نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
ممنون از شما اقای آریانا ولی منظور من آقای کوهی نیستش. و ارومیه هم نیست.!!!
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:12am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
خوب کانی جان میدونی جریان چیه کوهی که سازننده نیست فروشنده است من گفتم کوهی بخاطر اینکه ایشون هم یکی از فروشنده های معروفه و گر نه این دستگاه ورژن2 رو به احتمال زیاد بچه های جمهوری میزنن و پخش میکنن هر چی هست یه جریان پیچیده و مافیایی در ساخت این mdl8500 با سازننده اصلیش رخ داده که کسی سر از این ماجرا در نمیاره وگر نه هر کسی اطلاعاتی از ساخت ورژن اصلی این دستگاه میداشت تا الان میلیاردر شده بود خلاصه این قضیه mdl8500 و طراح و سازننده اصلیش در هاله ای از ابهام مونده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:21am |
|
|
Kani
استادیار
|
ایشون ادعا میکنن که طراح اصلیش خودشه و قبلا هم به شرکتهای خارجی داده که بفروشند و الانم دوباره میسازه. نحوه تستشم در کل میگه هر چه شما بگید قربان!!! یعنی هر جا خواستیم فلز در اعماق قرار بدیم و خودشون یه جا نظاره گر و ما تست رو طبق میل خود انجام بدیم.ایشون حتی تشریف میارن مکان و شهرستانی که خود تعیین کنیم. قاب دستگاه رو باز میکنه که ما مطمئن بشیم خود ام دی ال هست یا نه. و دیگه آدم میمونه چی بگه!!!
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:32am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
از اینکه خودشون دستگاه رو میارن هرشهری واسه تست بدون که کاسه ای زیر نیم کاسه داره وگر نه کدوم ادم عاقل دستگاهشو اونم به این معروفی ور میداره شهر به شهر تبیلغ کنه این با عقل جور در نمیاد !! یه کاری بکن! بهش بگو عکس از تمامی قسمتهای دستگاه بصورت واضح بگیره الخصوص اون قسمت داخلی که میکروها قرار دارن بگیره بزاره ببینم ورژن 1 هست یا نه!! و بعدش اینکه موقعی که دستگاه روزشن میشه رو ال سی دی اولین چیزی که مینویسه ver.1.1 هستش اگر عکس از این نواحی فرستاد و صحت کارش مشخص شد بعد میریم واسه تست واقعی
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:40am |
|
|
Kani
استادیار
|
خوب اگه اینطوری نگه و شهر ما تشریف نیارن که بازم میگیم کاسه ای زیر نیم کاسه هست که نمیاد!!! عجب داستانی داریم تو ایران.!!!
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:48am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: خوب اگه اینطوری نگه و شهر ما تشریف نیارن که بازم میگیم کاسه ای زیر نیم کاسه هست که نمیاد!!! عجب داستانی داریم تو ایران.!!! والا چی بگم این دوره زمونه الخصوص تو ایران هر کی رو نشناسی بهت سلام کنه فکر میکنی میخاد کلاه سرت بزاره
