انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:31pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: یزد
amir6m نوشته است:
دوستان عزیز تو را به خدا بس کنید
خدا میدونه چند شب لذت میبردم از اینکه میومدم و بحثهای علمیتون را دنبال میکردم ، منی که از الکترونیک سر رشته چندانی ندارم با ولع خواصی بحثها را دنبال میکردم تا اینکه دوباره پریدین به هم
باز شیطون رفت تو جلدتون؟؟/

آره دیگه شما که کاربر حرفه ای هستین.از صبح ملت رفتن کار خستن.چرا روی اعصاب همه راه میرید. :YMBRINGITON:

جمعه 22 اسفند1392 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
sx500 نوشته است:
بلههههههه
ببین این دستکاه از کجا سر در آورد . این سایت همون سایت دوست آقای مدیر mr-metall تو بجنورد میباشد . :))

بله !! پس آره

سلام
بله منظور منم همین سایته که داره 14 میلیون میفروشه. و ادعا هم میکنه که هر جا ما بخوایم تشریف میارن واسه تست.
دوستان در مورد این سایت اطلاعاتی دارید بگید که آیا ممکنه سازنده اصلیش ایشون باشند یا نه.

از دوستان هم خواهش میکنم بحث های حاشیه رو خاتمه بدید.

@};- @};-

توجه توجه

آقاي پنامنا
اگه اين سايتي كه در بجنورد هست والان mdl ميفروشه و با گفته دوستان دوست آقاي mr metal هست به شما
اطلاع ميدهم كه شديدا مواظب فلزيابتان باشيد
چون فكر ميكنم فلزياب شما همان فلزياب ارجينال شركت سازنده mdl هست و مطمعنم كه آيسي برنامه اش قفل نشده است
و با احتمال زياد mr metal تونسته حافظه فلش آيسي شما رو كپي كند
وبعد از كپي پايه هاي مربوط به خواندن ونوشتن آيسي را بكند و مطمعنم كه مدار شما از اون ماده سياه كه اسمش رزين هست نداشته وگرنه امكان نداشت كه mr metal از فلزياب شما عكس بندازد
پيشنهاد ميكنم با كمك يكي از اساتيد مورد اعتماد سايت از آيسي فلزياب شما برنامه خوانده وذخيره شود ودر اختيار اساتيد قرار گيرد تا بتوانيم از روش كپي بزنيم
سپاسگزارم

جمعه 22 اسفند1392 - 2:43am
مدیر کل
مدیر کل

ظاهرا دعوا سر لحاف ملاست! :D
دوستان در صفحات قبل نتایجی از تستها با این فلزیاب منتشر شد که چندان قابل توجه نبود! سنس سکه از 40 و حتی 50 سانتی هم چیزی نیست که ما بخاطرش این همه راه طولانی بریم و وقت خودمونو تلف کنیم! تفکیک هم که نداره. تا این لحظه هم تنها کسی که مدعی برد غیر عادی توسط این دستگاه هست جناب محمود هستن که علیرغم گذشت زمان زیاد هنوز بهیچ وجه نتونستن ثابت کنن! شاید ایشون بگن که نیازی به این کار ندارن ولی بهرحال اینجا انجمن هست و مطلبی وقتی مطرح میشه مورد توجه سایرین قرار میگیره. اگر هدف کمک کردن در ساده ترین وجه خودش باشه شما میتونین اطلاعات درست و واقعی و مستند از کارایی این دستگاه ارائه بدین تا ما بدونیم باید وقت بذاریم یا نذاریم! آخه اینجوری که رسمش نیست. ماشالا فکر کنم موجودات تک سلولی بهتر از ما ایرانیها کار گروهی بلد هستن! :D
از نظر برد هم توجه داشته باشین به نظر من برای تست برد یک فلزیاب پالسی همه چیز با همون تست سکه مشخص میشه! چون چیز استانداردی هست و ما میدونیم انواع فلزیاب حداکثر در چه عمقی میتونن سنسش بکنن. سنس سکه حتی در 50 سانتی توسط بعضی از مدارات پالسی امکانپذیره و این همه دردسر هم نیاز نداره. حتی اون سنسی که در عمق 2.6 متری بدست اومده باز هم چیزی فراتر از توانایی پالسی هایی که میشناسیم نیست. حرف من اینه که اگر برد این دستگاه در همین حدود هست وقت خودمونو داریم بابت هیچی تلف میکنیم! باقی بحثها هم فایده ای نداره.

