انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 30 فروردین1404 - 1:03pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خیلی خوشحالم که داریم به نتایجی میرسیم . همگی خسته نباشین

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 24 اسفند1392 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ناصر جان من نمیدونم اون چیزیکه بالا گفتی چیه یعنی چنین چیزی که من ندیدم بعدش صدا اصلا برنامش اصولی نوشته نشده بخاطر اینکه فقط داره فرکانسش تغییر میکنه در صورتی که باید دامنه پالس صدا هم تغییر کنه بخاطر همینه که صداش مثل ملودی میمونه
باور کن اونها uln نیستن و انالوگ سوئئچ هستن ماسفت کانال n هست و داره با ترانزیستورش درایو میشه و uln نمیتونه ماسفت کانال n رو دایو کنه و باید ماسفت p باشه البته بصورت مستقیم اگه بخواد درایو کنه uln داره 50 ولت بیرون میده درصورتیکه ورودی گیت ماسفت مثبت ومنفی 30 ولته
کاش جناب اریانا خط کش شما خط های سانتیمتر فابریک داشت یا کنارش یه متر نواری میچسبوندی که خیالم راحت شه

شنبه 24 اسفند1392 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان در اينكه بردش زياده من شكي ندارم
ولي فكر ميكنم اگه آيسي سوئيج بود يك دونه براي مدار كافي بود مگه چندتا نمونه ميگيره ديگه فلزيابهايي كه تفكيك دارند 3 تا پالس نمونه ميگيرند :-\ چرا دوتا از اين آيسي داره؟ :D
درمورد uln كجا نوشته 50 ولت بيرون ميده همه uln ها پايه com دارند كه ميتوني ولتاژ هاي مختلف رو بهشون بدي و از طريق ميكرو به پايه هاي لازم پالس بدي و ولتاژ com رو به هر مسير دلخواهي هدايت كني از ulnها معمولا براي راه اندازي استيب موتور استفاده ميشه

آخرین بار توسط zinteredi در شنبه 24 اسفند1392 - 6:50pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

شنبه 24 اسفند1392 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
ولي فكر ميكنم اگه آيسي سوئيج بود يك دونه براي مدار كافي بود مگه چندتا نمونه ميگيره ديگه فلزيابهايي كه تفكيك دارند 3 تا پالس نمونه ميگيرند :-\ چرا دوتا از اين آيسي داره؟ :D

از مدارش معلومه سوئئچ زیاده بکار رفته میتونه برای انتخاب سنس و همینطور مد و همینطور میتونه مثل بعضی فلزیابها نمونه از نمونه بگیره یا سیگنال رو برگدونه و تزریق کنه دوباره به پیش تقویت کننده

شنبه 24 اسفند1392 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
zinteredi نوشته است:

از مدارش معلومه سوئئچ زیاده بکار رفته میتونه برای انتخاب سنس و همینطور مد و همینطور میتونه مثل بعضی فلزیابها نمونه از نمونه بگیره یا سیگنال رو برگدونه و تزریق کنه دوباره به پیش تقویت کننده

مهدي جان در مورد فيدبك براي تغييرات گراند اونوقت بايد در منوي فلزياب تنظيماتي براي ground نوشته ميشد كه از اون خبري نيست
چون تريشهلد ديجيتاله و رنج بندي شده مثل پيكسل دوربينها كه هرچقدر پيكسل بياد پايين وضوح ازبين ميره اگر وضوح رو عامل خطاي گراند در نظر بگيريم ديگه ثبات بالا ميره همين

شنبه 24 اسفند1392 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مگه فیدبک همیشه باید دستی باشه میتونه اتوماتیک باشه مثل clone pi و قابل تنظیم هم حتی نباشه
متوجه شدم ببخشید تایپ ناقص بود
شما یه حرفی زدید گفتید پردازش سیگنال , حالا نمیشه کاملا گفت پردازش سیگنال ولی خب رو سیگنال ورودی از adc معلوه روش کار شده و بخشی از نویز رو گرفتن

شنبه 24 اسفند1392 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
مگه فیدبک همیشه باید دستی باشه میتونه اتوماتیک باشه مثل clone pi و قابل تنظیم هم حتی نباشه
این کلمه ای گفتی رو متوجه نشدم (( پيكسل دوربينها ديگه ثبات بالا ميره همين))

مهدي جان من clone pi رو درست كردهام در اون از 5 روش براي زمينهاي هموار در حال حركت جستجو گرو اتوماتيك وساير موارد براي گراند استفاده شده بود
منظورم اين بود مثلا اگر كسي كم بينا باشه واز عقرب بترسه و عقرب پيشش باشه و اون رو نتونه خوب ببينه متوجهش نميشه ونميترسه و اون طرفي كه ناظر هست پيش خودش فكر ميكنه كه بابا فلاني عجب نترسه و اينطوري ميشه كه حساسيت ذرات به لوپ كم ميشه چون وضوح كمه از صدا معلومه ديگه هر 5 سانت فركانس صوت عوض ميشه :D

شنبه 24 اسفند1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
ناصر خان بله از باطری 12 ولت تغذیه میکنه تو فیلم هم مشخصه اون چیز قرمزه :D

مهدی شمام خیالت راحت داداش!!

برای درک بهتر میتونید اون (پشتی که بهش تکیه میدن) رو ملاک مقیاس ارتفاع قرار بدید تا اطمینان قبلی حاصل بشه :x

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

شنبه 24 اسفند1392 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تو پستم اصلاح کردم ومتوجه شدم چرا والا اونی که چند روش در clon pi هست از طریق همون پردازش سیگنال هست (حالا ما اسمش میزاریم پردازش سیگنال) و فیدبکی که گرفته میشه توسط یوزر کنترل نمیشه اما ازونجاییکه روس ها اسمبلی مینویسن کارشون تو برنامه نویسی حرف نداره منم سر این روس ه مجبور شدم اسمبلی کار کنم و این هم بگم واقعا از نظر سرعت و کیفیت عالیه واقعا فرق میکنه با زبون های دیگه مخصوصا بیسیک با کامپایلر بسکام اصلا خروجی چیزه دیگس
این قضیه پیکسل دوربین رو باید با پردازش سیگنال حلش کرد
یه چیزی تو نصفه اخر خط اخرت گفتی که نکته ها توش بود اونهاییکه باهوشن میگیرن

ممنونم اریانا جان

شنبه 24 اسفند1392 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان من اسمبلي كم بلدم ولي يه رفيق دارم در كار ساخت تابلو آسانسوره خيلي در اسمبلي وارده :D
مطمعنم اين برنامه با اسمبلي نوشته شده بازبان سي و بسكام هم ميشه نوشتش فقط حجم حافظه فلش بالا ميره
بابا با هزار روش ميشه براش برنامه نوشت فقط سختافزار روشن بشه نرم افزار حل ميشه
اگه بتونيم قطعات رو درست انتخاب كنيم هر كدام به يك روش براش برنامه مينويسيم
من وشما ومهندس حميد
بعد تست ميكنيم وفيلم ميزاريم تا دوستان بررسي كنند هر كدوم تائيد شد همون رو به دوستان ميديم :D
متاسفانه من خيلي در نت پردازش سيگنال در فلزيابها رو سرچ كردم چيزي دستگيرم نشد :D :(( :(( :(( :((

شنبه 24 اسفند1392 - 7:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 و 249 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure