته باشه.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 5:59pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
يك سلام و يك كلام بنده دستگاهى به اسم ام دى ال ندارم كه تقديم دوستان اساتيد كنم اما خداشاهده اونقدر آدم ميشناسم كه با داشتن بهترين دستگاهها و چند سالي كه تو خط اينكارها هستن نتونستن به چيزى برسن اما سوال اينجاست كه يه عده فقط از اطلاعات ديگران استفاده ميكنند براى ساخت و فروش دستگاه به مولا اگه همين ام دى ال هم ساخته بشه باعث سوء استفاده يه عده قرار ميگيره حرف من اينه كه اونيكه اون بالا نشسته بخواد بده ميده نيازى نيست بري دنبال جنس و دفينه اما يه عده احساس ميكنن اگه همين دستگاه اگه راه بيفته تمام دفينه ها قل و غم ميشه نه داداها خودتون افتادين تو اين خط و ميدونيد ترك كردنش سخته ولى واقعا يه عده ندارن كه دستگاه بخرند و اگه تو اين انجمن ها ميچرخن به خاطر ارضاع كردن اين ميلشونه /بنده با اين سواد كم الكترونيكم چندين مدار فلزياب ساختم كه سرشون همين چنس استاد حميد عزيز بوده اما با چيزهايكه از دوازده رگولاتور شنيدم و ديدم دوست دارم بسازمش اما تعدد زياد مدلها نميشه تمركز خاصى براى ساخت داشت و همينطور ام دى ال كه اگه واقعا كسى داره لطف كنه براى استاد حميد بفرسته تا بلكن ساخته بشه خالى از لطف نيست اما بينى و بين الهى دل داشته باشيد تا شايد بشه نقطه زن خوبى داشته باشيم اما همونطوركه گفتم داشتن يك نقطه زن قابل قبول فقط اميدخاطر دادن به بچه هاى افتاده تو اين خطه وگرنه روزى دهنده خداست پس بياييد يه لطفى به هم بكنيد كه روزهاى زندگيمون داره به تباهى ميره مصداق اين شعر : روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست @@ ميدهت روزى ولى ، از عمر روزى ميبرد
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:05pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام ارش جان منم حرفتو قبول دارم ولی خب دیگه امیر جان گفتن که اون فلزاب DX7000 چه بردی دارن بزار برسه دستمون درستش کنم و تست بگیرم کپی میکنم میذاریم تو سایت هر کی خواست بسازه و بقیش هم حرف شماست که خدا باید بخواد یبخش دیگش هم فقط فلزیاب نیست که اون زمین هم باید یچیزی توش باشه اخه منم این اعتقاد رو دارم که اگه کلون پی ای رو هم ببری بیرون بخواد بار در بیاد(اگه خدا بخواد) از نیمتری هم کلون سنس میکنه و بار در میاد یکی از همشهری های ما فقط با ی تراکتور که اون قسمت چنگگ پشت تراکتور میندازه رو زمین تقریبا 25 سانت 40 سانت فرو میره در زمین بعد شروع میکنه به حرکت یدفه بعد 40 متر نوک اون چنگگها تو 35 سانتی گیر میکنه به یه کوزه یا حالا خمره میاره بالا وداخلش 100 سکه طلا بوده الان طرف یکی از کارایی که کرده رفته با پولش چندتا ماشین سنگین FH خریده داده براش کار میکنن
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 6:27pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: جناب محمود معلومه ماسفت لورنز کانال n هستش و میتونه چند گزینه باشه مثل irfp460 یا stw12nk80z یا irfp250 یا fsm1016 بالاخره این ماسفت ها درایو میشن برای لورنز والا من هم اطلاعاتم به همون اندازه هست که در تاپیک لورنز گذاشتم هرکیه یه ایرانی هستش یبار هم به ایمیلم که پیام گذاشته بود که یکی از رفیقام لورنز هک کرده بود و از روش ساخته بود و به من فقط گفت بود برنامه نویسی بلدی یا نه؟ من هم بهش ایمیل دادم ولی جواب نداد که نداد الان از این ماجرا 1 سال بیشتر میگذره آقا مهدی بینهایت بابت پیشنهاداتت ممنونم. انشاءالله همیشه دنیا به کامت باشه. البته در مورد FSM1016 که هیچ نوع اطلاعاتی پیدا نکردم. راستی یکبار که از مسدر متال پرسیدم گفت روی اون ماسفت تونسته بود اسم شرکت Intersil رو ببینه. ولی در سایت اینترسیل هم هرچی گشتم ماسفتای ولتاژ بالای قدر پیدا نکردم.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:40pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: يك سلام و يك كلام بنده دستگاهى به اسم ام دى ال ندارم كه تقديم دوستان اساتيد كنم اما خداشاهده اونقدر آدم ميشناسم كه با داشتن بهترين دستگاهها و چند سالي كه تو خط اينكارها هستن نتونستن به چيزى برسن اما سوال اينجاست كه يه عده فقط از اطلاعات ديگران استفاده ميكنند براى ساخت و فروش دستگاه به مولا اگه همين ام دى ال هم ساخته بشه باعث سوء استفاده يه عده قرار ميگيره حرف من اينه كه اونيكه اون بالا نشسته بخواد بده ميده نيازى نيست بري دنبال جنس و دفينه اما يه عده احساس ميكنن اگه همين دستگاه اگه راه بيفته تمام دفينه ها قل و غم ميشه نه داداها خودتون افتادين تو اين خط و ميدونيد ترك كردنش سخته ولى واقعا يه عده ندارن كه دستگاه بخرند و اگه تو اين انجمن ها ميچرخن به خاطر ارضاع كردن اين ميلشونه /بنده با اين سواد كم الكترونيكم چندين مدار فلزياب ساختم كه سرشون همين چنس استاد حميد عزيز بوده اما با چيزهايكه از دوازده رگولاتور شنيدم و ديدم دوست دارم بسازمش اما تعدد زياد مدلها نميشه تمركز خاصى براى ساخت داشت و همينطور ام دى ال كه اگه واقعا كسى داره لطف كنه براى استاد حميد بفرسته تا بلكن ساخته بشه خالى از لطف نيست اما بينى و بين الهى دل داشته باشيد تا شايد بشه نقطه زن خوبى داشته باشيم اما همونطوركه گفتم داشتن يك نقطه زن قابل قبول فقط اميدخاطر دادن به بچه هاى افتاده تو اين خطه وگرنه روزى دهنده خداست پس بياييد يه لطفى به هم بكنيد كه روزهاى زندگيمون داره به تباهى ميره مصداق اين شعر : روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست @@ ميدهت روزى ولى ، از عمر روزى ميبرد خداوکیلی والحقّ والانصاف هم همینطوره ولا غیر. 6 ساله بدبخت این جامون شدیم که بار وحشتناکی داره ولی دستمون به یه ده-شاهی هم نرسید.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:43pm |
|
|
جاوید
استاد
|
mahmood51 نوشته است: arash99 نوشته است: يك سلام و يك كلام بنده دستگاهى به اسم ام دى ال ندارم كه تقديم دوستان اساتيد كنم اما خداشاهده اونقدر آدم ميشناسم كه با داشتن بهترين دستگاهها و چند سالي كه تو خط اينكارها هستن نتونستن به چيزى برسن اما سوال اينجاست كه يه عده فقط از اطلاعات ديگران استفاده ميكنند براى ساخت و فروش دستگاه به مولا اگه همين ام دى ال هم ساخته بشه باعث سوء استفاده يه عده قرار ميگيره حرف من اينه كه اونيكه اون بالا نشسته بخواد بده ميده نيازى نيست بري دنبال جنس و دفينه اما يه عده احساس ميكنن اگه همين دستگاه اگه راه بيفته تمام دفينه ها قل و غم ميشه نه داداها خودتون افتادين تو اين خط و ميدونيد ترك كردنش سخته ولى واقعا يه عده ندارن كه دستگاه بخرند و اگه تو اين انجمن ها ميچرخن به خاطر ارضاع كردن اين ميلشونه /بنده با اين سواد كم الكترونيكم چندين مدار فلزياب ساختم كه سرشون همين چنس استاد حميد عزيز بوده اما با چيزهايكه از دوازده رگولاتور شنيدم و ديدم دوست دارم بسازمش اما تعدد زياد مدلها نميشه تمركز خاصى براى ساخت داشت و همينطور ام دى ال كه اگه واقعا كسى داره لطف كنه براى استاد حميد بفرسته تا بلكن ساخته بشه خالى از لطف نيست اما بينى و بين الهى دل داشته باشيد تا شايد بشه نقطه زن خوبى داشته باشيم اما همونطوركه گفتم داشتن يك نقطه زن قابل قبول فقط اميدخاطر دادن به بچه هاى افتاده تو اين خطه وگرنه روزى دهنده خداست پس بياييد يه لطفى به هم بكنيد كه روزهاى زندگيمون داره به تباهى ميره مصداق اين شعر : روزى بى منت از يزدان گرفتن مفت نيست @@ ميدهت روزى ولى ، از عمر روزى ميبرد خداوکیلی والحقّ والانصاف هم همینطوره ولا غیر. 6 ساله بدبخت این جامون شدیم که بار وحشتناکی داره ولی دستمون به یه ده-شاهی هم نرسید.
درود بر شما محمود جان به یکی از بچه های سایت بگو تا با 35 بیاد برات بزنه و دیگه راحت بشی مطمعن باشید که دقیق روی هدف نقطه میکنه
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 7:46pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب محمود خواهش میکنم شماره رو من اشتباه تایپ کردم شماره اصلی اینه FS10SM16A
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:22pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: درود بر شما محمود جان به یکی از بچه های سایت بگو تا با 35 بیاد برات بزنه و دیگه راحت بشی مطمعن باشید که دقیق روی هدف نقطه میکنه امکان نداره. یعنی کار دستگاه و دستگاه زن نیست. بار تو عمق حدود 20 متری با حجم عظیم و چند هزار ساله قابل مقایسه با تستها و یا حتّی بارای قدیمی کوچک نیست. با نقطه زن از صد طرف میزنیش، کارو جمع میکنی و سیگنالای حاشیه ای رو حذف میکنی باز هم وقتی میری پایین میبینی چند متر خطا کردی. ضمناً مسأله و مانع اصلی اونجا اون طلسم و دیو لعنتیشه که معتقدیم همون لعنتی ام دی المونو به این روز انداخت. این لعنتیا اونقدر قشنگ بازی میدنمون و عمرهای مارو تلف میکنن که نگو.وقتی سیگنال اورلود خفن رو راحت سایلنت میکنن و وقتی طلسم شکن میبری سیگنال بر میگرده، بعد از مدتی بر میگردن و باز یه جور دیگه بازیو شروع میکنن دستگاهو خاموش یا خراب میکنن ...........و همینطور قصّه ادامه داره. بعد عمری به حرفای دوستی که 15 سال پیش منو نصیحت کرد رسیدم که مدام میگفت :"با دستگاه فقط میتونی چند تا آفتابه-لگن پیدا کنی چونکه عمدۀ بارای ارزشمند طلسم دارن پس 99% طلسم شکنی مهمه و 1% دستگاهه " و من دستگاه-گرا باهاش بحث میکردم که فقط دستگاه، طلسم زاییدۀ کلّاشهاست. البته اون تو طلسم شکنی زن جوونشو از دست داد و ............ که مفصّله.
آخرین بار توسط mahmood51 در سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:40pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:29pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: سلام جناب محمود خواهش میکنم شماره رو من اشتباه تایپ کردم شماره اصلی اینه FS10SM16A بابت عنایتت باز هم ممنونم. دیدمش. چیز خوبیه ولی مطمئناً این نمیتونه باشه چراکه ظاهرش به طور واضح با اصلیه فرق داره. اصلیش قالب TO-247 داره و این قالب TO-3P . بازم سپاسگزارم.
|
سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:37pm |
|
|
|