انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:37pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام

بله کاملا این مسئله معلومه که جناب آقای مستر متال . د
دستکاه جناب pemtana رو کپی کرده اند و اونم اکه hex میکرو قفل شده باشد الان تقریبا راحت میشه قفل رو شکست و هکز رو کامل کشید بیرون از میکرو .

من قبلا هم کفته بودم این حرف رو ب یکی از اساتید انکار باور نداشتند و با فروش این فلزیاب تو سایت خودشون دیکه همه چی معلوم شد برای دوستان در انجمن .

جمعه 23 اسفند1392 - 10:10am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

یه زمانی اینجا فروش حنا به علت افزایش رنگ موهای شیمیایی کم شده بود ,طوری که هیچ یک از خانم ها یا دختر خانم ها برای رنگ کردم موی سر خود دیگه از حنا استفاده نمی کردند . یه کم بعد از گذشت این موضوع چند نفر وارد بازار شدند و حنا ها رو از فروشنده ها به قیمت خیلی پایین خریدند. صاحبان فروشگاها و مغازه دارها هم چون دیدند فروشی ندارند مجبور شدند به قیمت پایین تری بفروشند .
یکی دو ماه از این موضوع گذشت تا اینکه یک روز شایعه شد جن ها بین انسانها رسوخ کردند و شروع به کشتن نوزادانی که تازه بدنیا امده بودند میکنند و حتی شایعه شد چند کودک هم تو دهات اطراف به این خاطر مردند . بعدش شایعه شد که چند تا باصطلاح ملا گفتند که تنها داروئی که باعث میشه جن ها به نوزادان نزدیک نشن و جون اونها رو حفظ میکنه حناست .
شایعه شد که اگر حنا رو با اب مخلوط و به پیشانی نوزادن بمالند تا رنگش روی پیشانی کودکان بمونه امکان نداره جن ها با اونها نزدیک بشن و تنها با این روش میشه جون نوزادان رو نجات داد.
اینجا بود که همه در بدر دنبال حنا گشتند و چون تو بازار خیلی کم بود قیمتش ده برابر بالا رفت و اونایی که قبلا حنا ها رو از بازار خریده بودند وارد بازار شدند و ...

کسی منظور منو فهمید .....

mdl = حنا

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 23 اسفند1392 - 12:23pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خیر ناصر جان لابد حکایت مساله حسودی ما به شماست! بابا نصفه شب هم ول نمیکنی؟ :D
ولی اتفاقا قضیه جالبی مطرح شد. جناب محمود تنها مدعی برد غیر عادی برای این فلزیاب بودن و هنوزم هستن! ایشون دستگاهشون ایرادی پیدا میکنه. دستگاه رو برای مستر متال میفرستن. ایشون تایید میکنه که این فلزیاب برد بالایی داره ولی باز نه در اون حد! الان هم که پای ایشون که تنها تایید کننده نسبی قضیه برد بودن به داستان فروش کشیده میشه! این وسط دستگاه جناب محمود هم به شکل عجیبی دارای اشکالی میشه که بردش نصف میشه و دیگه هم به حالت اصلی بر نمیگرده! واقعا خیلی جالبه. فکر میکنم اگر رد اون چند آیدی که ژئوتک رو هم از پستهای اغراق آمیز پر کردن بگیریم به نکات جالب تری میرسیم! من خواهش میکنم همه دوستان کمی تامل کنن.
اون چیزی که ما از کاربران شناخته شده و قابل اعتماد پرس و جو کردیم یک فلزیاب پالسی با قدرت در حد متعارف پالسی ها بوده که هیچ امکانات ویژه و اضافی هم نداره. از طرفی به نتیجه رسوندن کپی این دستگاه چه کامل و چه نسبی کاریه که چند ماه وقت میگیره! همینجوری الکی نیست. حالا ما نباید بدونیم این وقت و انرژی و هزینه رو روی چی داریم میذاریم؟ خواسته من مگه چیز غیر معمولی هست؟ چندین نفر این دستگاه رو دارن. هیچ کدوم برد غیر عادی این فلزیاب رو تایید نمیکنن! کسی هم اگر مدعی بوده حاضر نمیشه یک فیلم ساده حتی از تست با یک سکه داخل منزل بگیره چه برسه به سایر تستها! این چجور فلزیاب خوبیه که حتی یک فیلم ازش موجود نیست و نمیتونن هم بگیرن؟! یه خورده فکرتونو بکار بندازین. معروف کردن یک فلزیاب از طریق چند پست در این انجمن و اون انجمن کار مشکلی نیست. ولی ما که بالاخره کمی تجربه در فلزیابی داریم نباید مثل مردم کوچه و خیابان صرفا تحت تاثیر حرفهای تبلیغاتی و غیر مستند قرار بگیریم.
بحث اینکه این فلزیاب چند فروخته شده هم مطرح نیست. ماشالا توی این مملکت کافیه خم بشی تا ازت سواری بگیرن! آدم خودش باید عاقل باشه. اون کسانی که اسیر تبلیغات میشن و پول بیخودی پرداخت میکنن خب حماقت خودشونه. همینجوری روزانه سر هزاران نفر داره کلاه میره و پشیمون هم میشن ولی عبرت نمیگیرن! شما هم اگر نمیخواین صرفا از اسمی که این فلزیاب در کرده بهره ببیرن و پسفردا یک دستگاه دیگه به اسم 8500 درست کنین دست مردم بدین و به سودجویی بپردازین ؛ پس خیلی منطقی و حق طلبانه هست که دنبال واقعیت باشین! حرفی که من میزنم مشخصه که به نفع همه هست. اما چیزی که شما دنبالش هستین هم مشخصه که فقط منفعت شخصیه! وگرنه درخواست مدرک مستند بابت کارایی دستگاه قبل اینکه روش وقت بذارین برای خودتون هم یک کار کاملا منطقیه. در غیر این صورت مدارات ساده تر و قابل ساخت با کارایی مشابه بسیاره.
در خصوص اینکه جناب مستر متال یا دوستشون تونستن مدار رو کپی کنن و الان هم دارن میفروشن من اطلاعاتی ندارم و نمیتونم نظری بدم. فقط یادم هست خود ایشون تاکید کرده بود کپی کردنش تقریبا غیر ممکنه!
در مورد برنامه نوشتنش من حرفی ندارم. کماکان سر حرفم هستم. ولی تقاضای یک فیلم بابت کارایی چیزی که قراره روش وقت بذاریم و کپی کنیم بنظر شما میشه دوگانگی؟ همین امروز چند مورد تست در خصوص این دستگاه مطرح شد که چشمگیر نبود. وگرنه ما که کنار نکشیدیم. ولی آخه اینجوری؟ میگیم فیلم بگیرین خبری نمیشه! میگیم یکی دستگاه روبفرسته هیچ کسی از دارندگان جلو نمیان فقط حرف زده میشه! میگیم عکس پشت فیبر رو بگیرین هنوز خبری نیست! ماشالا هنوز شماره آیسی ها هم اصلا مشخص و قطعی نیستن. خود میکرو هم قطعی نیست چی باشه! حالا بنظر شما ما برنامه چیو الان بنویسیم وقتی فقط چند نظر ساده و کلی در مورد مدارش وجود داره! :D حتما خود شما هم قبول دارین شرط اولیه کپی کردن از هر چیزی ارزشمند بودنش هست! من همیشه هم عرض کردم شما از روی هر چیزی میخواین کپی برداری کنین خب برین بهتریناشو انتخاب کنین. یه چیز معمولی که مشابهات دم دستی زیادی داشته باشه که ارزش کپی نداره. اصولا در یک پروژه باید به فازهای مختلفی توجه داشت تا نتیجه نهاییش هم رضایتبخش باشه. اگر قرار باشه سر کل کل فقط یک کاری صورت بدیم که خودمونو ثابت کنیم خب ممکنه این کار انجام بشه ؛ اما حاصلش بدرد کسی نخواهد خورد! پس ارزشمندی پروژه در برابر زمان ؛ انرژی و هزینه لازم شرط اولیه شروع هر پروژه ای هست که مهندسین در رشته های مختلف یاد میگیرن.

درود
مهندس جان این صحبتهارو والا باید با طلا نوشت :ymapplause:
برای کپی کردن ام دی ال همونقدر زمان لازم هست که برای کپی کردن جی پی ایکس 5000 و لورنز زد وان
اگر ما میبینیم که توی انجمنهای معروف دنیا مثل ژئوتک هیچ مدار صاحب نامی کپی نشده فقط دلیلش کپی رایت هست نه چیز دیگه!
حالا بنظرتون اگر ام دی ال که معلوم نیست سازندش میرزا کوچک خان جنگلیه یا نیل آرمسترانگ اگر واقعا همچین بردی داشت اونا کپیش نمیکردن؟
اگر دوستان به این نتیجه رسیدن که کپی کنن واقعا وقتتون رو بزارید برای یه چیز بهتر YMWHISTLE

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 اسفند1392 - 1:04pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز. خیلی ممنون از شما. البته من با بخشی از صحبت شما موافق نیستم. درسته که بحث کپی رایت در اکثر جاهای دنیا غیر از ایران واقعا مطرحه! اما مقایسه 8500 با فلزیاب های مینلب هم درست نیست. فلزیابی مثل جی پی ایکس 5000 بسیار پیچیده تر از اون هست که توسط افراد عادی قابل کپی باشه و نهایتا ممکنه یک مهندسی معکوس از روش انجام بگیره که اونم قطعا با طرح اصلی فاصله خواهد داشت. شما حساب کنین مدل SD2000 شرکت مینلب که حتی میکرو هم نداره و مربوط به بیش از 20 سال قبل میشه ؛ ما مدارشو توی انجمن هم موجود داریم! ولی حتی در همون ژئوتک هم من دیده بودم فقط یک نفر اونم با صرف حدود 1000 دلار هزینه تونسته بود بسازه! یعنی با مدار موجود و منتشر شده هم حتی ساختش کار هر کسی نیست! دیگه چه برسه به مدل های جدیدتر.
MDL 8500 قطعا از اون درجه از پیچیدگی برخوردار نیست و خیلی ساده تره ولی بهرحال هم شماره قطعات و بخصوص آیسی ها مهم هستن و هم دارای میکرو هست که اگر قفل شده باشه و نشه قفلش رو شکست ؛ در مجموع پروژه ساده ای نخواهد بود. حالا بحث درجه پیچیدگی پروژه یک مساله هست و این هم بحث جدایی هست که شما فرض کنین ما فردا کاملا کپیش هم کردیم ؛ بعد چقدر ارزش و کارایی قراره داشته باشه؟ عرض من بیان یک مساله کاملا منطقیه که ما قبل اینکه بخوایم چنین تلاشی رو صورت بدیم ؛ با توجه به موجود بودن دستگاه خیلی راحت میتونیم از بابت میزان کارایی و ارزشمندی دستگاه مطلع بشیم و بعد کار رو شروع کنیم. اصولا هر پروژه ای سلسله مراتبی داره. کار مهندسی اینجوری نمیشه که بر اساس شایعات ما بیایم روی چیزی سرمایه گذاری کنیم و آخرش بفهمیم اون شایعات واقعیت نداشتن!!! ببخشید کسی که بخواد اینجوری انرژی و سرمایه و وقتشو به هدر بده قطعا مهندس خوبی نیست و به چیزی هم نمیرسه! چون منابع انسانی در حدی نیستن که شما روی هر پروژه مجهولی بخوای چند ماه وقت بذاری و اخرش چیزی از توش در نیاد. عمر نوح هم که نداریم! وقتمونو روی چیزی میذاریم که بدونیم ارزش داره. حالا اگر موفق هم نشدیم باز ایرادی نداره لااقل روی یک پروژه با ارزش کار کردیم.

جمعه 23 اسفند1392 - 1:24pm
مدیر کل
مدیر کل

در باب ارزشمندی فلزیاب 8500 نکته بسیار بسیار مهم دیگری غیر از برد وجود داره! دوستمون جناب کرمی در پیام خصوص به بنده تاکید کردن که این فلزیاب به طرز عجیب و غیر عادی به فلزی که بصورت عمودی قرار گرفته بیشتر حساسیت داره تا در حالت افقی!!! یعنی طبق گفته ایشون یک انبردست در حالت عمود نسبت به لوپ در برد بیشتری سنس میشه تا بصورت موازی لوپ! این مساله رو بنده در هیچ فلزیابی تا الان ندیدم. در واقع همیشه وقتی سطح مقطع فلز به سمت لوپ هست برد بیشتری برای انواع فلزیاب بدست میاد. بنظر من این مساله بخودی خود نکته بسیار مهم دیگری هست که ممکنه در بحث کارایی و ارزشمند بودن این دستگاه واقعا تاثیرگذار باشه. حالا من از چند عزیزی که این فلزیاب رو در اختیار دارن خواهش میکنم این نکته رو هم تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن.

جمعه 23 اسفند1392 - 1:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
حمید نوشته است:
در باب ارزشمندی فلزیاب 8500 نکته بسیار بسیار مهم دیگری غیر از برد وجود داره! دوستمون جناب کرمی در پیام خصوص به بنده تاکید کردن که این فلزیاب به طرز عجیب و غیر عادی به فلزی که بصورت عمودی قرار گرفته بیشتر حساسیت داره تا در حالت افقی!!! یعنی طبق گفته ایشون یک انبردست در حالت عمود نسبت به لوپ در برد بیشتری سنس میشه تا بصورت موازی لوپ! این مساله رو بنده در هیچ فلزیابی تا الان ندیدم. در واقع همیشه وقتی سطح مقطع فلز به سمت لوپ هست برد بیشتری برای انواع فلزیاب بدست میاد. بنظر من این مساله بخودی خود نکته بسیار مهم دیگری هست که ممکنه در بحث کارایی و ارزشمند بودن این دستگاه واقعا تاثیرگذار باشه. حالا من از چند عزیزی که این فلزیاب رو در اختیار دارن خواهش میکنم این نکته رو هم تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن.

بله تایید میشه مهندس حمید :D

نمیدونم چرا همه معادلات در این فلزیاب یه جور دیگه ست :-?

مثلا یه انبر دست رو بصورت عمود بر لوپ بهتر میزنه تا موازی با لوپ شاید این یک مزیت باشه در بعضی موارد مثله کوزه طلا :x

و همچنین نحوه گرفتن لوپ این دستگاه هم متفاوته یعنی برعکس فلز یابهای دیگه باید بین 30 تا 50 سانتی متر با فاصله از زمین بگیری ولی خدایش مهندس قدرت کاوشش در حین سرچ کردن واقعا عالیه لوپم با بالا و پایین کردن و تلو تلو خوردن اصلا ثباتش بهم نمیریزه هر وقت هم نویز داشت با یه ok کردن سریع بالانس میشه من از ثباتش خیلی راضیم عمقشم من تضمین میدم یه فلز 50*50 رو البته اهنی رو راحت تا 4 متر میزنه :YMPEACE:

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 23 اسفند1392 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
حمید نوشته است:

بله تایید میشه مهندس حمید :D

نمیدونم چرا همه معادلات در این فلزیاب یه جور دیگه ست :-?

مثلا یه انبر دست رو بصورت عمود بر لوپ بهتر میزنه تا موازی با لوپ شاید این یک مزیت باشه در بعضی موارد مثله کوزه طلا :x

و همچنین نحوه گرفتن لوپ این دستگاه هم متفاوته یعنی برعکس فلز یابهای دیگه باید بین 30 تا 50 سانتی متر با فاصله از زمین بگیری ولی خدایش مهندس قدرت کاوشش در حین سرچ کردن واقعا عالیه لوپم با بالا و پایین کردن و تلو تلو خوردن اصلا ثباتش بهم نمیریزه هر وقت هم نویز داشت با یه ok کردن سریع بالانس میشه من از ثباتش خیلی راضیم عمقشم من تضمین میدم یه فلز 50*50 رو البته اهنی رو راحت تا 4 متر میزنه :YMPEACE:

سلام مهندس حميد
اين بهتر سنس كردن اجسام عمودي رو من در فلزياب clone pi avr كه با atmega8 درستش كرده كه آيسي نمونهبردارش همون 4066 آنالوگ سوئيچ بود و آيسي پيشتقويتش tl074 بود مشاهده وتجربه كرده ام اونموقع اولين فلزيابي بود كه درستش كردم و موقع كار كردنش ديگه از خوشحالي در پوست خودم نمي گنجيدم و اين فلزياب چنچ شما منو ياد اون ميندازه :D

جمعه 23 اسفند1392 - 2:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:

درود
مهندس جان این قضیه مربوط به فلز عمودی رو من چند وقت پیش با چنس تجربه کردمو اتفاقا توی تاپیک هم گفتمو میتونید پست منو ببینید
فکر نکنم چندان قضیه پیچیده ای باشه
اساس کار فلزیاب بر اصل ایجاد جریان ناشی از میدان مغناطیسی برقراره و زمانیکه محورهای سگانه نیرو و جریان و میدان مغناطیسی رو تصور کنیم اونوقت میتونیم نتیجه بگیریم هرچه مقدار بیشتری از طول یک جسم در میدان مغناطیسی قرار بگیره قطعا جریان قویتری هم ایجاد میشه
البته این نظر شخصی بندست و توجیهی که قبلا برای این موضوع در ذهن خودم مجسم کرده بودم و میتونه مسائل دیگری هم باشه
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 23 اسفند1392 - 2:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام. اریانا جان میبینم mdl خریدی داداش. مبارک باشه. یه چنتا فیلم از تستش بگیر بذار همه ببینن. حیفه که 40صفحه در موردش نوشته شده ولی هیچکدوم از دوستان هیچ فیلمی از تستش نذاشتن.
در مورد تست فلز به صورت سطح مقطع افقی و عمودی که مهندس حمید فرمودن عرض کنم که این حالت رو بنده هم با دستگاه لورنز مقدم تست کرده بودم. یعنی یک قاشق غذاخوری رو در حالت عمودی نسبت به لوپ قویتر از حالت افقی سنس میکرد که خیلی برام تعجب آور بود :-?

جمعه 23 اسفند1392 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
............. جناب محمود تنها مدعی برد غیر عادی برای این فلزیاب بودن و هنوزم هستن! ایشون دستگاهشون ایرادی پیدا میکنه. دستگاه رو برای مستر متال میفرستن. ایشون تایید میکنه که این فلزیاب برد بالایی داره ولی باز نه در اون حد! الان هم که پای ایشون که تنها تایید کننده نسبی قضیه برد بودن به داستان فروش کشیده میشه! این وسط دستگاه جناب محمود هم به شکل عجیبی دارای اشکالی میشه که بردش نصف میشه و دیگه هم به حالت اصلی بر نمیگرده! واقعا خیلی جالبه. فکر میکنم اگر رد اون چند آیدی که ژئوتک رو هم از پستهای اغراق آمیز پر کردن بگیریم به نکات جالب تری میرسیم! من خواهش میکنم همه دوستان کمی تامل کنن............

حمید آقای عزیز بنده کجا گفتم دستگامو برای مسدر متال فرستادم؟؟؟ با ایشون چند تا سؤال- جواب مکاتبه ای در مورد دستگاه داشتم. داداش جان در مورد افت قدرتش هم جوری میگی انگار داستان سرایی کردم!!!! ذره ای دروغ نگفتم. این آخرین عکس از دستکاریام روی این زبون بسته ببین چه بلایی سرش آوردم.اکثر مقاومتای وات بالا رو بردم پشت بورد. فقط برای در آوردن ماسفت لعنتیش 70 تومن دادم که یه حویه 110 واتی چینی بگیرم(که یکبار ازش استفاده کنم.) بعدش روش 3 تا پایه فیکس کردم تا بتونم به این شیوه ماسفتای مختلفو راحت تست کنم. این یکی از انواع TO-247 plus که روش تست کردم. روزای اول که اونو باز میکردم اصلاً فکر نمیکردم یه روزی بیاد جرأات کنم اینطوری توش دست ببرم. :-o :D

بابت اثبات توان دستگاه هم فیلم و سریال و ... راهگشا نیست. بنده چیزی بس قویتر و تمیزتر از فیلمو پیشنهاد میدم یه چلنج و مبارزه طلبی. (البته اگر بچّه تهران هستید) .و اون هم اینه:
ببرمتون سر محل ومصداق دفینه های بزرگ که اون هم دو محل دارم:

1- جایی اطراف الموت که قبلاً هم گفتم زمینشو اصلاً دست نزدیم و برگشتیم. حدود عمق کارش نباید کمتر از 8 متر باشه جا رو بدونید و هرطوری هم خواستید باهاش عمل کنید (البته خداییش بدم نمیاد اگر بتونید درش بیارید یه مشتی هم به بنده بدید :D )
2- جاییکه بارش بالاتر از 10 متره و اونو شرمندم که نمیتونم اجازه بدم بدونید یعنی از یک فاصله ای باید سرها به پایین وچشمها بسته باشه و ...... بالأخره در مورد اینجا فقط هم بنده تصمیم گیرنده نیستم دیگه. ;)
ممکنه سؤال این باشه که سیگنال ام دی ال اونجاها کاذب و نمیدونم معدنیو .... باشه. برای اثباتش هر وسیله ایکه جوابش براتون حجّته مثلاً ردیاب انجمنو میخواهید بیارید تا کار مشخص بشه. اٌکی؟؟؟؟ راه بدیه؟؟
اونموقع مشخص میشه می ارزه که رو ساختش کار بشه یا نه کما اینکه بنده خود جزو اولین نفراتیم که حاضرم در ساختش هزینه کنم. بالأخره خدارو چه دیدی شاید یه دونه نیمسوز برای انجمن گیرمون اومد. ;;) منتظر جوابما!!!!

از طرف دیگه نمیدونم چرا هر وقت مطلبو روشن میکنم بعد از چند وقت گل آلود میشه و ذهنها بر میگرده سر جای اولش؟ بنده هم هیچوقت از این سیستم جواب 2 رقمی برای نمونه تستی نگرفتم. ولی باز هم تأکید میکنم. برای دفینه های بزرگ و عمیق واقعاً بردش 2 رقمیه. این روشن شد؟ این ادّعاییه که هر وقت خواستید میتونید به من نسبت بدید. قبولش دارم. باز فردا ایکس و ایگرگی نیان یه چیز دیگه ای به بنده نسبت بدن و طلبکار بشن که آقا شما گفتی این افسانه ایه، بردش نمیدونم 2 رقمی یا 3 رقمیه و این حرفا بقیه کاربرانش میگن به سختی یه رقمیه.

پیوست:
MMM.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 23 اسفند1392 - 3:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 412 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure