نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mahdi8877 نوشته است: فلزیابی که تفکیک نداره نیاز به بار پردازشی نداره که شما مدار ماینر رو نگاه کن با اون میکرو ATMEGA8 داره پالس میسازه و نزدیک به 15 نمونه یا سمپل از کل سیگنال میگیره بعد پردازش برای تفکیک مقایسه ها و و غیره وارسال دیتا به میکرو و دریافت دیتا از میکرو 32 به خودش اینهم رو تازه از2 تا میکرو استفاده شده از اونجاییکه میکروش قدیمیه و فاقد A/D با دقت بالا هست به احتمال A/D باشه ولی نمیشه قطعی گفت که میکرو هم نیست همه اینها به داشتن این فلزیاب و تحلیلش بر میگرده و نه به عکس البته جناب اریانا اگه چندتا عکس درست وحسابی بگیره باز یخورده جلو میفتیم ولی نه قطعی گرچه من اصلا قبولش ندارم و میدونم حتی اگه خود فلزیاب رو داشته باشی هم باز چنگی به دل نمیزنه البته نسبت به این تعریف هایی که شده وگرنه خیلی هم ردش نمیکنم فقط یخورده بزرگش کردن و از تکنولوژی خاصی بر خوردار نیست اون شماره ایسی ها هم همش از تحلیل عکس هست وگرنه میتونه غلط باشه حداقل یه عکس از پشت برد بود باز بیشتر قضیه باز میشد مهدی جان خدایش من حال میکنم اینجا در مورد این سیستم بحث علمی میشه ولی واقعیتها یه خورده داره زیر سوال میره از نظر من به این دستکاه با دید یه فلزیاب حد متوسط نگاه بشه خیلی بهتره تا افسانه خدایش گفتم که بچه ها رویایی فکر نکنن یه وقت اگر این فلزیابو داشته باشن دیگه کار تمومه این واقعیته من خودم شخصا علاقه زیادی به جی پی دارم تا ام دی ال راستی مهدی جان من دوربین گوشیم 2 مگا پیکسل هستش یه 2 تا عکس گذاشتم چند صفحه قبل یه نگاه دیگه بنداز اگه مناسبه تا من هر جور بگین براتون عکس بگیرم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:12pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون اریانا والا نمیدونم اون دیگه برمیگرده به هنر عکاسیت ولی عکس از بخش جعفه سفید باشه بهتره حالا شما سعی خودتو بکن
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:14pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
اگه آيسي max232 باشه فقط ميتونه از بافرش استفاده كنه تا كمبود سرعت adc رو جبران كنه داده ها هم به صورت سريال به a2d منتقل ميشند
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:17pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
محمود جان ميشه بيزحمت عكس پشت فيبر باكس سفيد رو بزارين تا آقا مهدي بررسيش كنه فكر كنم فيبره دست آقا روشيكه به همين خاطر غيبشون زد
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:22pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
درضمن تو عکسی که چند صفحه پیش گذاشته بودن که مواد رزین ریخته بودن دقت کردم اون ایسی 16 پایه که بالای مولتی ترن ابی رنگه پایه ها ی ایسی به کانکتور السی دی وصله که به احتمال زیاد ایسی لچ هست چرا لچ هست بخاطر اینکه اگه ایسی 24 پایه A/D باشه با اون همه پایه حتما انتقال دیتا از این ایسی به میکرو بصورت پارالل هست و میکرو پایه کم میاره و از لچ برای السیدی استفاده میکنه و کی پد اون 2 تا ایسی 18 پایه هم انالوگ سوییچن به شماره ADG528 ایسی شماره 4 100% امپ هست و همین شماره 5 یکی از ایسی هی شماره 10 یا 11 هم 100 % اینم NE555 هست که کنارش اون 2 تا دیود رو که برای تراکوپاور بقول شما هست استفاده شده البته یه قطه شبیه ترانزیستور هم کنارش هست که میتون روگولاتور 500 میلی امپری 78L05 باشه بقیشو نمیتونم بگم چین چون واضح نیستن
