انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:05pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی اریانا تا 75 هم راحت سنس میکنه ولی بعضی از دوستان که اطلاعات کافی میگیرند کارش راه افتاد دیگه جواب نمیدند اریانا جان یعنی غیب میشوند متاسفانه =((

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 24 اسفند1392 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
ممنون از لطف همه دوستان @};- @};- @};- @};-

انشالله که با کمک دوستان در اینده نزدیک همه به نقطه زن درست حسابی دست پیدا میکنیم!!!

ماشالله سال جدید مثه اینکه برکت زیادی داره از زمین و هوا مدار میباره :x

من یه بار دیگه اپ کردم تو پرشین گیگ ناصر خان متاسفانه اخرش ارور داد.......یکی از بچه های با مرام یه جایی دیگه اپ کنه واسه دوستان @};-

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

شنبه 24 اسفند1392 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز آقاي asadof كجا غيب ميشيم حالا حالا ها كار داريم تازه اين اول كاره :D
در ضمن آريانا جان دانلود كردم دستت طلا داداش اوميدوارم باهاش گنج پيدا كني :D

ديگه حرفي واسه گفتن نميمنونه
آقا محمود حق با شماست اگه يه سكه 500 توماني رئو در 80 سانت راحت ميزنه بار خوب رو در 12 متر ميتونه بزنه

آخرین بار توسط zinteredi در شنبه 24 اسفند1392 - 4:43pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 24 اسفند1392 - 4:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با اجازه آریانای عزیز
اینم خدمت ناصر جان

http://uplod.ir/ub49vrds5g0i/VID_%DB%B2 ... B2.rar.htm

http://hipfile.com/69zo0ujnfm3o

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

شنبه 24 اسفند1392 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم اميرجان دانلود كردم بايد ثبت نام ميكردم تا لينك دانلود ميداد حل شد
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
و اما نوبت آقا محمود و آقاي پنامنا هست كه از روي فيبر و پشت فيبر عكسهاي واضحي بزارند
هر چند كه مطمعنم آقا حميد فلزياب رو به هرنحوي شده تهيه ميكنند
از صداي فلزياب مشخصه كه از چه روشي در برنامه نويسيش استفاده شده :D
فقط تنها چيزي كه من رو به فكر ميندازه قدرتشه كه فكر نميكنم به ديجيتالي بودنش باشه در واقع مدار آنالوگشه كه منبع قدرت اين مدار هست
آريانا جان باتريش كه 12 ولته درسته؟

شنبه 24 اسفند1392 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس ناصر جان اگه هستید اون pcb رو بده من هم امروز بسازم متاسفانه دوستان گذاشتند ولی اون خط زرد ها رو نمی تونم حذف کنم چون نرم افزار ندارم اگه اماده دارید لط کنید بذارید مال اقای هدایتی رو میگم.مرسی

شنبه 24 اسفند1392 - 4:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
پس ناصر جان اگه هستید اون pcb رو بده من هم امروز بسازم متاسفانه دوستان گذاشتند ولی اون خط زرد ها رو نمی تونم حذف کنم چون نرم افزار ندارم اگه اماده دارید لط کنید بذارید مال اقای هدایتی رو میگم.مرسی

داداش باور كن من اصلا از اول هم هيچ تمايلي به ساخت مدارهاي آنالوگ نداشتم فقط خواستم به آقاي هدايتي كمك كنم تا مدارشون راه بيفته در مورد pcb به آقاي عليخان بگين حتما رديف ميكنه واما در مورد اين مدار mdl هر كسي بخواد ميتونم باهاش همكاري كنم

شنبه 24 اسفند1392 - 5:03pm
مدیر کل
مدیر کل

با چنین قدرتی بنده ولتاژ فلای بک لازم در قسمت پالس رو حداقل 2 هزار ولت ارزیابی میکنم! بعید هست چنین ولتاژی واقعا استفاده شده باشه. مگر اینکه گیرنده هم چیز معمولی و متداولی نباشه. بنظر میاد این دستگاه هم در قسمت ارسال پالس و هم گیرنده از روش فوق العاده ای استفاده میکنه.

شنبه 24 اسفند1392 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
asadof نوشته است:

داداش باور كن من اصلا از اول هم هيچ تمايلي به ساخت مدارهاي آنالوگ نداشتم فقط خواستم به آقاي هدايتي كمك كنم تا مدارشون راه بيفته در مورد pcb به آقاي عليخان بگين حتما رديف ميكنه واما در مورد اين مدار mdl هر كسي بخواد ميتونم باهاش همكاري كنم

اگه mdl قسمت انالوک هم راه بیفته خوبه اگه دوستان نصفه ول نکنند برند سراغ مدار دیگه خوبه

شنبه 24 اسفند1392 - 5:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
با چنین قدرتی بنده ولتاژ فلای بک لازم در قسمت پالس رو حداقل 2 هزار ولت ارزیابی میکنم! بعید هست چنین ولتاژی واقعا استفاده شده باشه. مگر اینکه گیرنده هم چیز معمولی و متداولی نباشه. بنظر میاد این دستگاه هم در قسمت ارسال پالس و هم گیرنده از روش فوق العاده ای استفاده میکنه.

سلام مهندس حميد يقين دارم از روش عرض پالس استفاده ميكنه مثل اين عكس
ولتاژ رو به صورت شكل بالايي ميسازه و از uln ها ولتاژ 12 ولت مثبت و منفي 12 ولت رو به شكل عرض پالس به ماسفت ميده در واقع از روش تبديل pwm به ولتاژ استفاده ميكنه و ولتاژ نهايي كه همون آنالوگ هست رو با دامنه زياد به ماسفت ميده
براي نمونه گيري هم از چنين روشي استفاده ميكنه كه خودش يك شاهكاره :D
چون خروجي ميكرو كنترلر دامنهاش 5 ولته لذا از طريق uln ميتونه با ولتاژ بالا پالس ميكرو رو شبيه سازي ميكنه در نتيجه از ماسفت بهتر كار ميكشه ولي چطوري برعكسش ميكنه من نميدونم :D
در واقع صداش هم تاييد كننده اين موضوع ميتونه باشه
برايه صداش در برنامه يك زير برنامه در نظر ميگيره كه با ولتاژ تريگر ميكرو هماهنگه براساس اين ولتاژ در حلقه فركانس پالس صدا تغيير ميكنه
شايد هم اين ولتاژ رو از يك مسير ديگه ميگيره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط zinteredi در شنبه 24 اسفند1392 - 6:24pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 24 اسفند1392 - 5:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mresever و 161 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure