انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:51pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
نمیدونم شما دیگران رو تا چه حد احمق فرض میکنین که این حرفها رو میزنین! کسی با دیدن فیلمی که نشان از کارایی دقیق فرکانسی مدار شما داره هیچوقت نمیتونه به محتوای فایل هگز یا برنامش پی ببره! شما هم باید یا خودتون احمق باشین یا دیگران رو احمق فرض کنین که چنین جوابی میدین! بهتره بجای اینکه مرتب توان بنده رو به چالش بکشین ابتدا ادعای خودتون رو ثابت کنین! شما هر وقت در همین فیلم نشون دادین که فرکانس خروجی که روی اسکوپش دیده میشه همونی هست که روی ال سی دی دیده میشه ؛ تازه میتونین بگین وارد کار ساخت ردیاب شدین! باقی حرفها دیگه فقط مسخره بازیه!

آقا حميد
من در اينجا ميشه گفت مهمان هستم و خوب نيست شما به خاطر رديابي كه هنوز فقط يكي براي خودم ساخته ام و باهاش كار ميكنم با من بحث وجدل كنين
و اصلا لازم نميبينم باشما بحث كنم چون واقعا تصميم دارم به دوستان كمك كنم تا به يك نقطه زن واقعي بدرد بخور دست يابند همون مشكلي كه شما در طول 2 سال حتي با ارائه چندين مدار مختلف نتونستين حلش كنين يعني نميخواهين حلش كنين ;) اصلا من به خاطر ردياب به اينجا نيومده ام كه شما بخواهين من رو باز خواست كنين
هدف من نقطه زنه وهمكاري با دوستانه اگه تمايل ندارين نيام با وجود اينكه ميدونم فعاليت كردنم براي دوستان مفيد واقعه ميشه وانگيزشون رو بالا ميبره :D ;) :YMPEACE:

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
پس RELIC SCAN رو چی میگی 10در 10 سانت رو 190 سانت 20 در 20 رو در 2.80 سانت و بیل رو 3 متر اون هم با لوپ 1 متر در 1متر همه رو میگیره فیلم زیر رو نگاه کنید
بله MDL معلومه اصلا فلزیاب قدرتمندیه ولی من هیچ فیلمی ازش ندیدن ونمیدونم چجوره

سلام مهدی جان این فلزیاب همون لند کرافت یا MDL هستش یا نه با اونا فرق داره؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصرجان داداش من/ تاكى ميخواهيد نمك و فلفل و زردچوبه به هم بپاشيد مگه نميگى قصدت كمكه براى يه نقطه زن پس رو كن ديگه من يكى واقعا ديگه كلافه شدم از بس حرف و بحث شنيدم به مولا سواد الكترونيكم كفاف كار نميده وگرنه به جاى كپى يكى خودم طراحى ميكردم كه اگه يك مترم به زور ميزد با افتخاربگم خودم ساختمش / بابا بسه ديگه أه به قول آقا حميد علمى كه فقط تو دل بمونه ميگنده آقا هركى هرچى داره رو كنه

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرش جان همون مدار آقاي هدايتي فكر كنم براي دوستان خوب باشه وبتونن از پس ساختش هم بربياند و جواب بگيرند
همون رو كار مكنيم