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:37pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
مهدي جان چرا از دو تا آيسي آنالوگ سوئيچ استفاده كرده؟ از مدار مشخصه كه چندين لاين از ميكرو به يكي از اين آيسيها ميره پس اون بالاي مولتي ترن آبي رنگ شد لچ يا همون مولتي پلكسر و اين يكي گوشه بالائيه شد max232 پس آيسي انتيگرال گير هم شماره 4 هست درسته؟ آيسي پيش تقويت هم شماره 5 هست درسته؟ پس آيسي تريشهلد كدومه؟ ديجيتاليه؟
آخرین بار توسط zinteredi در پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:04am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 21 اسفند1392 - 11:47pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان با اینکه من خودم الکترونیکه 1 و 2 رو خوندم حتی تو دانشگاه با التماس سر کلاسشون هم رفتم والا هیچی یادم نمونده از مدارات امیتر مشترک بگیر تا تقویت کنندهای دیفرانسیلی و غیره یا همون بخشها اولش که بحث اتم ها و الکترونها و یا محاسبات ار پای و وی پای و غیره.... باور کن خیلیش یادم رفته حالم بهم میخوره ازشون باور کن یه لحظه جناب روشیک از اون ترانزیستور سئوال کردن ومن بررسی کردم دیدم راست میگه با اشتباه بودن پایه ها اصلا ترانزیستور روشن نمیشه اصلا جور در نمیاد والا چرا میره تو انالوگ سوییچ جای بحث وتحقیق داره باید مدار عملا باشه تا تحلیل کرد ولی از میکرو چند لاین میرن انگار به ترانزیستور های کنار این ایسی ها تا پالس معکوس بشه و بعد میرن تو این ایسی تا سوییچ کنن در تایمینگهای خاصی
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:01am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
تريشهلد كدومه؟ چرا از lm358 اينجا خبري نيست يعني مقسم ولتاژ و تريشهلد و مبدل ولتاژ به فركانس نداريم
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:07am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
ایسی پیش تقویت که تو برد پایینیه که احتملا LM709 پلاستیکی و یا NE5534 هست حالا نمیونم شماره 5 چیه یا بخش دیگه انتگرالگیره یا بافر قبل انتگرال گیر یا هم سمپل ان هولد مثل LF398 باشه نظرت چیه ترشهولد به احتمال دیجیتالیه و با نرم افزار کنترل میشه اگه بچه هایی که این مدار رو دارن کمکهای تصویری میکردن جلو میافتادیم ما که تا اونجا راه داشت کمک کردیم بقیش به اونا مربوطه خب احتمال داره داخل A/D 24 پایه کامپراتور داشته باشه
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:10am |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
اخه بحث ترشهولد جداست و به اشتباه ترشهولد نامیده شد تر شهولد استانه صدا نسبت و سیگنال هست بهتره بگیم گراند بالانس که جناب MEE در انجمن تعمیر کاران هم چنین نظری داشتن چون استانه صدا رو میتونیم با نرم افزار کنترل کنیم شما فرض کن که ورودیه ADC داره سیگنال رو تبدیل و میخونه شما میای مقدار خونده شده از ADC رو برابر میکنی با حالا همون متغیر تولید صدا که میتونه PWM باشه یعنی اگه ADC عدد1 رو داشت PWM هم عدد 1 داره نسبت به همین عدد PWM صدا تولید میکنه درسته تا اینجا حالا شما مستقیم عدد ADC رو نریز تو PWM بیا یه شرط بذار بگو اگه مثلا عدد ADC بزرگتر از مثلا 3 بود اون موقع PWM برابر ADC بشه و این شرط میشه ترشهولد و اون عدد 3 که گفتم میشه متغیر ترشهولد فهمیدی ؟ این راهنمایی بود که تونستم برات بکنم به این میگن ترشهولد دیجیتال وگرنه اونی که میگی گراند یالانس هست
|
پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:20am |
|
|
|