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:51am |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان راست ميگين آقاي روشيك هيچ كس مجبور نيست اينجا هر كمكي بكنه ولي وقتي شما از من انتظار داري كه در تاپيك dx 7000 اون مدار ديجيتالي dx8000 رو براي دوستان برنامه نويسيش كنم كه من هم فقط به خاطر دوستان بررسيش كردم وديدم كه فقط جنبه نمايشي داره وآقا مهدي هم نمايشي بودن قسمت ديجيتالي رو هم تاييد كردند كه من هم بيخيالش شدم خوب طبيعيه كه من هم ازشما و دوستان انتظار همكاري داشته باشم در ضمن اگر هم قراره وقتي گذاشته بشه وزحمتي كشيده شه بهتره كه روي mdl باشه كه مشهور هم شده و آقاي آريانا مشخصه كه فرصت طلب ها از اين مسائل استفاده كرده وپول خوبي به جيب خواهند زد مگر اينكه اين فلزياب مهندسي معكوس شود ودر اختيار دوستان قرار گيرد بيخود نيست كه به سيستم من همه روزه حمله سايبري ميشود و همونهايي كه رخنه ميكنند بيشك همين فروشنده گانند
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 12:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب ناصر متاسفانه ما هر چی چیزی نمیگیم شما به همون روش خودتون ادامه میدین! من نمیدونم از این صبحتها و ادعاهای شما چه کسی تا الان استفاده ای کرده؟ شما الان چند ماهه توی انجمن با ایدیهای مختلف حضور دارین و هیچ کمک مشخصی به کسی نکردین و هیچ مداری هم نذاشتین که کسی ازش جوابی گرفته باشه! با این حال این ادعا ها مرتبا ادامه داره! بنده میدونم شما در زمینه الکترونیک اطلاعاتی دارین اما اولا این اطلاعات برای یک کار حرفه ای کافی نیست ؛ در ثانی علم بدون هوش و خلاقیت شخصی همون چیزی هست که در هر کتابی وجود داره و باهاش یک پروژه جدید و خوب نمیشه پیاده کرد ؛ و ثالثا علمی که بدرد هیچ کس جز خودتون نخورده انگار که وجود هم نداره! فیلمی هم که شما از مثلا ردیاب خودتون در صفحه قبلی گذاشتین طبق معمول هیچ ارتباطی با این تاپیک نداشت و این روال عادی شما از روز اول توی این انجمن بوده که ظاهرا نمیتونین در چارچوب موضوع تاپیک فعالیت کنین. از این گذشته من نمیدونم این چه جور ردیابی هست که شما ساختین که فرکانس واقعی خروجیش که روی اسیلوسکوپ دیده میشه هیچ ارتباطی با فرکانس نمایش داده شده روی صفحه ال سی دی نداره!!! ماشالا ظاهرا فقط بلد بودین بعضی جزئیات نمایشی از ردیاب FPL-35 رو کپی کنین اما اون چیزی که در خروجی وجود داره حتی از حیث ساخت یک فرکانس ساده هم ارزش نداره چه برسه به پیاده سازی یک سیستم فرکانسی موثر برای ردیابی! خب این هم آخر و عاقبت این همه ادعاهای جنابعالی! اگر برنامه نویسی شما بخواد اینجوری و نمایشی باشه همون بهتره بجای ساخت دستگاههای فلزیاب و ردیاب تشریف ببرین در زمینه تابلو روان و نظیر این کارها فعالیت کنین چون مطمئنا خیلی موفق تر میشین تا اینکه اینجوری وقت دیگران رو هدر بدین. لطفا دیگه هم از بحث خارج نشین و اینقدر به این سیاست کثیف اطلاعات گرفتن از دیگران و اطلاعات ندادن و یک مطلب درست گفتن و چند مطلب غلط گفتن ادامه ندین. بنده این چند روز هم به امید اینکه چیزی از شما در بیاد که بدرد کسی بخوره خیلی تحملتون کردم و خیلی از دوستان بمن پیغام دادن چرا ناصر رو اخراج نمیکنی؟! حالا باز شما بگو بنده با شما کنتاکت پیدا کردم! بنده مگه مرض دارم با کسی بیخودی بقول شما کنتاکت پیدا کنم؟ حتما مشکلی در کار شما هست که این بحثها همیشه پیش اومده! بد نیست به خودتون رجوع کنین. در هر صورت این روند ادامه پیدا کنه عاقبت این ایدی شما هم مثل قبلیها خواهد بود. با این تفاوت که دیگه با ایدی جدید هم اجازه نمیدم تشریف بیارین. پس خیلی بهتره کمی خودتون رو جمع و جور کنین!
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 2:34pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: جناب ناصر متاسفانه ما هر چی چیزی نمیگیم شما به همون روش خودتون ادامه میدین! من نمیدونم از این صبحتها و ادعاهای شما چه کسی تا الان استفاده ای کرده؟ شما الان چند ماهه توی انجمن با ایدیهای مختلف حضور دارین و هیچ کمک مشخصی به کسی نکردین و هیچ مداری هم نذاشتین که کسی ازش جوابی گرفته باشه! با این حال این ادعا ها مرتبا ادامه داره! بنده میدونم شما در زمینه الکترونیک اطلاعاتی دارین اما اولا این اطلاعات برای یک کار حرفه ای کافی نیست ؛ در ثانی علم بدون هوش و خلاقیت شخصی همون چیزی هست که در هر کتابی وجود داره و باهاش یک پروژه جدید و خوب نمیشه پیاده کرد ؛ و ثالثا علمی که بدرد هیچ کس جز خودتون نخورده انگار که وجود هم نداره! فیلمی هم که شما از مثلا ردیاب خودتون در صفحه قبلی گذاشتین طبق معمول هیچ ارتباطی با این تاپیک نداشت و این روال عادی شما از روز اول توی این انجمن بوده که ظاهرا نمیتونین در چارچوب موضوع تاپیک فعالیت کنین. از این گذشته من نمیدونم این چه جور ردیابی هست که شما ساختین که فرکانس واقعی خروجیش که روی اسیلوسکوپ دیده میشه هیچ ارتباطی با فرکانس نمایش داده شده روی صفحه ال سی دی نداره!!! ماشالا ظاهرا فقط بلد بودین بعضی جزئیات نمایشی از ردیاب FPL-35 رو کپی کنین اما اون چیزی که در خروجی وجود داره حتی از حیث ساخت یک فرکانس ساده هم ارزش نداره چه برسه به پیاده سازی یک سیستم فرکانسی موثر برای ردیابی! خب این هم آخر و عاقبت این همه ادعاهای جنابعالی! اگر برنامه نویسی شما بخواد اینجوری و نمایشی باشه همون بهتره بجای ساخت دستگاههای فلزیاب و ردیاب تشریف ببرین در زمینه تابلو روان و نظیر این کارها فعالیت کنین چون مطمئنا خیلی موفق تر میشین تا اینکه اینجوری وقت دیگران رو هدر بدین. لطفا دیگه هم از بحث خارج نشین و اینقدر به این سیاست کثیف اطلاعات گرفتن از دیگران و اطلاعات ندادن و یک مطلب درست گفتن و چند مطلب غلط گفتن ادامه ندین. بنده این چند روز هم به امید اینکه چیزی از شما در بیاد که بدرد کسی بخوره خیلی تحملتون کردم و خیلی از دوستان بمن پیغام دادن چرا ناصر رو اخراج نمیکنی؟! حالا باز شما بگو بنده با شما کنتاکت پیدا کردم! بنده مگه مرض دارم با کسی بیخودی بقول شما کنتاکت پیدا کنم؟ حتما مشکلی در کار شما هست که این بحثها همیشه پیش اومده! بد نیست به خودتون رجوع کنین. در هر صورت این روند ادامه پیدا کنه عاقبت این ایدی شما هم مثل قبلیها خواهد بود. با این تفاوت که دیگه با ایدی جدید هم اجازه نمیدم تشریف بیارین. پس خیلی بهتره کمی خودتون رو جمع و جور کنین! مهندس حميد مشخصه كه بايد خروجي واقعي اون نباشه كه در اسيلوسكوپ ببينين چون در برنامه هگز دستكاريش كرده ا م كه مورد سوء استفاده قرار نگيره فقط در رديابهايي كه به فروش خوهد رسيد مثل ساعت دقيق عمل خواهد كرد تازه بعيد ميدونم شما بتونين از اين چنين سيستمي در ردياب 35 استفاده كنين چه برسه كه بتونين برنامه اش رو بنويسين
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 2:41pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نمیدونم شما دیگران رو تا چه حد احمق فرض میکنین که این حرفها رو میزنین! کسی با دیدن فیلمی که نشان از کارایی دقیق فرکانسی مدار شما داره هیچوقت نمیتونه به محتوای فایل هگز یا برنامش پی ببره! شما هم باید یا خودتون احمق باشین یا دیگران رو احمق فرض کنین که چنین جوابی میدین! بهتره بجای اینکه مرتب توان بنده رو به چالش بکشین ابتدا ادعای خودتون رو ثابت کنین! شما هر وقت در همین فیلم نشون دادین که فرکانس خروجی که روی اسکوپش دیده میشه همونی هست که روی ال سی دی دیده میشه ؛ تازه میتونین بگین وارد کار ساخت ردیاب شدین! باقی حرفها دیگه فقط مسخره بازیه!
|
پنج شنبه 22 اسفند1392 - 2:53pm |
|
|
|