جمعه 22 اسفند1392 - 3:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد
من نميدونم شما چرا ميخواين دوستان رو از اين كار منصرف كنين
نكنه شريك مصدر متال شمايين ؟
و يا با همكاري با آقاي پنامنا دقيقا ميخواهين همان كار مصدر متال رو انجام بدين
الان دوهزاريتون افتاده ودر ذهن خودتون ميگين به قول شاعر معروف :-w
آب در كوزه وما تشنه لبان ميگرديم
يار در خانه وما گرد جهان ميگرديم
تازه اگه اون فلزياب ارزش نداره هيچ احمقي نميبره پول زبان بسته اش رو اون هم 14 ميليون دست مصدر متال بده
فكر ميكردم شما واقعا به فكر بچه هاي انجمن هستين ولي اشتباه ميكردم :-?

جمعه 22 اسفند1392 - 3:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگر هم گفته هاي من غلطه چرا بين 80 ميليون بايد دوست مصدر متال اين فلزياب رو بفروشه اونهم بعد ار چندين سال فروپاشي شركتش
مگه خود شما همين چند صفحه قبلي به من پيشنهاد ندادين هر دو تامون برنامه براش مينويسيم
من مونده ام شما چرا دو گانگي رفتاري دارين
تازه بالفرض اصلا آيسي پنامنا قفل باشه الان نت رو بگردي طرف پول ميگيره هگز ميكرو رو هك ميكنه بهت ميده فكر ميكني امثال آقاي موسوي چطور هگز بدست ميارند :D

آخرین بار توسط zinteredi در جمعه 23 اسفند1392 - 3:48am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 23 اسفند1392 - 3:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر خان یعنی شما فکر میکنید اگر تمام اطلاعات این مدار mdl توسط جنابعالی و عده ای دیگر دوستان بیرون کشیده بشه بهمین راحتی علنی میشه؟؟؟؟؟؟؟ بقول معروف شتر در خواب بیند پنبه دانه که گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه

جمعه 23 اسفند1392 - 3:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عزيز من مشكل شماها همينجاست
فكر ميكنين همه مثل خودتون كلك بازند
ديگه از من گفتن بود بقيه اش به من ربطي نداره فوقش اين ميشد كه دوستان به خواسته شون ميرسيدند
علي آقا
تو مو بيني و من پيچش مو