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:25pm
مدیر کل
مدیر کل

خب جناب ناصر پس غیر مستقیم اعتراف میکنی ردیابی هم در کار نیست!!! شما اگر این همه ادعای مضحک که فقط بعضی از دوستان رو بدنبال شما میکشه انجام ندین بازخواستی هم در کار نیست!
اگر هم بابت ردیاب نیومدین ایجا پس چرا هر از گاهی به ردیابتون اشاره میکنین؟ چرا فیلمشو میذارین؟ چرا بارها توی خصوصی از بنده تقاضای اطلاعات ردیاب 35 رو کردین؟ چرا توی انجمن مرتبا از دیگران در مورد فرکانس ردیابی و اپراتوری سوال میکنین و در تاپیکهای ردیابی ما مرتبا حضور دارین؟ جالبه که وقتی اطلاعات اختصاصی ردیاب 35 رو هم به شما ندادم کارتون در خصوصی به فحش کاری کشید! اگر انکار هم بکنین تصویر پیغام خصوصی شما رو که بمن دادین خواهم گذاشت تا همه بدونن شما چه توهینهایی به من کردین و این همه مدت ما داریم همه این چیزها رو تحمل میکنیم و چه صبر و حوصله ای داریم! بنده نه تنها بعنوان مدیر این انجمن بلکه بعنوان یک کاربر هر چقدر هم بیسواد باشم کارهای خیلی مشخص و جواب داده ای توی این انجمن دارم و خیلیها با کمک بنده مدارات مختلفی رو ساختن! کارایی ردیاب 35 هم چیز ثابت شده ای هست. متاسفانه این مسیر افراد با توان پایین و ادعای فراوان نظیر شماست که چون به واقع چیز زیادی در چنته ندارین میخواین صرفا با له کردن دیگران خودتون رو بالا ببرین! اما زمان زیادی وجود داشته که فکر میکنم واقعیت برای همه روشن شده!
در خصوص این فلزیاب 8500 هم شما در بدر دنبال اطلاعاتش هستین که بتونین برای خودتون بسازین و چه بسا بعنوان فروش ارائه بدین! هدف شما مطلقا کمک به این نیست که دیگران به چیزی برسن. که اگر بود در همون مدار ساده و آنالوگ 12 رگولاتور مشخص میشد! دیگه این مدارات پیچیده و دیجیتال پیشکشتون.
در ضمن بنده که به نوبه خودم خوشحال میشم شما اینجا نیاین! کمک به کسی هم بخواین بکنین ماشالا خودتون سایت دارین همونجا کمک بکنین همه هم پیگیر برنامه هاتون میشن. ولی ماشالا با آیدیهای مختلف شما ول کن این انجمن نیستین و خیلی مشخصه که اینجا منافعی برای شما وجود داره که اصرار دارین اینجا باشین! وگرنه هر کی دیگه بود و یک مقدار شخصیت و واقعا علمی داشت علیرغم بارها خداحافظی و شنیدن این همه حرف و حدیث خودش خیلی زودتر از اینها اینجا رو رها میکرد و نمیومد!

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من هم ازمهمان باکمالاتمون که فقط نیتش خیره واینجابرای کمک به دوستانش ازخودش مایع میزاره بسیارممنونم امامهمان گرامی ازقدیم گفتن مهمان چندروزاول مهمان محسوب میشه وبعدازاون...
امادرموردبرنامه نویسی dx8000بایدبگم که بیشتردوستان میدونستندکه سیستمش نمایشیه وحرفه ای نیست سوال من بیشترمحک زدن شمابودچون بارهامدعی شده بودیدکه اگه مدارقابل ساختی باشه من برنامه نویسیشوبدون منت برای دوستان انجام میدم ولی همینکه خواستمومطرح کرم سوال های درحدابتدایی شماشروع شدوبعدازمدت کمی دیدم درموردکل کارکردقسمت های مختلفش مشکل داری خدامهدی عزیزروحفظ کنه که بهونه نمایشی بودن نمایشگرودستت دادوگرنه حالاحالاهاسوال داشتی
نظردوستان درموردشخصی که مدت زمان حضورش درفلزجوخیلی بیشتراززمان حضوردرسایتشه چیه؟اصلاچراایشون نمیرن اونجاوبه کاربرای سایتش راهنمایی کنه؟خوب مشخصه اینجادنبال مطلب برای خودشه نه کمک به دیگران البته به نظزمن حملات سایبری که اتفاق افتاده به سیستمش نبوده بلکه هدف موقعت یابی ایشون ازطریق سیستمشون بوده متاسفانه هنوزاجنبی ها دنبال افرادباضریب هوشی بالاهستندواین اقاهم یکی ازشاخص ترین اهدافشونه

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:39pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون roshik عزیز. بنده به توانایی و تجربه شما و همینطور mahdi8877 عزیز در زمینه فلزیابی اعتقاد دارم و از تلاشی که میکنین به نوبه خودم ممنون هستم. خوبی این تاپیکها اینه که با وجودی که ممکنه به نتیجه نهایی نرسیده باشن اما مشخص میکنه که هر کسی چند مرده حلاجه و چقدر سواد داره و در عین حال چقدر میتونه به یک فعالیت گروهی مثبت و تاثیرگذار برای همه کمک بکنه. امیدوار هستم به لطف شما در مباحث مدارات و فلزیابی پیشرفت بیشتری داشته باشیم. @};-

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:45pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آقای ناصر بازم؟!!!
والا بی آبرویی حدی داره.

من از الکترونیک سر رشته ندارم ولی به لطف دوستان عزیز همیشه دست شما رو میشه از نظر سواد.
خودم هم که مدتیست مطالب شمارو دنبال میکنم.
شما نه تنها مطلب مفیدی ارائه نمیدید بلکه فقط سوال و سوال و خواهش از بچه ها بابت گذاشتن و رو کردن هر چه بیشتر اطلاعاتشون شغل شماست!!!

خود بنده با توجه به علاقه زیادی که به ردیاب دارم درست از تابستون تا الان بیصبرانه منتظر بروز شاهکار شما در زمینه ردیابت بودم و هستم.
متاسفانه فقط ادعا دیدیم و یادمه که در جواب یکی از بچه ها خودتون و جناب هادی گفتن دو روز دیگه ردیاب رونمایی میشه!!!

تا کی باید اینطوری پیش بره؟ به نظرت بقیه فهم و شعور ندارن که مدام قول پوچ میدید؟ مثل مرد بگو در فلان روز ردیاب ارائه میشه و همون روز هم رو کن.!!!
پیشنهادم اینه که به جای اینکه در به در دنبال جمع آوری اطلاعات مدارات فلزیاب مختلف باشید برید ردیاب خودتون رو تکمیل کنید و آبروی رفته خود را باز یابید!!!
@};- @};- @};-

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 3:56pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص فلزیاب MDL8500 ظاهرا دوستان تلاشهای موثری رو دارن انجام میدن. بنده به نوبه خودم عرض میکنم اگر کارایی این فلزیاب در عمل مورد تایید دوستان قرار بگیره و دوستانی که مدار رو در اختیار دارن ؛ موفق بشن بخش مداریش رو بطور کامل کپی کنن ؛ اگر صرفا در خصوص برنامه میکرو مشکلی باقی بمونه بنده به نوبه خودم این قول رو میتونم بدم که برنامه میکرو رو بنویسم. بخصوص که این فلزیاب تفکیک هم نداره و برنامه نویسی فلزیاب بدون تفکیک کار راحت تری هست. با این حال بنظر من میشه هم مدار رو بهینه تر کرد و هم برنامه بهتری که لااقل تفکیک آهن داشته باشه براش نوشت و در اون صورت مطمئن باشین میشه به طرحی رسید که از فلزیاب اصلی هم بهتر باشه! چون تجربه ثابت کرده حتی طراحی بزرگترین طراحان مدار رو هم با صرف وقت و دقت زیاد میشه بهینه و بهتر کرد.

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شماها همتون به من حسوديتون ميشه از اينكه من ميتونم طراحي كنم و روي مدارات تغييرات بدم و بهينه كنم از اين ناراحتين كه من ميتونم با نگاه كردن به شماتيك مدار برنامه اش رو بنويسم از اين ناراحتين كه وقتي شما در ذهنتون دو راه براي تجزيه و تحليل مدارها
استنباط ميكنين من ميتونم با 10 روش اين كار رو بكنم
بايد به اطلاعتون برسانم اين حسادتها ومخالفتها برام تازگي نداره آخه من در طول دوران تحصيلم وفعاليتم در سايت رباتيك دانشگاه هم خيلي ها سعي ميكردند باهام رقابت كنند وكم مياوردند و دشمني ميكردند و چوب لاي چرخ ميزاشتند حتي در محيط كار هم اين چنين مسائل برام پيش اومده
نميخوام بگم كه مثلا من يه چيزي هستم اصلا هم ادعا ندارم
شايد در محيط كوچكي بزرگ شده ام ولي مطمعنا از شمايي كه در محيط تهران از امكانات زياد بهره مندين كم نميارم جناب روشيك ومهندس حميد

البته بعضي از دوستان واقعا خوبند مثل آقا مهدي وآرش ايراني و استاد سايبوت و استاد رضا وير ..........
ولي متاسفانه يك عده اصلا خوب نيستند وحسودند تا ميخواي به دوستان كمك كني مثل مور وملخ ميريزند و اختلال ايجاد ميكنند چون تحمل ديدن رقيب رو ندارند :D
وقتي از اساتيد دانشگاه بهم حسودي كنه شماها كه ديگه جاي خود دارين واقعا شرم آوره
حالا انتظار داريم كشورمون پيشرفت كنه :-Q

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , tfcaspian و 305 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure