انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:28pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانيكه ام دى ال دارند لطفا به درخواست استاد حميد جواب مثبت بديد هراطلاعاتى داريد لطفا رو كنيد بلكن قال قضيه كنده بشه

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد حمید و تمامی کاربران حاضر
ناصر خان شمام خسته نباشی، ما که تو این مدت چیزی جز حرف از شما ندیدیم فقط گفتین این کار میکنم اون کارو میکنم برنا مینویسم واللا ماکه چیزی ندیدیم جز قول و حرف پوچ ، فک کنم قسمت تبدیل کردن حرف به عمل شما هم برنامش مشکل داره باید به استاد حمید بگیم یه فکری هم به برنامه نویسی میکروی شما هم
بکنن البته باعرض پوزش

gladyator_089

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون roshik عزیز. بنده به توانایی و تجربه شما و همینطور mahdi8877 عزیز در زمینه فلزیابی اعتقاد دارم و از تلاشی که میکنین به نوبه خودم ممنون هستم. خوبی این تاپیکها اینه که با وجودی که ممکنه به نتیجه نهایی نرسیده باشن اما مشخص میکنه که هر کسی چند مرده حلاجه و چقدر سواد داره و در عین حال چقدر میتونه به یک فعالیت گروهی مثبت و تاثیرگذار برای همه کمک بکنه. امیدوار هستم به لطف شما در مباحث مدارات و فلزیابی پیشرفت بیشتری داشته باشیم. @};-

سلام اقا حمید
شما لطف دارید انشاالله با کمک تصویری دیگر دوستان بتونیم همکاری برای این فلزیاب داشته باشیم

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد حمید و تمامی کاربران حاضر
ناصر خان شمام خسته نباشی، ما که تو این مدت چیزی جز حرف از شما ندیدیم فقط گفتین این کار میکنم اون کارو میکنم برنا مینویسم واللا ماکه چیزی ندیدیم جز قول و حرف پوچ ، فک کنم قسمت تبدیل کردن حرف به عمل شما هم برنامش مشکل داره باید به استاد حمید بگیم یه فکری هم به برنامه نویسی میکروی شما هم
بکنن البته باعرض پوزش

جناب آقاي گلادياتور
هرجور راحتين اون كار رو بكنين
مهم اينه كه برنامه نوشته شه وجواب بده هرچند فكر ميكنم از قدرت برنامه نويسي مهندس حميد خارجه
حالا آقاي آرش ايراني ميخواست برنامه بنويسه من بيشتر تائيد ميكردم تا مهندس حميد
هر چند جشمم آب نميخوره ولي ببينيم نسبت به ادعايي كه كرده كارايي داره
اصلا ديگه برام مهم نيست كه كي براش برنامه بنويسه :D
ما كه از اولش آدم بده شديم تا آخرش هم همينه :ymdevil:
موفق باشين و خوابهاي خوب ببينين خواب برنامه نويسي ودرست كردن mdl و لورنز توسط استاد حميد بزرگ رو ببينين :D =)) :)) :))

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا تا عکسی از پشت فیبر و کناره هاش و از روبرو با کیفیتی عالی نباشه نمیشه کاری کرد فقط باید عین جادوگرا پیشبینی کنیم اون قطعات چی هستن بعد تازه مثلا داشتن شماتیک هم باز دردی رو دوا نمیکنه البته تا حدودی تجربه اضافه میکنه ولی شما بحث تایمینگها رو چیکار میکنی با اون تعداد انالوگ سوئئچ و معلوم نیست که بغیر از سمپل زدن پالسها و برای چه جاهای دیگه استفاده شده و در چه زمانی ؟ این فلزیاب هم که انگار یبخشیش فرق میکنه با دیگر فلزاب ها

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 5:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
جناب ناصر خان نمیخوام این تاپیک مث بقیه به کلنجار کشیده شه
چرا شما جای این همه ادعا نمیاین حرفتونو فقط با یه چیزه هویدا مشخص کنین؟؟؟؟

gladyator_089

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیزلطفااینقدربه داشته های نداشته این مغزمتفکرمون حسودی نکنین اخرش این حسودیتون کاردستمون میده وازاین فلزیابهایی که دوستانمون ارائه دادن نمیتونیم نتیجه بگیریم واخرش بایدبه ایشون برای کمک التماس کنیم نگین نگفتم :ymsick:
درمورداین مدارمن هم قبلابارهاگفتم اگه سخت افزارش شناسایی بشه تازه نیمه راه هستیم چون کارایی خوب برنامشم خیلی مهمه دوستانی که هردومدل ورژن 1وورژن2اونوازنزدیک دیدن وکارکردن براین اعتقادندکه ورژن 2اصلاکارایی ورژن 1رونداره پس این نشون میده که این مدلش مال طراحش نبوده ودراصل کپی برداری شده قسمت سخت افزارش مطمئناخوب پیشرفته چون دست این سازندش بازبوده ومیتونسته ازقطعات مشابه باسرعت ودقت بالاتراستفاده کنه امانرم افزارش چی خوب دستش بسته بوده وازروی تجربه وسیگنالهای اندازه گیری شده برنامه رونوشته ونتونسته همه مواردموردنیازولحاظ کنه یادتون باشه که اگه قصدخریددارین به ورژنی که نمایشگرنشون میده بسنده نکنین چون بااین بحت هاوبزرگنمایی بعضی هابعیدنیست که برنامشوکمی تغییربدن تابجای نمایش ورژن 2ورژن1نمایش داده بشه

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 6:16pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب ناصر حرف زیاد زده شده و فکر کنم کافیه! کپی مدار از دوستان و نوشتن برنامه با من و شما! این رو میگن رقابت واقعی! تا ببینیم برنامه کی بهتره. فکر کنم جای بحثی هم نباشه. دو صد گفته چون نیم کردار نیست! پس بسم الله دوستان کپی کننده مدار بفرمایین مدار دقیق رو در بیارین. برنامشو هم یا بنده مینویسم یا ناصر خان یا هر دو که میتونه مورد مقایسه قرار بگیره! ;) :D

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 7:09pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
شماها همتون به من حسوديتون ميشه از اينكه من ميتونم طراحي كنم و روي مدارات تغييرات بدم و بهينه كنم از اين ناراحتين كه من ميتونم با نگاه كردن به شماتيك مدار برنامه اش رو بنويسم از اين ناراحتين كه وقتي شما در ذهنتون دو راه براي تجزيه و تحليل مدارها
استنباط ميكنين من ميتونم با 10 روش اين كار رو بكنم
بايد به اطلاعتون برسانم اين حسادتها ومخالفتها برام تازگي نداره آخه من در طول دوران تحصيلم وفعاليتم در سايت رباتيك دانشگاه هم خيلي ها سعي ميكردند باهام رقابت كنند وكم مياوردند و دشمني ميكردند و چوب لاي چرخ ميزاشتند حتي در محيط كار هم اين چنين مسائل برام پيش اومده
نميخوام بگم كه مثلا من يه چيزي هستم اصلا هم ادعا ندارم
شايد در محيط كوچكي بزرگ شده ام ولي مطمعنا از شمايي كه در محيط تهران از امكانات زياد بهره مندين كم نميارم جناب روشيك ومهندس حميد

البته بعضي از دوستان واقعا خوبند مثل آقا مهدي وآرش ايراني و استاد سايبوت و استاد رضا وير ..........
ولي متاسفانه يك عده اصلا خوب نيستند وحسودند تا ميخواي به دوستان كمك كني مثل مور وملخ ميريزند و اختلال ايجاد ميكنند چون تحمل ديدن رقيب رو ندارند :D
وقتي از اساتيد دانشگاه بهم حسودي كنه شماها كه ديگه جاي خود دارين واقعا شرم آوره
حالا انتظار داريم كشورمون پيشرفت كنه :-Q

والا هر حرف و حدیث دیگری هم بود میتونستم هضم کنم ولی حسودی؟!!!!!
حسودی به چی؟
ما که چیزی ندیدیم تا بهش حسودی کنیم. ما از خدامونه شما بتونید یه کار مثبت انجام بدید و نتیجه شو هم ببینیم.

حالا من نه ، بچه ها بگن چه کار و حرکت مثبتی از ایشون دیدن عنوان کنن شاید از حرفامون برگشتیم و از ایشون عذرخواهی کنیم. من یکی شهامت عذرخواهی دارم در صورت اثبات خلاف حرفایی که زدم.

اگر میتونید حرکت و قدم مثبتی بردارید بسم الله.

@};- @};- @};-

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 7:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
والا دوستان عزیز واقعا برازنده ی هیچ کدوم از شما نیست که اینطوری با همدیگه رفتار کنین مخصوصا اقا ناصر
متاسفانه من از الکترونیک سر در نمیارم ولی بازم میخوام خودم یه دستگاه بسازم چون واقعا اون اطلاعاتی که در این سایت رد و بدل میشه هیچ جا ندیدم چون همه واقعا خیلی دلسوز و عالی هستند ..
اقا حمید شما که جای خودتون رو دارین چون بنظر من کسی تا حالا نتونسته این همه خوش برخورد و مطیع با مردم برخورد کنه و یه سوال تکراری رو هزاران بار جواب میدن اونم با چه لحن مادبانه ایی
اقا ناصر خواهشا اگه در برنامه نویسی یا هر چیزی سر رشته دارین کمک کنین چون تنها چیزی که بعدا میتونی مزدش رو بگیری همین کمک هستش ...
بس همین جا لطفا بحث رو تموم کنین و بجاش با همدیگه به نتیجه برسین ..
خودتون فکر کنین اگه هر کدومتون بتونه یه طرح و یه فلزیاب خوب بسازه
اگه حتی یک نفر هم بتونه باهاش نتیجه بگیره خودتون حساب کنین که چه کمکی انجام دادین
من ردیاب انجمن رو واقعا قبول دارم درسته یکم حساسیت نشون میده ولی اگه مال کشور های غربی بود با قیمت 40 میلیون هم نمیتونستیم گیرش بیارم بس خواهشا بس کنین
چون هممون از نظر سن حدود 10 یا 15 سال بیش بالغ شدیم
لطفا احساسات و توهین رو بذارین کنار
به امید موفقیت مردمان عزیزمون

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 7:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: tfcaspian و 331 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure