انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:14am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فكر ميكنم آيسي 5 همون انتيگرالگير يا سمپل اند هولده كهخروجيشو ميده به max232 كه اونهم ميده به a/d 24 پايه و اونهم به صورت پارالل ميده به ميكرو
آيسي شماره 4 هم مطمعنم lm 709 چون در اون فيبر سوخته از نوع فلزيش استفاده شده
فقط نميدونم چرا از دو عدد آيسي آنالوگ سوئيچ استفاده كرده :-?
اون آيسي هم كه در مدار فيبر ديگه زير خازن 10000 ميكرو هست همون ne5534 هستش منتها چرا از دو عدد آيسي پيش تقويت استفاده كرده نميدونم ~X( :-? :-w

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بخش ترشهولد رو که خوندی؟
البته من خودم LF398 فلزی رو هم دارم میوتنه همین باشه خیلی از امپ ها فلزیشون هم هست
خب گفتم من دیدم که در بعضی مدارات از بافر قبل انتگرالگیر استفاده کردن

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
آقا محمود
فكر كنم شماره ماسفتش رو پيدا كردم
اينهم لينكش
http://www.fairchildsemi.com/ds/FQ/FQA13N80_F109.pdf

سلام. آقا مرسی بابت عنایت راجع به ماسفتش. ولی اینم نیست. اینم که قالبش TO-3PN هست. :-s حداقل ظاهرش که میگه قطعاً این قطعه اصلی نیست. :((
در مورد روی دیگر مدار دیجیتال(باکس سفید) واقعاً عکسی ندارم. شرمندم. در مورد ارسال مدارش به آقا روشیک هم همونموقع در ای میل عرض کردم که این مدارو یکی از دوستان در شهرستان داره و اگر بشه ازش بگیرم در اختیارشون میذارم که متأسفانه با توجه به برخورد آقا روشیک با این قضیه کلّاً وا رفتم و بی انگیزه شدم :( و از اصرار در گرفتنش (از راه پست) منصرف شدم. وگرنه شاید الآن دستم بود. الآن هم نمیدونم هنوز مدارو داره یا بیرون انداختدش یا....

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد گراند بالانس بايد نمونه از اول ميرايي موچ گرفته شه بعد دو تا سمپل پشت سر هم
خوب اتيگرالشون رو كه با آيسي گرفتي با مبدل آنالوگ به ديجيتال مقدار ميگيري هر وقت ميران دو سمپل آخري از 3 سمپل مقدار مشخصي شد با مشخص شدن مقدار و مقايسه اون با مقدار نرمال تريشهلد خوب بازر رو فعال ميكني در اينجا ميشه تفكيك هم سوار كرد
اون سمپل اولي هم گراند بالانسه كه باتغيير اون عدد مد مقايسه ايت هم تغيير ميكنه كه ميشه بالانس اتوماتيك :D

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب محمود یعنی مشکل شما ماسفت و ماسفتهای دیگرو بالا نمیاره؟

ناصر جان درسته اینی که میگی در حالت تفکیک و چند سمپل هست اونی که من گفتم اصلا نیازی به سمپل نداره و خیلی معمولیه مثل برای این مدارهایی که مثل 12 رو گولاتور دیجیتالی شدنه که کنترل سمپل با میکرو نیست
اونی که شما میگی به دامنه پالس هی سمپل هم بستگی داره که چند میکرو ثانیه باشه البته منظور شما رو نفهمیدم اون 2 تا سمپل اخری بصورت دیفرانسیلی به یه انتگرال گیر میره؟ درسته ؟

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
zinteredi نوشته است:
آقا محمود
فكر كنم شماره ماسفتش رو پيدا كردم
اينهم لينكش
http://www.fairchildsemi.com/ds/FQ/FQA13N80_F109.pdf

سلام. آقا مرسی بابت عنایت راجع به ماسفتش. ولی اینم نیست. اینم که قالبش TO-3PN هست. :-s حداقل ظاهرش که میگه قطعاً این قطعه اصلی نیست. :((
در مورد روی دیگر مدار دیجیتال(باکس سفید) واقعاً عکسی ندارم. شرمندم. در مورد ارسال مدارش به آقا روشیک هم همونموقع در ای میل عرض کردم که این مدارو یکی از دوستان در شهرستان داره و اگر بشه ازش بگیرم در اختیارشون میذارم که متأسفانه با توجه به برخورد آقا روشیک با این قضیه کلّاً وا رفتم و بی انگیزه شدم :( و از اصرار در گرفتنش (از راه پست) منصرف شدم. وگرنه شاید الآن دستم بود. الآن هم نمیدونم هنوز مدارو داره یا بیرون انداختدش یا....

محمود جان مهم نيست كه اونموقع از چي استفاده ميكردند فكر ميكنم اين جواب بده چون ماسفت 800 ولتيه اونهم از نوعn

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستی محمود جان از همین لورنز عکس میتونی بگیری یه چند تا اپ کنی ؟ حداقل با این ور بریم

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
جناب محمود یعنی مشکل شما ماسفت و ماسفتهای دیگرو بالا نمیاره؟

ناصر جان درسته اینی که میگی در حالت تفکیک و چند سمپل هست اونی که من گفتم اصلا نیازی به سمپل نداره و خیلی معمولیه مثل برای این مدارهایی که مثل 12 رو گولاتور دیجیتالی شدنه که کنترل سمپل با میکرو نیست
اونی که شما میگی به دامنه پالس هی سمپل هم بستگی داره که چند میکرو ثانیه باشه البته منظور شما رو نفهمیدم اون 2 تا سمپل اخری بصورت دیفرانسیلی به یه انتگرال گیر میره؟ درسته ؟

مهدي جان در مدار مايندرايور از ميكرو براي توليد پالس اصلي وپالسهاي سمپلينگ استفاده شده در اينجا هم بايد اون كار رو بكنيم وهم بايد پالسها رو ديتكت كنيم البته انتيگرالها رو و بعد مقايسه كنيم با تريشهلد
ميشه از dac داخلي و مدار تقويت كننده تفاضلي خود آيسي يا همونAIN1 , AIN0 استفاده كرد
به اين لينك يه سري بزن
viewtopic.php?f=8&t=614&start=120#p12832

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه دلیل دیگه استفاده اینه همه انالوگ سوئئچ هم میتونه بخاطر اون منو تنظیم سنس (SENSE) باشه مثل داتاپالس 3 که با سوئئچ ها مقاومت هارو انتخاب کنی
عکس زیر رو نگاه کن
اخه تفکیک بحث گسترده داره و به چند روش انجام میشه که خارج از بحث هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فكر ميكنم يكي از اونها DAC هست ويكي ديگه آنالوگ سوئيچه
وخروجي ميكرو كه پورتيه واز 256 پله درست ميشه بعد از عبور DAC به پالس ماسفت تبديل ميشه
مثل همين مقاومتهاي R , 2R
يعني جاي اين مقاومتها يهDAC گذاشته

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط zinteredi در پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:27am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 21 اسفند1392 - 1:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , morteza66 و 302 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure