انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:53pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
روشيك جان پس با اين حساب يه چند ميلياردى با مدار آنالوگ ام دى ال به جيب زدى داداش ما از خدا تا اون اندازه خواستيم كه غرور جلو چشممون رو نگيره حالا شما يه لطفى كن مدار آنالوگ رو برامون آپ كن تا بسازيمش و بريم ددر كاووش و از خدا بخواهيم يه خورده به ما فقير فقرا هم بده منجمله من كه توفاميل به سخاوتمند و سخى معروفم اونزمان كه داشتم كمك حال فاميل بودم و شدم سخاوتمند و الان كه به دلايلى ندارم اما بازهم از هيچ كمكى دريغ نكردم و بهم ميگن سخى / پس به سخاوتت قسم سخى باش

اره ارش جان ازکجامعلوم که اون ادمی که مدعیه این مداروطراحی کرده وباتست میفروشه من نباشم :-?
اینجاهم بیشتربرای تبلیغات محصولاتم وجذب مشتری میام وخداروشکرهم بدنبوده فقط مشکلم اینه که فروشنده های دستگاههای دیگه وقت وبیوقت سرک میکشندوکمی منوازارمیدن چون مشتریهامومیدزدن ای کاش قانونی وضع میشدکه فقط خودم تبلیغات محصولمومیکردم :D

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي روشيك اگه شما مدار آنالوگ mdl رو داري ونميخواي براي دوستان آپ كني به نظر من كار خوبي نميكني
رسم زندگي اينه كه با هر دستي بدهي با همون دست ميگيري
ولي درست نيست كه اينطوري دوستان رو بپيچوني :ymapplause:
بيخود هم واسه من جوش نيار كه دستتان براي من هم رو شد :D
من ميدونم كه آقا محمود اگه اون برد رو داشت حتما از پشت مدار عكس آپ ميكرد
ولي در مورد صداقت شما شك دارم
ديگه حالم از افراد هزار چهره به هم ميخوره :-J

پنج شنبه 22 اسفند1392 - 11:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: یزد
قبل از اینکه توی این سایتها ام دی ال رو ببینم نمیدونستم اینقد طالب داره.عمقه دو رقمی که میگن برا من نزده.ولی ثبات خوبی داره.من 44تا سکه قدیمی رو اندازه ناخن نازک توی 2.6 زدم.یه بار خراب شده. توی یه سائته فروشه قطعات میفروشن.متالدتکت.ای ار14ملیون
مثلا انگشترو منم تست کردم با لوپ 40 تقریبا 50 میزنه.یکی از دوستام الکترونیکیه اومد بازش میکنه عکس از مدارش میزارم.

جمعه 22 اسفند1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
penamena نوشته است:
قبل از اینکه توی این سایتها ام دی ال رو ببینم نمیدونستم اینقد طالب داره.عمقه دو رقمی که میگن برا من نزده.ولی ثبات خوبی داره.من 44تا سکه قدیمی رو اندازه ناخن نازک توی 2.6 زدم.یه بار خراب شده. توی یه سائته فروشه قطعات میفروشن.متالدتکت.ای ار14ملیون
مثلا انگشترو منم تست کردم با لوپ 40 تقریبا 50 میزنه.یکی از دوستام الکترونیکیه اومد بازش میکنه عکس از مدارش میزارم.

داداش زیاد سخت نگیر باز کردنش که کاری نداره والا من دوربین خوب نیست وگر نه الان 100 تا عکس گرفته بودم واسه بچه ها :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 22 اسفند1392 - 12:08am

بلههههههه
ببین این دستکاه از کجا سر در آورد . این سایت همون سایت دوست آقای مدیر mr-metall تو بجنورد میباشد . :))

بله !! پس آره

جمعه 22 اسفند1392 - 12:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
آقاي روشيك اگه شما مدار آنالوگ mdl رو داري ونميخواي براي دوستان آپ كني به نظر من كار خوبي نميكني
رسم زندگي اينه كه با هر دستي بدهي با همون دست ميگيري
ولي درست نيست كه اينطوري دوستان رو بپيچوني :ymapplause:
بيخود هم واسه من جوش نيار كه دستتان براي من هم رو شد :D
من ميدونم كه آقا محمود اگه اون برد رو داشت حتما از پشت مدار عكس آپ ميكرد
ولي در مورد صداقت شما شك دارم
ديگه حالم از افراد هزار چهره به هم ميخوره :-J

اولافکرکنم جواب سوالت روقبلادادم بهتره پستهای قبلی رومطالعه کنی
ثانیاکسی ازتونظرنخواست که برای دیگران تعیین تکلیف کنی
ثالثااگه به صداقتم شک داری پس چرااصراربه خواسته ات داری؟
رابعااگه خواستی حالت ازیک فردهزارچهره بهم بخوره خودت روتوی اینه نگاه کن

جمعه 22 اسفند1392 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز تو را به خدا بس کنید
خدا میدونه چند شب لذت میبردم از اینکه میومدم و بحثهای علمیتون را دنبال میکردم ، منی که از الکترونیک سر رشته چندانی ندارم با ولع خواصی بحثها را دنبال میکردم تا اینکه دوباره پریدین به هم
باز شیطون رفت تو جلدتون؟؟/

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 22 اسفند1392 - 12:27am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

sx500 نوشته است:
بلههههههه
ببین این دستکاه از کجا سر در آورد . این سایت همون سایت دوست آقای مدیر mr-metall تو بجنورد میباشد . :))

بله !! پس آره

سلام
بله منظور منم همین سایته که داره 14 میلیون میفروشه. و ادعا هم میکنه که هر جا ما بخوایم تشریف میارن واسه تست.
دوستان در مورد این سایت اطلاعاتی دارید بگید که آیا ممکنه سازنده اصلیش ایشون باشند یا نه.

از دوستان هم خواهش میکنم بحث های حاشیه رو خاتمه بدید.

@};- @};-

جمعه 22 اسفند1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
واقغا شورش رو در اوردین ...من هنوز نتونستم یکم اطلاعات مفید تو قسمت ام دی ال کسب کنم همش شده دعوا و مسخره کردن
ولی وقتی میری قسمت چنس واقعا کیف میکنی
اقا ناصر واقعا اگه برنامه نویسی بلدی و میتونی همه کار بکنی یکم اطلاعات در اختیارمون بذار بخدا ثواب داره اگر هم بلد نیستی لطفا بقیه رو هم ناراحت نکن
چون واقعا خیلی زشته اخه اسم مرد روی تو هست بس تا میتونی مردانگیت رو بیشتر کن هم شما اطلاعات بده هم اطلاعات بگیر اینطوری نه سیخ میسوزه نه کباب و همه به یه چزی میرسن

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 22 اسفند1392 - 12:39am

این آقا دوست جون جونی mr-metall هستند . همین و بس . قصه اش هم تو کلاهبرداری ردیاب بود اکه به مغزتون رجوع کنید

جمعه 22 اسفند1392 - 12:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 286 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure