نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
حمید نوشته است: در باب ارزشمندی فلزیاب 8500 نکته بسیار بسیار مهم دیگری غیر از برد وجود داره! دوستمون جناب کرمی در پیام خصوص به بنده تاکید کردن که این فلزیاب به طرز عجیب و غیر عادی به فلزی که بصورت عمودی قرار گرفته بیشتر حساسیت داره تا در حالت افقی!!! یعنی طبق گفته ایشون یک انبردست در حالت عمود نسبت به لوپ در برد بیشتری سنس میشه تا بصورت موازی لوپ! این مساله رو بنده در هیچ فلزیابی تا الان ندیدم. در واقع همیشه وقتی سطح مقطع فلز به سمت لوپ هست برد بیشتری برای انواع فلزیاب بدست میاد. بنظر من این مساله بخودی خود نکته بسیار مهم دیگری هست که ممکنه در بحث کارایی و ارزشمند بودن این دستگاه واقعا تاثیرگذار باشه. حالا من از چند عزیزی که این فلزیاب رو در اختیار دارن خواهش میکنم این نکته رو هم تست کنن و نتیجه رو اعلام کنن. سلام مهندس بنده هم این ویژگی رو در یکی ازمدلهای شرکت وایتس دیدم ولی این حالت با یک کلید فشاری فعال میشد.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بسیار خب. در خصوص افقی و عمودی بودن هدف بنظر من این مساله به سیستم لوپ و فاصله ای که هدف از لوپ قرار میگیره هم بستگی داره. ولی تا جاییکه بنده با فیبر مسی تست کردم هیچوقت هیچ فلزیابی اونو بصورت عمودی بهتر نزده! چه با لوپ معمولی و چه لوپهایی که با روش خاص پیچیده میشن. جناب کرمی هم به همین لحاظ این نکته رو عجیب توصیف کرده بودن. آریانای عزیز شما که دستگاه رو در اختیار دارین فرمودین آهن 50 در 50 رو از 4 متر میزنه. خب اولا برای غیر آهن چقدر فرق داره؟ در ثانی این برد با چه لوپی بدست اومده؟ شما که برد نسبتا بالایی رو تایید میکنین ممنون میشیم فیلمی ازش بگیرین که مشخص کنه کاراییش در چه حدی هست. من بیشتر از این در برابر ادعایی که دوستان دارن حرفی ندارم. اگر از بنده توقعی باشه به نوبه خودم دوستی که دستگاه سالم رو داره ارسال کنه تا کار رو شروع کنیم. مطمئنا بیشتر قطعات شمارشون کشف میشه و در مورد قطعاتی که مشابه دارن میشه تمام مشابهات رو تهیه کرد و با جایگزینی دونه به دونه مطمئن شد که تا چه حد جواب میده. میکرو هم که اگر بشه هگزش رو استخراج کرد که دیگه چه بهتر. وگرنه در مرحله بعدی باید برنامش هم نوشته بشه که خودش بسیار وقتگیره. اگر هم به نتیجه نهایی نرسیدیم لااقل تک تک نقاط رو میشه با اسکوپ تست گرفت و تصاویر رو همینجا گذاشت تا همه دوستان هم کمک کنن و تمام نکات ریز این دستگاه کشف بشه.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:18pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: نمیدونم چرا همه معادلات در این فلزیاب یه جور دیگه ست مثلا یه انبر دست رو بصورت عمود بر لوپ بهتر میزنه تا موازی با لوپ شاید این یک مزیت باشه در بعضی موارد مثله کوزه طلا و همچنین نحوه گرفتن لوپ این دستگاه هم متفاوته یعنی برعکس فلز یابهای دیگه باید بین 30 تا 50 سانتی متر با فاصله از زمین بگیری ولی خدایش مهندس قدرت کاوشش در حین سرچ کردن واقعا عالیه لوپم با بالا و پایین کردن و تلو تلو خوردن اصلا ثباتش بهم نمیریزه هر وقت هم نویز داشت با یه ok کردن سریع بالانس میشه من از ثباتش خیلی راضیم عمقشم من تضمین میدم یه فلز 50*50 رو البته اهنی رو راحت تا 4 متر میزنه آریانا جان نه، نگو. خیالاتی شدی. بابا چرا غلوّ میکنی داداش؟ داری کم کم در مورد این دستگاه بزرگنمایی می کنیا. بوش میاد که میخوای حنا بفروشی.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:34pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
محمود جان تکلیف ما رو مشخص کنین! بالاخره فلز 50 در 50 رو با چه لوپی و در چه فاصله ای میتونه بزنه؟ فرق آهن و غیر اهن چقدر هست؟
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:44pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حمید نوشته است: بسیار خب. در خصوص افقی و عمودی بودن هدف بنظر من این مساله به سیستم لوپ و فاصله ای که هدف از لوپ قرار میگیره هم بستگی داره. ولی تا جاییکه بنده با فیبر مسی تست کردم هیچوقت هیچ فلزیابی اونو بصورت عمودی بهتر نزده! چه با لوپ معمولی و چه لوپهایی که با روش خاص پیچیده میشن. جناب کرمی هم به همین لحاظ این نکته رو عجیب توصیف کرده بودن. آریانای عزیز شما که دستگاه رو در اختیار دارین فرمودین آهن 50 در 50 رو از 4 متر میزنه. خب اولا برای غیر آهن چقدر فرق داره؟ در ثانی این برد با چه لوپی بدست اومده؟ شما که برد نسبتا بالایی رو تایید میکنین ممنون میشیم فیلمی ازش بگیرین که مشخص کنه کاراییش در چه حدی هست. من بیشتر از این در برابر ادعایی که دوستان دارن حرفی ندارم. اگر از بنده توقعی باشه به نوبه خودم دوستی که دستگاه سالم رو داره ارسال کنه تا کار رو شروع کنیم. مطمئنا بیشتر قطعات شمارشون کشف میشه و در مورد قطعاتی که مشابه دارن میشه تمام مشابهات رو تهیه کرد و با جایگزینی دونه به دونه مطمئن شد که تا چه حد جواب میده. میکرو هم که اگر بشه هگزش رو استخراج کرد که دیگه چه بهتر. وگرنه در مرحله بعدی باید برنامش هم نوشته بشه که خودش بسیار وقتگیره. اگر هم به نتیجه نهایی نرسیدیم لااقل تک تک نقاط رو میشه با اسکوپ تست گرفت و تصاویر رو همینجا گذاشت تا همه دوستان هم کمک کنن و تمام نکات ریز این دستگاه کشف بشه. مهندس حمید غیر اهنی رو میشه گفت نصف میزنه ولی در کل حالات مختلفی داره این فلزیاب مثلا من خودم با کرمی در کنار هم تست میگرفتیم یه فیبر مسی 15 *20 رو با لوپ 45 سانتی تو 1.60 تا 1.70 میزد تو خونه یه بار تست کردم یه ماهیتابه رو به قطر 33 تو 1.50 میزد با لوپ 45
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:52pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: حمید نوشته است: بسیار خب. در خصوص افقی و عمودی بودن هدف بنظر من این مساله به سیستم لوپ و فاصله ای که هدف از لوپ قرار میگیره هم بستگی داره. ولی تا جاییکه بنده با فیبر مسی تست کردم هیچوقت هیچ فلزیابی اونو بصورت عمودی بهتر نزده! چه با لوپ معمولی و چه لوپهایی که با روش خاص پیچیده میشن. جناب کرمی هم به همین لحاظ این نکته رو عجیب توصیف کرده بودن. آریانای عزیز شما که دستگاه رو در اختیار دارین فرمودین آهن 50 در 50 رو از 4 متر میزنه. خب اولا برای غیر آهن چقدر فرق داره؟ در ثانی این برد با چه لوپی بدست اومده؟ شما که برد نسبتا بالایی رو تایید میکنین ممنون میشیم فیلمی ازش بگیرین که مشخص کنه کاراییش در چه حدی هست. من بیشتر از این در برابر ادعایی که دوستان دارن حرفی ندارم. اگر از بنده توقعی باشه به نوبه خودم دوستی که دستگاه سالم رو داره ارسال کنه تا کار رو شروع کنیم. مطمئنا بیشتر قطعات شمارشون کشف میشه و در مورد قطعاتی که مشابه دارن میشه تمام مشابهات رو تهیه کرد و با جایگزینی دونه به دونه مطمئن شد که تا چه حد جواب میده. میکرو هم که اگر بشه هگزش رو استخراج کرد که دیگه چه بهتر. وگرنه در مرحله بعدی باید برنامش هم نوشته بشه که خودش بسیار وقتگیره. اگر هم به نتیجه نهایی نرسیدیم لااقل تک تک نقاط رو میشه با اسکوپ تست گرفت و تصاویر رو همینجا گذاشت تا همه دوستان هم کمک کنن و تمام نکات ریز این دستگاه کشف بشه. مهندس حمید غیر اهنی رو میشه گفت نصف میزنه ولی در کل حالات مختلفی داره این فلزیاب مثلا من خودم با کرمی در کنار هم تست میگرفتیم یه فیبر مسی 15 *20 رو با لوپ 45 سانتی تو 1.60 تا 1.70 میزد تو خونه یه بار تست کردم یه ماهیتابه رو به قطر 33 تو 1.50 میزد با لوپ 45 البته این همون ماهیتابه مسی هست که هیچ وقت با ردیابم نتونستم سنسش کنم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 3:58pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: محمود جان تکلیف ما رو مشخص کنین! بالاخره فلز 50 در 50 رو با چه لوپی و در چه فاصله ای میتونه بزنه؟ فرق آهن و غیر اهن چقدر هست؟ عزیز دل برادر شاید دقیقاً برای 50*50 تست نکرده باشم ولی قبلاً عرض کرده ام اونموقع که این زبون بسته سالم بود یه سربیل و یا پارچ استیلو خوشگل در 4 متری میزد. تست مدفون مارو (پیت روغن 17 کیلویی) که در 3 متری با شدت 40 میزد یعنی شاید اگر در 6-5 متری میبود احتمال زیاد با شدت 20-15 میزد. الآن همون تست مدفونو با شدت 12-10 میزنه ولی هنوزم رو دفینه واکنش فوق العاده ای داره. منتها قطعاً خیلی از جنسای کوچکو از دست میدیم. چیزیکه امسال برای 2 جا سرمون اومد. ردزنمون (FG80) میزد ولی ام دی ال ساکت.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 4:05pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: ariana2014 نوشته است: حمید نوشته است: بسیار خب. در خصوص افقی و عمودی بودن هدف بنظر من این مساله به سیستم لوپ و فاصله ای که هدف از لوپ قرار میگیره هم بستگی داره. ولی تا جاییکه بنده با فیبر مسی تست کردم هیچوقت هیچ فلزیابی اونو بصورت عمودی بهتر نزده! چه با لوپ معمولی و چه لوپهایی که با روش خاص پیچیده میشن. جناب کرمی هم به همین لحاظ این نکته رو عجیب توصیف کرده بودن. آریانای عزیز شما که دستگاه رو در اختیار دارین فرمودین آهن 50 در 50 رو از 4 متر میزنه. خب اولا برای غیر آهن چقدر فرق داره؟ در ثانی این برد با چه لوپی بدست اومده؟ شما که برد نسبتا بالایی رو تایید میکنین ممنون میشیم فیلمی ازش بگیرین که مشخص کنه کاراییش در چه حدی هست. من بیشتر از این در برابر ادعایی که دوستان دارن حرفی ندارم. اگر از بنده توقعی باشه به نوبه خودم دوستی که دستگاه سالم رو داره ارسال کنه تا کار رو شروع کنیم. مطمئنا بیشتر قطعات شمارشون کشف میشه و در مورد قطعاتی که مشابه دارن میشه تمام مشابهات رو تهیه کرد و با جایگزینی دونه به دونه مطمئن شد که تا چه حد جواب میده. میکرو هم که اگر بشه هگزش رو استخراج کرد که دیگه چه بهتر. وگرنه در مرحله بعدی باید برنامش هم نوشته بشه که خودش بسیار وقتگیره. اگر هم به نتیجه نهایی نرسیدیم لااقل تک تک نقاط رو میشه با اسکوپ تست گرفت و تصاویر رو همینجا گذاشت تا همه دوستان هم کمک کنن و تمام نکات ریز این دستگاه کشف بشه. مهندس حمید غیر اهنی رو میشه گفت نصف میزنه ولی در کل حالات مختلفی داره این فلزیاب مثلا من خودم با کرمی در کنار هم تست میگرفتیم یه فیبر مسی 15 *20 رو با لوپ 45 سانتی تو 1.60 تا 1.70 میزد تو خونه یه بار تست کردم یه ماهیتابه رو به قطر 33 تو 1.50 میزد با لوپ 45 البته این همون ماهیتابه مسی هست که هیچ وقت با ردیابم نتونستم سنسش کنم دوستان اجازه بدید هوا خوب بشه تا یه بار دیگه درست درمون تستش کنم که خدای نکرده همه دچار توهم نشده باشیم نکته های مهندس حمید رو جدی بگیرید مو لا درزش نمیره بخدا ندیده خیلی از واقیعتهای این دستگاه رو گرفتن !! العاقل في الاشاره
دکتر حسابی.
|
جمعه 23 اسفند1392 - 4:10pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
مهندس حميد اگه خودمون براش برنامه بنويسيم كه ميتونيم فركانسش رو عوض كنيم تا فلزات غير آهني رو از آهني بهتر سنس كنه همه اين رفتار ها به شكل موج و فركانس سيگنال وابسته هست
|
جمعه 23 اسفند1392 - 6:17pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام ناصر جان بذار دوستان یه عکسی و فیلمی چیزی بذارن تا بشه کاری کرد اینطوری نمیشه کاری کرد
|
جمعه 23 اسفند1392 - 6:25pm |
|
|
|