جمعه 23 اسفند1392 - 3:51am
مدیر کل
مدیر کل

خیر ناصر جان لابد حکایت مساله حسودی ما به شماست! بابا نصفه شب هم ول نمیکنی؟ :D
ولی اتفاقا قضیه جالبی مطرح شد. جناب محمود تنها مدعی برد غیر عادی برای این فلزیاب بودن و هنوزم هستن! ایشون دستگاهشون ایرادی پیدا میکنه. دستگاه رو برای مستر متال میفرستن. ایشون تایید میکنه که این فلزیاب برد بالایی داره ولی باز نه در اون حد! الان هم که پای ایشون که تنها تایید کننده نسبی قضیه برد بودن به داستان فروش کشیده میشه! این وسط دستگاه جناب محمود هم به شکل عجیبی دارای اشکالی میشه که بردش نصف میشه و دیگه هم به حالت اصلی بر نمیگرده! واقعا خیلی جالبه. فکر میکنم اگر رد اون چند آیدی که ژئوتک رو هم از پستهای اغراق آمیز پر کردن بگیریم به نکات جالب تری میرسیم! من خواهش میکنم همه دوستان کمی تامل کنن.
اون چیزی که ما از کاربران شناخته شده و قابل اعتماد پرس و جو کردیم یک فلزیاب پالسی با قدرت در حد متعارف پالسی ها بوده که هیچ امکانات ویژه و اضافی هم نداره. از طرفی به نتیجه رسوندن کپی این دستگاه چه کامل و چه نسبی کاریه که چند ماه وقت میگیره! همینجوری الکی نیست. حالا ما نباید بدونیم این وقت و انرژی و هزینه رو روی چی داریم میذاریم؟ خواسته من مگه چیز غیر معمولی هست؟ چندین نفر این دستگاه رو دارن. هیچ کدوم برد غیر عادی این فلزیاب رو تایید نمیکنن! کسی هم اگر مدعی بوده حاضر نمیشه یک فیلم ساده حتی از تست با یک سکه داخل منزل بگیره چه برسه به سایر تستها! این چجور فلزیاب خوبیه که حتی یک فیلم ازش موجود نیست و نمیتونن هم بگیرن؟! یه خورده فکرتونو بکار بندازین. معروف کردن یک فلزیاب از طریق چند پست در این انجمن و اون انجمن کار مشکلی نیست. ولی ما که بالاخره کمی تجربه در فلزیابی داریم نباید مثل مردم کوچه و خیابان صرفا تحت تاثیر حرفهای تبلیغاتی و غیر مستند قرار بگیریم.
بحث اینکه این فلزیاب چند فروخته شده هم مطرح نیست. ماشالا توی این مملکت کافیه خم بشی تا ازت سواری بگیرن! آدم خودش باید عاقل باشه. اون کسانی که اسیر تبلیغات میشن و پول بیخودی پرداخت میکنن خب حماقت خودشونه. همینجوری روزانه سر هزاران نفر داره کلاه میره و پشیمون هم میشن ولی عبرت نمیگیرن! شما هم اگر نمیخواین صرفا از اسمی که این فلزیاب در کرده بهره ببیرن و پسفردا یک دستگاه دیگه به اسم 8500 درست کنین دست مردم بدین و به سودجویی بپردازین ؛ پس خیلی منطقی و حق طلبانه هست که دنبال واقعیت باشین! حرفی که من میزنم مشخصه که به نفع همه هست. اما چیزی که شما دنبالش هستین هم مشخصه که فقط منفعت شخصیه! وگرنه درخواست مدرک مستند بابت کارایی دستگاه قبل اینکه روش وقت بذارین برای خودتون هم یک کار کاملا منطقیه. در غیر این صورت مدارات ساده تر و قابل ساخت با کارایی مشابه بسیاره.
در خصوص اینکه جناب مستر متال یا دوستشون تونستن مدار رو کپی کنن و الان هم دارن میفروشن من اطلاعاتی ندارم و نمیتونم نظری بدم. فقط یادم هست خود ایشون تاکید کرده بود کپی کردنش تقریبا غیر ممکنه!
در مورد برنامه نوشتنش من حرفی ندارم. کماکان سر حرفم هستم. ولی تقاضای یک فیلم بابت کارایی چیزی که قراره روش وقت بذاریم و کپی کنیم بنظر شما میشه دوگانگی؟ همین امروز چند مورد تست در خصوص این دستگاه مطرح شد که چشمگیر نبود. وگرنه ما که کنار نکشیدیم. ولی آخه اینجوری؟ میگیم فیلم بگیرین خبری نمیشه! میگیم یکی دستگاه روبفرسته هیچ کسی از دارندگان جلو نمیان فقط حرف زده میشه! میگیم عکس پشت فیبر رو بگیرین هنوز خبری نیست! ماشالا هنوز شماره آیسی ها هم اصلا مشخص و قطعی نیستن. خود میکرو هم قطعی نیست چی باشه! حالا بنظر شما ما برنامه چیو الان بنویسیم وقتی فقط چند نظر ساده و کلی در مورد مدارش وجود داره! :D حتما خود شما هم قبول دارین شرط اولیه کپی کردن از هر چیزی ارزشمند بودنش هست! من همیشه هم عرض کردم شما از روی هر چیزی میخواین کپی برداری کنین خب برین بهتریناشو انتخاب کنین. یه چیز معمولی که مشابهات دم دستی زیادی داشته باشه که ارزش کپی نداره. اصولا در یک پروژه باید به فازهای مختلفی توجه داشت تا نتیجه نهاییش هم رضایتبخش باشه. اگر قرار باشه سر کل کل فقط یک کاری صورت بدیم که خودمونو ثابت کنیم خب ممکنه این کار انجام بشه ؛ اما حاصلش بدرد کسی نخواهد خورد! پس ارزشمندی پروژه در برابر زمان ؛ انرژی و هزینه لازم شرط اولیه شروع هر پروژه ای هست که مهندسین در رشته های مختلف یاد میگیرن.

جمعه 23 اسفند1392 - 4:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
عزيز من مشكل شماها همينجاست
فكر ميكنين همه مثل خودتون كلك بازند
ديگه از من گفتن بود بقيه اش به من ربطي نداره فوقش اين ميشد كه دوستان به خواسته شون ميرسيدند
علي آقا
تو مو بيني و من پيچش مو

ناصر خان وجدانانا بغییر از مدار توباکس و چنس که بانی اون خود مهندس حمید بوده کدوم تاپیک دیگری تو این انجمن سراغ داری به نتیجه رسیده باشه ؟؟؟در واقع همین دو تا تاپیک توباکس و چنس بوده که از حواشی دور بوده ایا اینطور نیست؟؟ خب ادم این حواشیها پچ پچ ها ایت تغییر ایدی ها رو رو میبینه چنین فکری میکنه.

آخرین بار توسط ali222 در جمعه 23 اسفند1392 - 4:15am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 23 اسفند1392 - 4:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و اما در مورد شكسته شدن پايه هاي ريد و رايت آيسي آقاي پنامنا :
به احتمال قفل خود آيسي باز بوده و پروگرامر شركت به شكستن پايه ها اكتفا كرده
ويا اينكه مصدر متال داده بيرون ميكرو رو براش هك كرده اند وچون ديگه امكان پروگرم كردن لاك بيتاش ممكن نشده زده پايه ها رو شكسته و چون فكر كرده ممكنه در كاركرد وعمق زني مدار اختلال پيش بياد همون آيسي خودش رو به خود آقاي پنامنا داده
پس چرا پايه هاي آيسي آقا محمود شكسته نشده
جواب : چون افدام به حك شدنش تا بحال نشده :D

جمعه 23 اسفند1392 - 4:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 301 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure