انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:42am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب محمود میتونه از نوع زمینش هم باشه برا من هم اینجور چیزی پیش اومده ولی میتونه از جنس زمین منظورم خاک و سنگش باشه ها! من خودم تنهایی موتور بابام رو برمیداشتم میرفت بیابون وجاهی قدیمیو ترسناک بعضی وقت شب هم تنها توبیابون و اینجور جاها بودم ولی چنین چیزی ندیدم شغال و روباه وکفتار دیدم ولی جن ودیو ازون جور چیزارو نه! من همیشه پیشم حرز امام جواد (ع) و ایت الکرسی هست که پیشنهاد میکنم که شماها هم داشت باشید اثراتی این حرز امام جواد(ع) داره که حتی در برنامه سمت خدا هم یسری از مردم اتفاق هاشون میگفتند که چگونه این حرز مهار شون کرده وحفظشون کرده البته خیلیا به من میگن بیماریم هم بخاطر همینه که تنها تو او نجا ها میرفتم و سنگین بوده و نمیدونم جن ها اذیتت میکنن چون ازمایشام همش درستهو میگن سالمی ولی وضعیتم اینطوره ولی من این حرفارو قبول ندارم البته نه همشو بعضی مسائلشو قبول دارم
یعنی میتونه فلزیابت هم مشکل داشته باشه نه اینکه خراب باشه فلزیاب خوبی نباشه و تو این مدل زمینها جوابگو نباشه

سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:44pm
استاد
استاد

mahmood51 نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
محمود جان به یکی از بچه های سایت بگو تا با 35 بیاد برات بزنه و دیگه راحت بشی مطمعن باشید که دقیق روی هدف نقطه میکنه

امکان نداره. یعنی کار دستگاه و دستگاه زن نیست. بار تو حدود 20 متری با حجم عظیم و چند هزار ساله قابل مقایسه با تستها و یا حتّی بارای قدیمی کوچک نیست. با نقطه زن از صد طرف میزنیش، کارو جمع میکنی و سیگنالای حاشیه ای رو حذف میکنی باز هم وقتی میری پایین میبینی چند متر خطا کردی. ضمناً مسأله و مانع اصلی اونجا اون طلسم و دیو لعنتیشه که معتقدیم همون لعنتی ام دی المونو به این روز انداخت. این لعنتیا اونقدر قشنگ بازی میدنمون و عمرهای مارو تلف میکنن که نگو.وقتی سیگنال اورلود خفن رو راحت سایلنت میکنن و وقتی طلسم شکن میبری سیگنال بر میگرده، بعد از مدتی بر میگردن و باز یه جور دیگه بازیو شروع میکنن دستگاهو خاموش یا خراب میکنن ...........و همینطور قصّه ادامه داره. بعد عمری به حرفای دوستی که 15 سال پیش منو نصیحت کرد رسیدم که مدام میگفت :"با دستگاه فقط میتونی چند تا آفتابه-لگن پیدا کنی چونکهه عمدۀ بارای ارزشمند طلسم دارن پس 99% طلسم شکنی مهمه و 1% دستگاهه " و من دستگاه-گرا باها ش بحث میکردم که فقط دستگاه طلسم زاییدۀ کلّاشهاست. البته اون تو طلسم شکنی زن جوونشو از دست داد و ............ که مفصّله.

درود بر شما
محمود جان شما یه ردیاب 35 نیاز داری و اگه این هدفی که میگی یه تپه باشه یک لودر که ظرف 4 یا 5 ساعت تپه را با سطح خاک یکسان کنه و چهارتا چاه کن خوب که بتونن نقطه مورد نطر را حفاری کنند و اگه جنس داخل غار هست شما باید غار شناس و نسخه دستتون باشه یا یه کارشناس خبره باید شما را همراهی کنه. در ضمن نه دیوی هست نه جنی نه طلسمی اینها همش توهمات هست که اطرفیانت به شما تلقین کردن برای تست گفته من هم بیا و با 35 نقطه را تعیین کن و چند نمفر را گیر بیار که اونجا را بکنه ولی از جن و این ات اشغالها پیش اونها چیزی نگو و اون حفارها هم ترسو نباشند اگه این کار کنید خواهید دید که هیچی نیست و اون چند نفر هم کار خودسون را میکنند اینکه دستگاه شما سوخته دلیل علمی باید داشته باشه نه دلیل خیالی. اخه ادم عاقل دیو را چه گفتن که دستگاه بسوزنه

سه شنبه 20 اسفند1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خواهشا هر كي در مورد mdl اطلاعاتي داره اينجا بيان كنه
و موضوع تاپيك رو منحرف نكنيم

سه شنبه 20 اسفند1392 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ما نفهمیدیم شما میخوای این مدار رو کپی کنی یا یه چیز دیگه خودت بسازی؟! :D
در هر صورت در مدارات دیجیتال که پالس رو همه جوره میشه از یک مسیر برای درایو استفاده کرد واقعا نیازی به دو مسیر درایو وجود نداره و معنی هم نداره! بنظر من که چنین چیزی اینجا نباید باشه. بهرحال تنها نکته ای که بنظرم میرسه و در ماسفتها قبلا دیدم این هست که برای سرعت بیشتر در سوئیچ هنگام روشن به خاموش مثلا اگر با ولتاژ مثبت درایو صورت بگیره بجای بازگشت به ولتاژ صفر از یک ولتاژ منفی استفاده میشه تا سرعت خاموش شدن بیشتر باشه. این هم فکر نمیکنم نیاز به مسیر دوم داشته باشه.

نه حميد جان فكر ميكنم در اين mdl از تكنيك خاصي استفاده شده كه در ساير فلزيابها نيست فقط ميخوام اساس كارش رو بدونم
به نظر م عمق زني 10 متر اگر در هوا هم باشه در دنياي نقطه زنها در نوع خودش يك پديده هست :-o

سه شنبه 20 اسفند1392 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مهدی درست میفرمایی و مطالبتو فبول دارم . من از لحاظ محافظت تا اینجا مشکلی نداشته ام تا حالا هم به من ذره ای نزدیک نشدن و کاری نکردن. فقط یکبار یکی هیبت کاملشو نشونم داد که مردم و زنده شدم. بیشتر هم میلم به حفظ کردن اذکار و خوندن همه روزه اونهاست تا حملشون. ولی اینا در کار اصلی خیلی راحت اخلال میکنن. مشکل هم اصلاً از خاک نیست. خاکش که نگو مثل سنگ سفت و یک تیکه و البته کاملاً خنثی که اصلاً دستگاهها نمیزننش. حتی، حتی فلزو که زیرش میذاری بهتر از هوا میزنه.

آقا جاوید میفرمایید توهمه؟ خوب کاری نداره. اگر از بچه های تهران هستیدیا کسی هست بیایید ببرمتون جایی اطراف الموت. (این جا سوای اونجاییه که 6 ساله آوارشیم) هر چی هم میخوایید از این ردیاباتون بیارید. بنده خودم با PD و ام دی ال زدم. وقتی خواستیم کارو جمع کنیم و نقطه کنیم انواع مسایل پیش آوردن. خدایی میبرمتون پای کار. اگه تونستید کارو شروع کنید هیچ چشمداشتی هم ندارم. کار مال شما. کاملاً مستنده. البته باید نقطه کردن به معنای واقعی کلمه باشه که بهترینش با یک پالسی انجام میشه. اونجا دو تا سربار داره + یک بار بزرگ مشخص. بار بزرگش باید 10-8 متر عمق داشته باشه.
بسم الله. ما 2 سال پیش زدیمش و بعد از کارایی که کردن بیخیالش شدیم و برگشتیم دیگه هم سمتش نرفتیم. یه خراشم به زمینش ننداختیم. الآن هم وقت خوبیه برای رفتن. وگرنه از بعد از عید تا آخر خرداد میشه چوپان بازیو.....

سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:01pm
استاد
استاد

mahmood51 نوشته است:
آقا مهدی درست میفرمایی و مطالبتو فبول دارم . من از لحاظ محافظت تا اینجا مشکلی نداشته ام تا حالا هم به من ذره ای نزدیک نشدن و کاری نکردن. فقط یکبار یکی هیبت کاملشو نشونم داد که مردم و زنده شدم. بیشتر هم میلم به حفظ کردن اذکار و خوندن همه روزه اونهاست تا حملشون. ولی اینا در کار اصلی خیلی راحت اخلال میکنن. مشکل هم اصلاً از خاک نیست. خاکش که نگو مثل سنگ سفت و یک تیکه و البته کاملاً خنثی که اصلاً دستگاهها نمیزننش. حتی، حتی فلزو که زیرش میذاری بهتر از هوا میزنه.

آقا جاوید میفرمایید توهمه؟ خوب کاری نداره. اگر از بچه های تهران هستیدیا کسی هست بیایید ببرمتون جایی اطراف الموت. (این جا سوای اونجاییه که 6 ساله آوارشیم) هر چی هم میخوایید از این ردیاباتون بیارید. بنده خودم با PD و ام دی ال زدم. وقتی خواستیم کارو جمع کنیم و نقطه کنیم انواع مسایل پیش آوردن. خدایی میبرمتون پای کار. اگه تونستید کارو شروع کنید هیچ چشمداشتی هم ندارم. کار مال شما. کاملاً مستنده. البته باید نقطه کردن به معنای واقعی کلمه باشه که بهترینش با یک پالسی انجام میشه. اونجا دو تا سربار داره + یک بار بزرگ مشخص. بار بزرگش باید 10-8 متر عمق داشته باشه.
بسم الله. ما 2 سال پیش زدیمش و بعد از کارایی که کردن بیخیالش شدیم و برگشتیم دیگه هم سمتش نرفتیم. یه خراشم به زمینش ننداختیم. الآن هم وقت خوبیه برای رفتن. وگرنه از بعد از عید تا آخر خرداد میشه چوپان بازیو.....

درود بر شما
محمود جان هیچی وجود نداره یا واقعا توی این 40 سال من با هاش روبرو نشدم و یا اینکه با اون روبرو شدم و اون را عادی فرض کردم کسی که با هاش کار میکنم از بس نترس و روانی هست که میگه من با اونها رفیق هستم و کاری به من ندارند و شاید 25 سال باشه که فقط حفاری کرده و نبش قبر کرده و حتی مواردی گفته که بچه ها را سر کار اینچنین موجوداتی مزاحم حفاری اونها هستند و من میرفتم اونجا و سر محل حاضر میشدم و اونها دیگه کاری به بچه های حفار ندارند یکی دیگه از اونها هم میگن که جن توی بدنش هست و همکار همین اقا هست ولی خدایشش من چند مدتی که باهاشون بیرون رفتم نه جنی دیدم نه توهمی.فقط یه مورد داشتم که اونجا شاید بیشتر از 1000 جغد ظاهر شد و سرو صدای وحشتناک می کردند که همین رفیقم هم با هام بود بهش گفتم تا یه زنگ بزنم چندتا اسلحه شکاری بیارن یه مشت جغد شکار کنیم که در جوابم گفتن اینها جغد نیستن و همون جن یا طلسم هستند که فردا شب رفتیم همونجا و حفاری کردیم که یک گور و دو تا فلز یک کیلویی اونجا بیرون اومد خلاصه دو مورد دیگه هم اونجا حفاری کردیم ولی اتفاقی نیوفتاد و کسی را هم جن یا چیز دیگری نگرفت و یا اگه ما را جن گرفته باشه ما خودمون خبر نداریم.راستش می خوام بیام قزوین و یه سر اونجا بزنم اما تا یکی دو ماه اینده نمیتونم تکون بخورم چون گرفتار بچه داری هستم ولی خدایش یا ما چیزی از این ها میگی حالیمون نیست یا اینکه واقعا به گفته من وجود نداره و شخصا دوست دارم همچنین چیزی را ببینم و از ماجرا حویی در این موارد لذت میبرم. فقط همین را میدونم که انچه اطراف ما نا خوداگاه به جنبش در میاد و عاملی نداره این قدرت و انرزی خود ما هست که باعث این کار میشه که تلقین محرک اصلی این انرزی منفی هست که ما در محیط ایجاد کرده و خودمون از این انرزی که ظاهر میشه میترسیم

سه شنبه 20 اسفند1392 - 10:53pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mdl پر قدرت هست اما:

همانطور که مهندس حمید عرض کردند به ذرات حساسه
واقعا ثبات خوبی هم نداره

این دو مورد رو خودم دیدم به همین خاطر ردش کردم رفت ,
حالا عزیزانی که میخواستن بخرن بیاید پول جمع کنید من خودم میرم ورژن یکش رو از عراق میارم میفرستم برا مهندس حمید.
تا به همه ثابت بشه که افسانه هست یا واقعیت؟

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

چهارشنبه 20 اسفند1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حالا اینطور که جناب اریانا گفت فکر کنم فلزات کوچیک رو بهتر میگیره مثلا فلزیاب لند کرفت 10 در 10 رو با لوپ 1متری در فاصله 190 تا هم میگیره و بیل رو هم که MDL در 3 متر با لوپ 2 متر در 2 متر میزنه لند کرفت با لوپ 1 متر در 1متر در حدود 290 سانت نزدیک 3 متر میگیره
با این حساب لند کرفت قویتره و تفکیک داره وغیره.....

چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
hoshi نوشته است:
mdl پر قدرت هست اما:

همانطور که مهندس حمید عرض کردند به ذرات حساسه
واقعا ثبات خوبی هم نداره

این دو مورد رو خودم دیدم به همین خاطر ردش کردم رفت ,
حالا عزیزانی که میخواستن بخرن بیاید پول جمع کنید من خودم میرم ورژن یکش رو از عراق میارم میفرستم برا مهندس حمید.
تا به همه ثابت بشه که افسانه هست یا واقعیت؟

هوشی جان بخاطر قدرت و فرکانس کاری بالا به ذرات یه خورده حساسه ولی قلقشو بلد باشی اصلا مشکلی نداره!

ولی خدایش ثبات خوبی داره یعنی ما هر جور لوپشو بالا پایین میکردیم و هر بلایی سرش می اوردیم بازم ثباتش رضایت بخشه و تنها با یه بار اوکی زدن دوباره براحتی خوش رو بالانس اتوماتیک میکنه

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
mahdi8877 نوشته است:
حالا اینطور که جناب اریانا گفت فکر کنم فلزات کوچیک رو بهتر میگیره مثلا فلزیاب لند کرفت 10 در 10 رو با لوپ 1متری در فاصله 190 تا هم میگیره و بیل رو هم که MDL در 3 متر با لوپ 2 متر در 2 متر میزنه لند کرفت با لوپ 1 متر در 1متر در حدود 290 سانت نزدیک 3 متر میگیره
با این حساب لند کرفت قویتره و تفکیک داره وغیره.....

نه مهدی جان اتفاقا ام دی ال خوراک دفینه های سنگینه یعنی فلزات بزرگ رو بهتر میزنه و بیشتر از این نظر محبوبه که القای پالس بالایی داره

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 20 اسفند1392 - 1:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure